reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

i ja się witam,
wczoraj pogrzeb babci, stypa, spotkanie w domu, Ala była dzielna, spała prawie cały czas, rodzina zachwycona, napatrzeć się nie mogli, na szczęście nie było przerzucania z rąk do rąk i mała nawet imprezy nie odchorowuje, pięknie spała i nawet dziś ominęły ją brzuszkowe problemy.
dziś dzień znowu intensywny, milion planów, załatwiania i dalej mam robotkę więc spadam, a Alusia się budzi więc idę obiad skończyć szybko.

reklama
czesc, czytam was na raty i tak tez pisze ..na raty:)

damqelle - ...dostalas aniola, wow ...ja tez bym chciala - stojacy? wiszacy?
joasienka, blondi - jest ma bardzo przykro z powodu smierci waszych dziadkow!
joasiab. - prosilas o adres bloga majki, juz pisze
www.majakedzia.smyki.pl
ribi - jak po szczepiniu sie masz? jak teoj maluch to zniosl??

dopoludnia bylam z natalka w przychodni - dostalysmy krem na buziaczka, osuchowo jest okey, zakraplac nos sola fizjol., pepuszek tez juz lepiej wyglada, 1 kupka co 3 dni to zadna patologia,
pogoda przecudna, ale worcilam tak zmachana, ze juz na spacer chyba sie nie wybiore
wczoraj do 3 w nocy walczylam z masa cukrowa na torcik urodzinowy, ciekawe czy bedzie to ladniena torcie wygladalo
natula placze
do milego

Dziewczyny ale ten mój Tomcio się męczy z tym katarem. Aż mu się bańki z nosa robią, tak sapie bidulek i ciężko ma oddychać. Wiki ma gorączkę i kaszle ją okropnie. Niech to zdrówko do nas wraca.

AsiaK będę zaglądać do was regularnie :)

Mały miał punkcję
nie poprawiło się , stoi w miejscu
jutro się dowiem czy nadal ma ta bakterię

Sorki ale nie będę teraz czytać i pisać bo nie daję rady

a my juz po szczepieniu. moj dzielny maciej troche plakusial ale go przytulilam i bylo dobrze. troszeczke sie musial pozalic i powiedziec co sie stalo....zobaczymy jakminie nam wieczor i nocka....

moj dziombelek zasnal po 16 dopiero od rana plakal jakby go cosbolalo, ale watpie w to.. teraz spiocha i ma beke przez sen- zasmial sie jak stary juz 2gi raz:)
cwiczymy z ta moja kluska przewracanie z pleckow na brzuszek.. grzechotke chwyta i bawi sie, zaczepia mnie do gadania i takie inne wiec chyba wszystko ok, bo mialam filmy po porodzie jakie konsekwencje moga byc po vacuum.
w ogole nie mam czasu by tu zagladac.. brakuje mi Was, ale moje zycie sie zmienilo o 180st. w domu jestem samsa nikt nie przypilnuje mlofego, a jak jest spokojny albo spi to ja sprzatam itd..

hej. Pisze z tel. Więc sorry za błędy:) u nas ciężki dzień. Ja do dupy jakaś jakby mnie coś brało i moja mała chyba przejęła nastrój i jakąś niemrawa. Ale płacz tylko był przy cycu cały dzień nie chciała jeść dopiero teraz bekła jak stary chłop i chyba się odblokowala:) dostałam ramki z gliną i powiem wam że nie jestem zadowolona. Gliną nadaje się ale na starsze dziecko bo na takie małe trzeba ją rozgrzać a ona się robi do niczego. W sumie mamy brudną wannę od gliny mała ma całe stopy w glinie. Glina poszła do śmieci a w jej miejsce daliśmy zdjęcia. Ale wykonanie też kiepskie. Nie ma szkiełek a nóżki z tylu ramki ledwo co stoją. Więc trochę żałuję. Uciekam. Miłej nocy

reklama
oh, dopadlam kompa i plaszcze tylek na kanapie zamiast isc spac albo prasowac - jednak musialam obgadac urodzinowego torta dla Majeczki z kolezanka przez skeypa:)
zmiana planow i dekoracji - masa cukrowa polezy sobie i poczeka :)

damqelle - twoj aniolek mnie zachwycil - duze masz to anielskie grono w domu? ja zaczelam robic z masy solnej jak bylam z Natalka w ciazy.. jednak wszystkie maja nowych wlascicieli i mam nadzieje, ze jest im tam dobrze:)

joasiub. - ja bloga pisze od wielkiego swieta ale mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac:) ...wpadamy do wikusi i wiesz masz super dzieciaczki!! ..a one super mame!!
Zycze zdrowczka!

zreszta jak sobie dzis poogladalam galeryjke naszych bobasow to, az mi serducho zaczelo szybciej bic z wrazenia - mamy piekne i rozkoszne dzieciaczki a czas tak szybko leci!!!

moja Natalka wazy 6kg i cos tam po przecinku:) tak sie ciesze!!! przez 3 tyg urosla prawie 1 cm. ulzylo mi!

Do góry