reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Jejku ja tez bym sie bala ze moja mala diablica za gleboko sobie wsadzi...zwlaszcza teraz jak ma manie walenia raczkami w co popadnie.Ale super ze Sarisa u was nic sie nie dzieje:))

Sarisa, my też mamy taki gryzak - w komplecie była jeszcze gumowa szczoteczka do zębów i zwyczajna pierwsza szczoteczka. Wszystkie z ogranicznikiem. Póki co najlepiej sprawdza się gryzaczek-dziąsełko z Tomme Tippee. Justyna tak gryzie gumę, że aż skrzypi :)))))))))

Ostatnia edycja:
a właśnie a propo zabawek:

Co polecacie kupić dla naszych rosnących dzieciów?

chcemy pieniążki z chrztu przeznaczyć na zabawki dla małej i mam straszny problem co kupić :baffled: grzechotki bedą powoli odchodzić w kąt a ja kompletnie nie wiem co by tu małej sprezentować..
u nas sie sprawdzil szczeniaczek- uczniaczek, maly uwilebia jak sie do niego spiewa, do tego bijace czerwone serduszko i dziecko w siodmym niebie, Szczeniaczek Uczniaczek – najtaniej, wysyłka w 24h
mamy kule vteha do raczkowania, pisala o niej tez sugar, Migocząca Hula-Kula firmy VTech

z takich drozszych rzeczy to moze stoliczek edukacyjny i dla troche starszego napewno klocki

Ręce mi opadły...mój M właśnie wparował do domu z telewizorem i jak pytam "co to?" to mi odpowiada "zabawka dla Franka". Ja mu na to, że miałam na myśli jakąś edukacyjną to mi odpowiedział że mu włacze Discovery i bedzie edukacyjnie...

Chyba po to ten gryzak ma ta tarczke (to kółeczko) żeby za głeboko nie wsadziła. Ja własnie kupiłam pierwszą szczoteczke do zębów tez z taką tarczką i mam zamiar mu ja dać żeby sie bawił, bo gryzaki go przestały rajcować.

A temat zabawek to i u mnie ostatnio. Ja fanka drewnianych, maż też i chyba w tym kierunku bedziemy szli, podobaja mi sie te

BOIKIDO - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci

Tak własnie ma tarcze ktora ogranicza glebokie wlozenie. A pozatym ciezko byloby zostawic dziecko samo z tym gryzakiem. Tak wiec siedze przy niej i patrze co robi, a ona sobie gryzie i tak samo w tym zestawie jest i szczoteczka :) u tez sie uczymy. A zabawki super

reklama
Ręce mi opadły...mój M właśnie wparował do domu z telewizorem i jak pytam "co to?" to mi odpowiada "zabawka dla Franka". Ja mu na to, że miałam na myśli jakąś edukacyjną to mi odpowiedział że mu włacze Discovery i bedzie edukacyjnie...
:-D:-D:-D
No, no, no, ale drogie zabawki edukacyjne Franek dostaje. Ciekawe kto częściej będzie się nim bawił.

A Laura ma misiaczka przytulaczka i bardzo go lubi, uspokaja się jak go włączę. Poza tym mam też kostkę edukacyjną i chyba jej część wyciągnę. Poza tym mam kulki i kostki sensoryczne. Muszę się wybrać na strych na poszukiwania. Myślę o zakupie jakiegoś pianinka interaktywnego czy piłki.

Ostatnia edycja:
Do góry