Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Sariska super że u Was sie sprawdził taki gryzak
ja bym sie bała że moja młoda coś sobie nim wydłubie albo za głęboko włoży i coś sobie zrobi..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, bo mój wszystko tak głęboko pcha do buźki i w ogóle .... czasem się boję żeby sobie czegoś nie zrobił zwykłą grzechotkąSariska super że u Was sie sprawdził taki gryzakja bym sie bała że moja młoda coś sobie nim wydłubie albo za głęboko włoży i coś sobie zrobi..
u nas sie sprawdzil szczeniaczek- uczniaczek, maly uwilebia jak sie do niego spiewa, do tego bijace czerwone serduszko i dziecko w siodmym niebie, Szczeniaczek Uczniaczek – najtaniej, wysyłka w 24ha właśnie a propo zabawek:
Co polecacie kupić dla naszych rosnących dzieciów?
chcemy pieniążki z chrztu przeznaczyć na zabawki dla małej i mam straszny problem co kupićgrzechotki bedą powoli odchodzić w kąt a ja kompletnie nie wiem co by tu małej sprezentować..
Chyba po to ten gryzak ma ta tarczke (to kółeczko) żeby za głeboko nie wsadziła. Ja własnie kupiłam pierwszą szczoteczke do zębów tez z taką tarczką i mam zamiar mu ja dać żeby sie bawił, bo gryzaki go przestały rajcować.
A temat zabawek to i u mnie ostatnio. Ja fanka drewnianych, maż też i chyba w tym kierunku bedziemy szli, podobaja mi sie te
BOIKIDO - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci
Ręce mi opadły...mój M właśnie wparował do domu z telewizorem i jak pytam "co to?" to mi odpowiada "zabawka dla Franka". Ja mu na to, że miałam na myśli jakąś edukacyjną to mi odpowiedział że mu włacze Discovery i bedzie edukacyjnie...