reklama
M
Mona6061
Gość
Froggus ja dostalam od kuzynki takie samo krzeselko(co wkleilas linka),kolor niebieski i tak jak piszesz tez bez zwierzatek,pewnie jakies starsze modele.Ale to super sprawa,mala zabujczo w nim wyglada
ale co najwazniejsze ze jest regulowany i ma dobre pasy.
margerrita
Fanka BB :)
dziewczyny, pisałyscie juz na ten temat, chodzi mi o lozeczko turystyczne bo zamierzam takowe zakupic, co by jak bedzie u babci mial gdzie spac,
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dziewczyny, pisałyscie juz na ten temat, chodzi mi o lozeczko turystyczne bo zamierzam takowe zakupic, co by jak bedzie u babci mial gdzie spac,
Moja mama kupiła Łukaszowi coś takiego
LOZECZKO TURYSTYCZNE - ANGIELSKI MODEL +2 GRATISY (1461007552) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
W ten weekend będziemy mogli przetestować to łóżeczko, więc wtedy będę mogła więcej napisać.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
No ja nawet nie myślałam żeby kłaść go na tym górnym poziomie. Od razu na dolny go dammoja matakieu moich rodziców i mała spi bez problemu. Niestety ta górna pułka pod ciezarem dziecka nie jest prosta i teraz mała musi spac na dole. Góra sprawdzała sie tylko do 4 kg. Chyba ze wsadzi sie tam normalny materaz
No a z tego przewijaka który jest tam w łóżeczku też nie mam zamiaru korzystać, bo Łukasz już chyba za duży.
dawidowe
Fanka BB :)
czy któras widziała na necie albo wie gdzie mozna kupic taka maskotke dla dziecka. To jest taka owca z długimi bardzo nogami przez co tam skotka ma około poł metra (chyba ze przesadziłam z długoscia)
mała mi ja nawet przewijaka nigdy nie złozyłam. A rozkładanie łózeczka z moim tata jest zawsze zabwne. Nigdy nie mozemy wyczaic jak działa rozkładanie a on złota raczka we wszystkim.
mała mi ja nawet przewijaka nigdy nie złozyłam. A rozkładanie łózeczka z moim tata jest zawsze zabwne. Nigdy nie mozemy wyczaic jak działa rozkładanie a on złota raczka we wszystkim.
reklama
Graco Łóżeczko Turystyczne Contour Electra 9D99 - zdjęcia, foto, galeria produktu
Margarita ja mam takie z tymi wszystkim bajerami i nasza spi na gorym pokladzie poki co bo jest do 10 kg i nic sie ni eugina, pewnie polozymy ja na dole jak juz bedzie sama siadac. Palaka z misiami nie przyczepilam, ale pozytywke uzywalismy, ale juz nie uzywamy wiec zbedne.
Margarita ja mam takie z tymi wszystkim bajerami i nasza spi na gorym pokladzie poki co bo jest do 10 kg i nic sie ni eugina, pewnie polozymy ja na dole jak juz bedzie sama siadac. Palaka z misiami nie przyczepilam, ale pozytywke uzywalismy, ale juz nie uzywamy wiec zbedne.
Podziel się: