reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dzień dobry :)
My na nogach od 6 z minutami. Próbujemy złapać mocz do badania i coś nam nie idzie...
Nelka bawi się na łóżku klockiem, mama popija kawkę i biega mieszać kaszkę, która się gotuje na śniadanko :)

Jasiu - jak Ty pięknie chodzisz! Jestem pod wrażeniem i bardzo gratuluję!
Aisa - o Basieńka też już zaczyna dreptać?
No i nie doczytam i nie odpisze dalej Nelcia wzywa:(
Ale zdolne te dzieciaczki!

Perfecta - Kochana pogodna mamo jak dobrze, że po badaniu kardiologa wszytsko u Jasia ok, lepiej dmuchać na zimne i super, że jesteś spokojna! Fajnie, że Jaś był taki grzeczny na badaniu, u nas zawsze jest z tym problem

reklama
WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW: KORNELCI , IGUSI , ŁUKASZKA , IGNASIA , OLECZKA , KUBUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROŚNIJCIE ZDROWO I Z UŚMIECHEM NA BUZIAKACH!!!!!!!

Witajcie!!!
Dla wszystkich świętujących dziś i wczoraj dzieciątek wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

Perfecta- jak dobrze ze Jasia serduszko zdrowe!!!! Kochany ze tak dał się przebadać i uspokoić mamusię!
Odnośnie zakupów to w tą sobotę nie dam rady, ale na bank któregoś razu bedziesz miała mnie na przyczepkę:)))

Emalia- pewnie nie uwierzysz ale poryczalam się na tym filmiku!! To takie wzruszające jest jakie zdolne te nasze dzieciątka!!!! Taka się beksa ostatnio zrobiłam ze szok:)

Zyrafka- ale Lukaszek przystojniak w podpisie!!!!

My juz dzisiaj po lekarzu bo Jagoda zaczela wczoraj kaszlec a w nocy gorączkowala i okazało sie ze infekcja wirusowa nam wrocila bo "mądra mamusia" odstawiła syropy po 2 dniach jak objawy zniknęły...
Oprocz tego Jagoda ma liszaj na przedramienu i jest to chyba uczulenie na cytrusy.. Mamy smarowac maścią z witaminą A.

Ostatnia edycja:
Cześć wam!! :) Ale się stęskniłam za wami... Starałam się was podczytywać ale to zazwyczaj wieczorkami między tym jak mama poszła spać a mąż wracał z pracy więc na napisanie czegokolwiek juz nie miałam zabardzo czasu :( Teraz weekend będę miała luźny chyba (mąż w pracy będzie :p) więc postaram się trochę przynajmniej nadrobić :) No to tyle tłumaczenia się ;) - A pobyt mamy rewelacja normalnie takie wakacje że szok :) nagadałyśmy się, mama zachwycona Julką i cały czas się nią prawie zajmowała. Szkoda że była tylko 5 dni była bo tak szybko to minęło.

emalia - WOW jestem w szoku jak ładnie Jaś już tupta niedługo ci będzie śmigał że nie będzie można go złapać :p I spóźnione ale szczere życzonka :)

Co do Japonii to masakra normalnie :/ jak włączyłam TV to aż uwierzyć nie mogłam że to się dzieje na prawdę. :/

Dal naszych miesięczniaków życzonka zdrówka i słonka :D

reklama
życzonka dla dzisiejszych miesięczniaków !!!!!!!!!!!! buziaki

emalia gratulujemy dumnej mamie pierwszych kroków synusia;-) radzi sobie super,moja też zaczyna juz chodzic ale narazie sie kurczowo trzyma ;-) mysle ze to kwestia bardzo niedługiego czasu jak sie wypusci sama hehe.
jedziemy dzis dopasowac dla niej kapciuszki i buciki profilaktyczne z tego sklepu Jak dobierać obuwie - "Online shop TOMBUT" to sklep z bardzo duługa tradycją , ja chodziłam w tych kapciach ;-) sa na prawde świetne i chronia przed koslawością

we wtorek wyjezdzamy do hamburga, cały weekend jestem na uczelni wiec zostaje mi poniedziałek na spakowanie siebie i małej;-)już sie ciesze na odwiedzenie starych znajomych;-)

Do góry