reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
perfecta Nie trzeba glowy do gory, nalezy oblozyc zimnym, np mrozonym groszkiem w woreczku albo cokolwiek zimnego a tobie tak leci?? przywalilas w sciane czy samo zaczelo? mi w ciazy czesto sie zdarzalo

Dziękować , kurcze nie mam groszku mam tylko fasolke szparagową mrożoną może być???? :) Oczywiscie żartuje:)
O zimnym nie pomyślałam. Nie przywaliłam , sama bez pytania leciec zaczęła:) i znów troszke osłabiona się czuję:( bleelelelelele:)
Pewnie Lenka nie wcelowała w moją szafę 3 drzwiową i dostałam kopniaka w nos:):p

Koriander- nie. Antybiotyk bym podawała do końca. To byl eurespal i drosetux;/ Przeszło po 2 dniach to przestalam jej dawac. Jak ja jestem przeziębiona i mi przejdzie to juz nie biorę leków..

Eagle- to co zwykle- przedszkolna wirusowka..

krew z nosa lepiej tamowac glowa do dolu jak Lena pisala i zimnymi okladami jak dziewczyny
jak sie bierze glowe do gory to krew splywa do zoladka, moze podrazniac i czlowiek wymiotuje zwiekszajac znowu cisnienie krwi w glowie
i znow leci mocniej
tyle mialam na kursie pierwszej pomocy, jednym z wielu bo praca zmuszala mnie co rusz do jakis kursow
Perfecta moze wiosenne oslabienie
Koriander caly dzien myslalam o tej twojej przyjacolce w Tokio, dobrze ze wszystko ok
Aisa podzielam zdanie Perfecty, dla mnie Basia to czysta mama, macie takie same oczy
a jak sie sprawdza to siedzonko do wanny? zastanawiam sie czy Jaskowi nie kupic

za dwa tygodnie wybieramy sie nad morze polnocne, oczywiscie jak Jas pozwoli i nie zachoruje,
kolezanka wynajela caly dom i zabierzemy sie z nimi
na dodatek maz kolezanki uwielbia gotowac wiec mam nadzieje ze na dwa tygodnie zapomne co to gary

aaaaa no i w koncu byla u mnie fryzjerka, rany z 5 kg mniej na glowie, bo ja mam wlosy geste i ciezkie

wszystkim miesieczniakom zyczenia wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka

reklama
hej hej ja od rana dopiero mam chwilkę ( swoją drogą ciekawe jak długą....)

jak wyszliśmy z Tomkiem przed 8 to wróciliśmy przed 12, zaliczyliśmy logopedę wreszcie po przerwie 3 tygodniowej, psychologa, zrobiliśmy odciski do nowych wkładek, przeprogramowaliśmy nieco aparaty i tak zeszło
wracając zaliczyliśmy mini spacerek - i dobrze bo teraz popołudniu to już się wyjść nie da
ale żeby nie było tak pięknie to mój mnie zdążył wk.....ć, został w domu z Asią i nic nie zrobił - po śniadaniu nie posprzątane, pies nie wyprowadzony, zakupy nie zrobione
nosz kurde bo oni się bawili a później się zbierał do pracy, co za głupie tłumaczenie
a jakieś pół godz po moim przyjściu wyszedł do pracy
ja zostałam z tym wszystkim i mam sobie poradzić z dwójką maluchów na głowie bo on nie miał czasu, już ja mu pokarzę...

to sobie ponarzekałam, wyżaliłam....tyle u nas

zyraffka gratulujemy trzeciego ząbka i picia ale już duży chłopczyk z Łukaszka
sealet ja powtórzę po dziewczynach zazdroszcze morza ja mam jedynie jakieś 8-9 godz jazdy
wkładki juz zamówione bo te juz zaczynały być luźne i jak za bardzo szalał i ruszał głowa to zaczynały wypadać i aparaty piszczeć
średnio wymienia się co 3 miesiące ale wiadomo dzieci rosną w różnym tempie raz przez 2 miesiące urosną więcej niż np przez następne 4, a te były robione w połowie stycznia
lena super wieści po lekarzu
liliti cieszę się że i u Was tak dobrze
Perfecta ale tempo wczoraj, w każdym razie najważniejsze że z serduchem wszystko dobrze,
emalia kochana my też się domagamy dużego buziaka od Jasia bo to my wczoraj jako pierwsi składaliśmy życzenia;-) o tu https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index4589.html#post6796199
a dziś gratulujemy kroczków - Jas to chyba całkowite zaprzeczenie teorii że dzieci korzystające z chodzika późno same chodzą, słodki to i jak milusio się ogląda
i dużo zdrówka dla Ciebie, dobrze że już powróciłaś na łącza:-)
Aisa Basieńce także bardzo gratulujemy nowej umiejętności, super fotki Basia to taka śmieszka co?
Lencja i jak udało się złapać to co trzeba do badań?
Agast22 aj a to paskudy się znów przyplątały do Jagodzi, zdrówka dla małej
Koriander i jak kochana masz jakiś kontakt z przyjaciółką, ja dopiero dowiedziałam się o wszystkim koło południa jak wróciłam do domu, straszna tragedia - o już doczytałam że wszystko ok
hefi super ze wszyscy zadowoleni, pewnie szkoda Wam troszke że babcia juz pojechała?
Agi ale dzielna mamusia i jaka pracowita mróweczka:-)

na koniec mega buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olusia,

WIELKIE BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!!!!
z przeprosinami za pominięcie:zawstydzona/y:

Mało się z mężem nie posikaliśmy ze śmiechu :-D Nasz to się mało co śmieje na głos.

krew z nosa lepiej tamowac glowa do dolu jak Lena pisala i zimnymi okladami jak dziewczyny
jak sie bierze glowe do gory to krew splywa do zoladka, moze podrazniac i czlowiek wymiotuje zwiekszajac znowu cisnienie krwi w glowie
i znow leci mocniej
tyle mialam na kursie pierwszej pomocy, jednym z wielu bo praca zmuszala mnie co rusz do jakis kursow
Perfecta moze wiosenne oslabienie
Koriander caly dzien myslalam o tej twojej przyjacolce w Tokio, dobrze ze wszystko ok
Aisa podzielam zdanie Perfecty, dla mnie Basia to czysta mama, macie takie same oczy
a jak sie sprawdza to siedzonko do wanny? zastanawiam sie czy Jaskowi nie kupic

za dwa tygodnie wybieramy sie nad morze polnocne, oczywiscie jak Jas pozwoli i nie zachoruje,
kolezanka wynajela caly dom i zabierzemy sie z nimi
na dodatek maz kolezanki uwielbia gotowac wiec mam nadzieje ze na dwa tygodnie zapomne co to gary

aaaaa no i w koncu byla u mnie fryzjerka, rany z 5 kg mniej na glowie, bo ja mam wlosy geste i ciezkie

wszystkim miesieczniakom zyczenia wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka

Ale fajna sprawa z tym wyjazdem. Oby wszystko się udało. Trzymam kciukaski.

Kasiek, KasiaJ, Agast- jak tam maluchy?

Najlepsze życzonka dla dzisiejszych miesięczniaków.Moc buziaków od ciotki i Jasia :-)

Do góry