reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

czarodziejka strasznie Ci współczuje ,ze masz popsute dziecko. kurcze i jeszcze to uypianie na rekach:-( , a przeciez te nasze dzieci juz wazą sporo. Ehhh oby przeszlo szybko.
natolin no to fajowo ,ze u kardiologa wszystko ok :-)zaraz poczytam inne watki, jak tylko maluszek mi pozwoli , bo mnie wlasnie ciagnie za nos.

reklama
natolin to super, ze z kardiologiem ok
ida jak koleżanka?
czarodziejka oby ci się maleństwo szybko naprawiło

co do muzyki to ja bardzo lubię chorwackich wykonawców. głownie to Oliver Dragojević, Antonija Šola i najlepszy jak dla mnie Marko Perković

Niedawno przez przypadek znalazłam pewną dziewczynę na naszym forum którą znałam z nicku z innego forum gdzie kiedyś się udzielałyśmy.. no i niestety przeczytałam smutną wiadomość, bo okazało się że w 40tygodniu dziecku przestało bić serce :(
dziulka a mój nick wziął się z tego że kiedy bardzo lubiłam oglądać Muminki i tam była mała mi która miała rude włosy, była wredna i tata na mnie tak kiedyś mówił..
Po południu idę na kurs prawo jazdy. Stresuję się heh.

Przykro :(. Jesli chodzi o nick to wiedziałam, ze o Muminki chodziło heheheh. I super, ze prawko zaczęłaś ja sobie bez niego zycia nie wyobrażam( ja mam od 11 lat) i teraz czekam na autko :) juz niedługo bedzie zrobione i z Zuzka bedziemy jezdziły wszedzie gdzie nam sie bedzie podobało hehehe

Nat super, ze wizyta ok.
Czarodziejka to ja mam podobnie czasem musze na rekach :(, ale od dzis usypiam ja bez rak i dzis rano poszło super :). Jesli chodzi o smerfetke to ja tak moja mamcia do mnie mowi i wiecie jaki obciach jak miałam 18 lat i moja Mamunia mnie tak wołała przy wszystkich ehhh
Dorisku jednak biegałas super ja tez mysle o bieganiu porannym, ale jak mala mi wstanie o 5 rano to jedyne o czym marze to spać spać, a nie biegać biegać. No i super, ze Dodo grzeczny i ze grill sie udał pozazdroscic

Ja się tylko melduję żem żywa ale w związku z tym, że kompletnie nie mam weny twórczej napiszę tylko:
NATOLIN - cieszę się, że wszystko u kardiologa ok:)
DORIS - heeejjj:) i podziwiam, że udało Ci się poranny jogging zaliczyć!

u nas od 2 dni zero spania w nocy, więc ledwo żywa chodzę i zastanawiam się kto mi dziecko podmienił :eek: i co by nie smęcić idę inne wątki poczytać i (o ile Alicja pozwoli) trochę się przespać...

Makuc ja tez marze o snie ehh, ale mam tyle rzeczy do zrobienia jak mała usnie, ze nadal jestem niewyspana ehhh

i teraz sie zegnamy i lecimy na drugi spacerek :)

Doris to udany i pełen wrażeń weekend miałaś.
Natolin cieszę się, że po wizycie u kardiologa wszystko ok.
Makuc Tobie życzę, żeby ta nocka była przespana. A to przez ząbki?

Hello Dziewczyny,

Doris kochana już jest dobrze :) chyba sobie wyjaśniliśmy wszystko :)

P.S. Te, które pamiętają naszą REN to mi wysłała fotki jej Natalki i mam wstawić w galerii na grupie zamkniętej. Zaraz wstawię.

Doris jeeeesteś :-D wiedziałam że desperadosik potrafi cuda zdziałać :-D łaaaaa podziwiam bieganie szacun!! ja wydolnościowo nie dałabym rady, dlatego mam wielki podziw dla osób joggingujących ;-)

czarodziejka
- bardzo współczuję, kurcze nieźle sie bidulko namęczysz..

ja zaliczyłam spacerek, męża, obiadek...zostało mi jeszcze sprzątanie po mężowym władaniu domem :-)

reklama
Sarisa tak kochana, zaczęlam biegac. W sumie ze wstaniem nie mialam problemu bo praktycznie calą noc nie spalam . Strasznie u nas wialo , ale to tak strasznie ze spac nie moglam – ja się boje wiatru :-( . Super było się tak przebiec z ranka przez taki pachnący las, słoneczko już przygrzewalo a jeziorko wzdłuż którego bieglysmy było jeszcze calkiem zamarznięte. Tak urokliwie , no i zrobilam cos dla siebie – ja tak lubię.
A co do autka , to jak już się wypuscicie z Zuzinka to zapraszam na kawkę ;-)
makuc Ty sobie dobrze sprawdz z kazdej strony Alę, bo może faktycznie Ci ktos podmienil ?! ;-)
Oby udalo Ci się odespac w dzien.
Ulisia super ta koszulka . Ciekawa jestem reakcji tesciowej hehe.
Monimoni bardzo się cieszę ,ze wyjasniliscie sobie wszystko i już jest ok. no i dzieki za fotki od Ren
Alicja spodobalo mi się Twoje „zaliczylam spacerek, męża i obiadek...” - czyli dzien zaliczony do udanych ;-)

Do góry