reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

emalia ja zapraszam do Dziwnowa w maju:)) do Świnoujscia nie zaproszę, bo mieszkanie nie remontowane od 1000 lat i wstyd kogoś zaprosić. My nie remontujemy bo szkoda kasy skoro mamy się wyprowadzić. Jedynie nasze dwa pokoje są w normalnej formie:))

oooo cobra gratuluję odwagi i co ona na to wszystko??

hah i tu najlepsze - rozlaczyla sie:D miala mozliwosc sie obronic,aale nie skorzystała

a do mielna nikt do mnie nie przyjedzie?:(

reklama
może musi to przetrawić :))))
moze miec nawet niestrawnosc po tym ;p
cobra- zdec na wsi u mamy, a ty gdziebteraz jesteś?u mamy?

no :D mama powiedziala ze jak nie spale jej nastepnych 10garnkow to moge tu mieszzkac ile chce:D

kurde jaka pogoda do d***, wieje, zimno, kropi, i tak bym nigdzie nie poszłą, ale teraz to nawet w domu bez humoru siedze bo jakoś tak depresyjnie jets...wrrrrrr

żeby jutro było lepiej, bo do alergologa jadę z młodym......

Goraczka jest, ale ani jednej krostki, idziemy do lekarza bo juz chyba jednak trzydniowka to nie jest :(

daj koniecznie znac!!!

Witajcie kochane, sto lat mnie tu nie było :( mamy internet radiowy i awarię na awarii :/ w zasadzie to nawet dobrze że nie było dostępu do świata bo troszkę podleczyłam moje uzależnienie hihi :)

Jak mi Juluś pozwoli to Was poczytam później, na razie muszę uciekać, OGROMNE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MALUSZKÓW I MAMUSIEK :) papa

WITAJCIE:)
Jedno i drugie śpi więc mam chwilę na bb:)
Upiekłam babkę, zrobiłam makaron zapiekany z mięskiem i zasiadłam Was poczytać;)
Ale o dziwo mało naprodukowałyście;)
Jestem smutna mąż wyjeżdzą za granicę;(
Sama w domu!!!:(:(:-:)-(

lenaDTR - nie smuć się... masz nas ;) A ta poważnie to Mój od kwietnia bedzie wyjezdzał do Czech na delegacje, więc znam to uczucie. Trzymaj się.

wspólczuje Kochana!! napewno dasz radę!!!

zyraffka, kasiulka dołączam do Was.Mam to samo z moim niejadkiem. Cieszy mnie to, że od jakiegos czasu przeszedł na butlę i jak nie zje obiadu to chociaż mleko wypije. Jak mu coś ugotuje to rzadko to zjada, woli słoiczki a jeden słoiczek starcza nam średnio na 3 obiadki :( kaszek wogóle nie jada, owoców troszkę, jedynie co zje chętnie to tarte jabłko.Nasza waga to 7800 więc niewiele ale na szczęście zawsze coś przybiera.

A ja nie mam problemów z Basią. Nadal je co 3-4 godziny 180 ml kaszki lub obiadku. Wczoraj dostała z mieskiem i tez zjadła. Hm... gdzie tkwi problem ze maluchy nie chca jeść?

reklama
witajcie kochane, sto lat mnie tu nie było :( mamy internet radiowy i awarię na awarii :/ w zasadzie to nawet dobrze że nie było dostępu do świata bo troszkę podleczyłam moje uzależnienie hihi :)

jak mi juluś pozwoli to was poczytam później, na razie muszę uciekać, ogromne buziaki dla wszystkich maluszków i mamusiek :) papa
no w końcu !!!! Kochana ja z 4 razy cię wywoływałam i tu i na zamkniętym. Nawet wczoraj składając życzenia miałam napisać gdzie jesteś! Nie zgadzam się na żadne leczenie z uzależnienia na bb! Nooo powiedziałam co wiedziałam:):* super że jesteś spoqwrotem!

Do góry