Natolin juz od jakiegos czasu chcialam o tym napisac ale jakos nie bylo okazji.wracajac do porodu,jestem ciekawa czy ktoras miala taki srodek znieczulajacy jak ja;-)wyobrazcie sobie ze mialam akupunkture jako srodek znieczulajacy!!!baba z bolami brzuszno krzyzowymi od kilku godzin ma igielke na czole hmmm....jasne pomoglo jak q...m..nawet na fotkach wygladam jak hinduska;-)
reklama
emiliab
Fanka BB :)
A gdzie Idusia sie schowała?
Właśnie!
A mała_mi? U rodziców?
Efa
miniu, posikałam się ze śmiechu! Igiełka w czole, hahaha!
Nie no tak poważnie, to mnie dawno temu akupunktura pomogła, ale nie wierzę, że jest w stanie uśmierzyć bóle porodowe...
Nie no tak poważnie, to mnie dawno temu akupunktura pomogła, ale nie wierzę, że jest w stanie uśmierzyć bóle porodowe...
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
miniu a sama sobie coś takiego wymyśliłaś czy w pakiecie szpitalnym było :-) ? wyglądać musiałaś nieziemsko 
już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze

już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze

Efa
No nic, ja się zmywam. Dobrej nocy, dziewczyny. I słodkich snów!
dorisday2512
miniu masakra , ja tez jak efa próbowałam sobie to wyobrazic i zwariowałam. I tez uwazam ,ze tylko by mnie jeszcze podkur*** taka igiełka w czole podczas porodu.
alicja Ty jestes nieziemska!!! "już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze
"
normalnie sie popłakałam

alicja Ty jestes nieziemska!!! "już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze

normalnie sie popłakałam

Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Efuś śpij słodko!
tak mała mi pisała że chce jechać tylko Łukaszenko lekko pochorowany był i sie wahała...
tak mała mi pisała że chce jechać tylko Łukaszenko lekko pochorowany był i sie wahała...
Efa mi tez pomagala bo przed porodem smigalam na aku kilka razy ale mnie rozwalili w czasie porodu:-)
a my dzis sami:-)toficzek spi dzis u kolegi:-)zapowiada sie mily wieczor:-)moj A modzi cos z fotkami a ja powiedzialam ze nie przyjde poki nie skoncze imprezki z bb;-)
a my dzis sami:-)toficzek spi dzis u kolegi:-)zapowiada sie mily wieczor:-)moj A modzi cos z fotkami a ja powiedzialam ze nie przyjde poki nie skoncze imprezki z bb;-)
reklama
kuku jestem
nadrobilam was uffffff....
wiec tak: dzisiaj przyjechala armia zbawienia, przyszly chrzesny ze swoja kobieta i 3 dzieci 9.12.13 lat. kazalam im na poczatku nei gadac glosno zeby Leane nie wlaczyla syreny w razie cos. jaja jak berety- z chrzesnego oka nie spuscila
pp dalam ja wujaszkowi w ramiona- kurna-szok! skumala sie od razu bo wujek jak i mmamusia -jaja odwala bez limitu. do cioci tez sie smiala a najbardziej do jej syna 12 letniego ktoremu robila to co mnie -nauczylam ja walic z bani tzn czolkiem BUM! no i tak jej sie spodobal ze walila mu dobre pol godziny i smiechu tona.ale to juz pominawszy co z kim robila bo i tak w skrocie: wielkie jaja, hihot, pisk
naszykwoalam zarcia tone i na 14h pojechalismy po obiedzie do kosciola na randke z ksiedzem. jaja byly jak berety bo te dzieci z nami. w pewnym momencie syn chrzesnego wyjechal z pytaniem: jak to do nieba pojdziemy kiedys? tam wysoko?? (9 lat) a chrzesny wyjechal: JULIEN nie jestesmy w Star Wars!!!i zamknij sie juz z pytaniami prosze!!! kurna prawie wjechalam pod stol ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!! potem gadal ksiadz o religiach typu islam,a Julien: to arabow sie nie chrzci??????????????, ksiadz zbladl doslownie a ja bylam juz posikana
))))))))))))))))))))) dowalal takie pytania ze ksiadz az byl spocony
))) i tak 1.5h takie jaja ze nie moglam.
po tym calym kosciele przyjechalismy spowrotem do nas, kawa i do carrefoura z moja mama jak oni pojechali bo moja mama sie uwziela ze kupi Leane fotelik do jedzenia, no i kupila. zarypisty.
a tak to nocka spoko 6.30 pobudka, potem 8.10 i wzielam do nas do wyrka. dziecko zobaczylo tatusia wiec macalo po buzi a jak tatus sie odwrocil to wyrywala mu poduszke spod glowy
))))))) poza tym wola na tatusia od wczoraj AJA
w sklepie dziecko sie wyspalo a teraz mloda daje czadu i gada z tatusiem
p
wiec tak: dzisiaj przyjechala armia zbawienia, przyszly chrzesny ze swoja kobieta i 3 dzieci 9.12.13 lat. kazalam im na poczatku nei gadac glosno zeby Leane nie wlaczyla syreny w razie cos. jaja jak berety- z chrzesnego oka nie spuscila
po tym calym kosciele przyjechalismy spowrotem do nas, kawa i do carrefoura z moja mama jak oni pojechali bo moja mama sie uwziela ze kupi Leane fotelik do jedzenia, no i kupila. zarypisty.
a tak to nocka spoko 6.30 pobudka, potem 8.10 i wzielam do nas do wyrka. dziecko zobaczylo tatusia wiec macalo po buzi a jak tatus sie odwrocil to wyrywala mu poduszke spod glowy
w sklepie dziecko sie wyspalo a teraz mloda daje czadu i gada z tatusiem