reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
doszło do mnie dzisiaj krzesełko. kupiłam używane baby ono, bo jednak nie chciałam wydawać dużo pieniędzy na ten sprzęt. Jest w bardzo dobrym stanie i nawet ładne, więc jestem BARDZO zadowolona. Jedyne co to ono ma takie jakby kubełkowe siedzenie, tzn nie wiem co tzn kubełkowe siedzenie, ale chodzi o to, że jak siedzi dziecko to jest wszystko OK, ale jak się odchyla, żeby była pozycja półleżąca to się odchyla nie tylko samo oparcie, ale jakby całość się pochyla.

kobietki, potrzebuję namiarów na jakąś wypasioną matę edukacyjną!!!!!!!!!! wymagania:
- coś grajacego najlepiej żeby dziecko mogło samo aktywować kopiąc w coś albo głosem
- dużo miejsca na przewracanki
- itd itp

i niekoniecznie w powalającej na glebę cenie:-D

ja mam tiny love, kick & play, kupilam uzywana na allegro i jest super, jest na niej panel dotykowy gdzie gra muzyka + pozytywke mozarta, lusterko ,dzwoneczek zawieszony, jest spora -walsnie na przewroty, na macie jest kilka szelsczaczych (mhyy nie wiem jak to nazwac) naszywek wystajacych, jak dziecko lezy na brzuszku to sobie moze cigaanc i miziac :) nowa cos ok 200zl
idus a ona dla Was? bo chyba tak powoli to nasze dzieciaki z mat wyrastac beda

reklama
Do góry