reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia
ale te sklepy na tym własnie żerują, kurtka 150 zł i co? i kupisz bo w coś dziecko ubrać musisz a jak masz np. tak 'kopniętą' siostrę jak ja to kupisz i dwie bo się zdecydować nie umiesz!
Moja siostra była 'na zakupach sobotnich' wiecie takie latanie po sklepach. Kaja miała wtedy coś około roczku! Była sliczna kurteczka na 3-4 lata!!! Kupiła! Nawet teraz widzę że kurtka przy dobrym wietrze będzie dobra za 2-3 lata :) ale siostra się tak zauroczyła że kupiła! 150 zł za kurteczkę na wiosnę która już lezy rok w szafie a poleży jeszcze 'trochę'.
Takich za dużych rzeczy mam dla Kajki całą dużą półkę.
Na takich klientach właśnie (jak moja siostra) żerują sklepy z 'kosmicznymi' cenami.

wejdź do 'wójcika' tam dopiero oczy wychodzą na wierzch od cen

reklama
hej laseczki

ja nawet Was nie nadrabiam bo zaraz ruszamy do moich rodziców na obiadek

wpadam tylko powiedzieć, że dokładnie rok temu ok godziny 9 rano robiłam test ciążowy! (na dwa dni przed spodziewaną i niedoszłą @)
...jakaś sentymentalna się zrobiłam...

miłej niedzieli mamuśki papa

hej laseczki

ja nawet Was nie nadrabiam bo zaraz ruszamy do moich rodziców na obiadek

wpadam tylko powiedzieć, że dokładnie rok temu ok godziny 9 rano robiłam test ciążowy! (na dwa dni przed spodziewaną i niedoszłą @)
...jakaś sentymentalna się zrobiłam...

miłej niedzieli mamuśki papa

hehehe- u nas na przełomie 19/20 marca Mikołaj został poczęty- taka mała niespodzianka :) :)

Znajoma wczoraj urodziła Małą Zuzię:-). Patrząc na zdjęcie zmęczonej mamy i maleństwa na brzuchu, aż mi się łezka w oku zakręciła. Pamiętam jak dziś, ten moment jak mi Daniela położyli i zobaczyłam to śliczne pysio pierwszy raz.:sorry2:

ja pierwszą @ po porodzie
i ostatnią przed porodem :) dostałam 1 kwietnia 2010
nie przyszło mi do głowy że uda się zafasolkować za pierwszym razem bo chciałam mieć Adasia z 2011 roku
plan niby się powiódł ale Adaś zamiast 7-10 styczeń urodził się 27 grudzień
bo i to że dziecko postanowi się urodzić PRZED terminem nie przyszło mi do głowy
ehhhhh
jakaś głupia byłam 'przy robieniu Adasia' :(

ja pierwszą @ po porodzie
i ostatnią przed porodem :) dostałam 1 kwietnia 2010
nie przyszło mi do głowy że uda się zafasolkować za pierwszym razem bo chciałam mieć Adasia z 2011 roku
plan niby się powiódł ale Adaś zamiast 7-10 styczeń urodził się 27 grudzień
bo i to że dziecko postanowi się urodzić PRZED terminem nie przyszło mi do głowy
ehhhhh
jakaś głupia byłam 'przy robieniu Adasia' :(
:-D hehe

Witam:)
Moi na spacerku, dzięki temu że z nimi nie poszłam nadrobiłam kupe roboty w domu, po południu mamy gości:)

Tunia 14 kwietnia Zuzia poczeta? to się trochę rzeczywiście za wczesnie urodziła....
Ja swoja ostatnią @ miałam 19 marca:) (czyli wczoraj minął rok) a młoda poczęta 1 lub 2 kwiecień:tak:
Teraz z wytęsknienie wyczekuję pani @, nie chce cos nadejść:///....
Śliczne te ciuszki co kupiłaś, oglądałam:) chyba też się na coś skusze.....jak myślicie w jaki rozmiar się wpasują nasze panny na lato? 86 będzie ok? ciężko to wyczaić...

Ktos pisał że chce już podać maluchowi kaszkę.....ja może w takim razie przed ukończeniem 4 mies. podałabym najpierw kleik ryżowy do mleka, kaszka to-gluten, więc może byc za wcześnie, ja tam czekam do końca 4 mies, potem od maja będę małej kombinować:)

my po spacerku-ale fajne rześkie powietrze....
Pauliny nie dało sie wyciągnąć z placu zabaw-byl ryk nieziemski:D
a co do ubranek to teraz są drogie a jak podniosą VAT to dopiero cena bedzie kosmiczna

reklama
ja na szczesci sporo ciuszkow mam po Nince. duzo kupuje tez w lumpeksach, szczegolnie kurteczki, sukieneczki itp. w sklepach to jest b. drogie, a na ciuchach mozna za grosze kupic.

u mnie ostatnia miesiaczka byla 20 marca czyli rowno rok temu. a daty poczecia nie wiem ;)

pogoda u nas taka sobie - niby slonce, ale wiatr i w sumie zimno. dzis spalam z mala do 11.30, bo Ninka byla na basenie i moglam poleniuchowac :DDD

Do góry