zyrraffka
Szczęśliwa mama
a mi przelicytowali juz dwie kurtki;/
koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi przelicytowali juz dwie kurtki;/
koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam(( żałuję, ze kupiłam małemu ten garnitur strasznie mi się spodobał i mnie posniosło. Do tego muszę buty kupić i koszule i nie powiem wam nawet ile wyjdzie za ubanko dla dziecka na jeden raz
((, a jak będzie zimno to coś muszę mu na to ubrać i nie będzie tego efektu
![]()
ja kupilam piekny garnitur,z koszula,mucha butkami jak mial rozm68 na chrzest..a chrztu nie ma bo go nasz ksiadz ne chce ochrzcic...
i kasa poszla w las..
ja zdecydowałam się kupić ten garnitur z myslą że go sprzedam i suma sumarum nie wyjdzie mnie to tak drogo ale po fakcie spojrzałam na allegri i wcale ta\kie rzeczy nie schodzą