Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Babeczki
jaks jestem dzisiaj nieporadna, mialam tyle rzeczy zalatwic dzisiaj, wybrac si do banku,na uczelnie do rodzicow i do kolegi a w konsekencji bylam tylko w ciuchlandzieale za to fajniusie rzeczy kupilam, sobie kurtke i apaszke, a Kubusiowi duuuzo bluzeczek, ogrodniczki, jestem zachwycona zakupami, teraz sie rzeczy piora
a mezowi nawet sie nie przyznam, bo mnie ochrzani ze kase wydaje, a wlasnie sie staramy o kredyt, a ja znow na ciuchy wydajeeh
zdec (*) dla Babci
aisa co sie stało z Twom koelga i czemu sluzba zdrowia winna?
cobra jak to ksiadz nie chce ochrzcic dziecka?????? w imie czego?
wszystkiego najlepszego dla Tymonka I Filipka
wiesz jak to na wsi,ktos cos powie,ktos cos doda i wychodzi nowa historia..
chodzi o to ze dowiedzial sie ze wybrana przez nas chrzestna (innej z reszta nie mamy) mieszka z przyszlym mezem , nie pomogly tlumaczenia ze w czerwcu maja slub.
pow ze mamy znalesc inna chrzestna,albo ona ma zostawic tego faceta.wiec doszlam do wniosku ze ksiadz jest walniety na leb..
aa i cennik! 500zl za chrzest,za slub chcial 900zl,ale mielismy w innym kosciele..
boszzzz!!!!!!!! aleksiadz, pierwszy raz slysze o czyms takim, jakis ze sredniowiecza ;D
a w innym kosciele mozecie ochrzcic?
nie.trzeba miec zgode od ksiedza ze swojej parafii a on nie da.

a jak wasz spotkanie z Cobra?