eagle
Fanka BB :)
za czasów ciążowych chyba zdec często korzystałaczy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za czasów ciążowych chyba zdec często korzystałaczy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?
tu cos o tym pisały zdec z anecznikja też zaryzykujęmąż gada, że nielegelnae, ale kto mnie sprawdzi? poza tym jak nie zapomnę to sama będę licytowała
![]()
![]()
czy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?
Witajcie,
Tak wchodzę i patrzę że o mnie mowa
Nadal ze snajpera korzystam, super sprawa szczególnie gdy nie można licytować.
Wpadłam tylko na chwilke i zaraz wracam do pracy.
Moja babcia zmarła w czwartekMęczyła się całą noc i poranek
Zostajemy teraz na stałe z moją mamą.
W związku z tym pytanie do dziewczyn Wrocławskich, czy ktoraś z was nie zna jakieś rodzinki najlepiej z dzieckiem, która potrzebowałaby wynająć mieszkanko? To nasze malutkie które widziałyście. W razie czego eska piszcie.
Pozdrawiam,
ja sie napalilam na kurtke dla mlodego,aukcja sie konczy dzisiaj o 20.30 jak ktos mnie przelicytuje to bede beczec,bo musze miec dla niego jakas kurtke
mi dziś się kończy aukcja, licytuję koszulę z muchą dla małego, bo już wszystko mam do chrztu poza koszulą, już jedną mi przelicytowali(