reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aaaaa tu się nam Zeberrka ukryła:)) Już się zaczęłam martwić, że się wyciszyłaś, ale widzę, że tutaj szalejesz:)

Ja nadal niegotowa na ten wątek... spadam!

reklama
a więc chwalę się:

kupiłam łóżeczko z szufladą, do Aestimy: też ma białą tą szufladę, ale trudno, u mnie łóżeczko bokiem do wejścia do pokoju będzie stało, więc nie będzie widać

Zobacz załącznik 338366
pościel, rożek i ręczniczek kąpielowy:
Zobacz załącznik 338367Zobacz załącznik 338368Zobacz załącznik 338369
i trochę ciuszków, ale to już po praniu i prasowaniu będę się hurtowo chwalić;-)
i powiem Wam, że nic mnie tak nie uszczęśliwia jak zakupy dlakruszynki:tak:
Trafiłam na 20% wyprzedaż wszystkiego w sklepie firmowym kolorino, więc zaszalałam;-)i wyszło taniej niż przez internet!!!

Ostatnia edycja:
Dagamit, ładne te biustonosze :-)

A ja zrobiłam listę zakupów od sprzedawcy, którego polecałyście, na 313zł - ale to z materacykiem i przewijakiem plus czapeczki, pierdółeczki i rzeczy higieniczne, tak więc i tak nieźle wyszło. Po wypłacie zakupię i będzie
prawie wszystko...
a powiedz mi kochana jaki jest jego nick to tez przegladne chetnie oferte skoro polecacie :)

też muszę podkłady do przewijania zamówić i parę jeszcze drobiazgów, ale też po wypłacie :( póki co musimy trochę oszczędniej wydawać, bo jak się okazuje ciągle coś nowego wyskakuje. Jeszcze czekają nas opony do samochodu, bo te poprzednie już się nie nadają, a jak będziemy małą wozić, musi być bezpiecznie.

Jeszcze czekają nas opony do samochodu, bo te poprzednie już się nie nadają, a jak będziemy małą wozić, musi być bezpiecznie.

My opony mamy, ale mieliśmy jechać do mojej cioci po fotelik dla Edgarka, jednak już teraz nie dam rady - nie wytrzymam 250km w aucie, choćbyśmy się po trasie zatrzymywali :/ I nie wiemy teraz, co robić :-(

My opony mamy, ale mieliśmy jechać do mojej cioci po fotelik dla Edgarka, jednak już teraz nie dam rady - nie wytrzymam 250km w aucie, choćbyśmy się po trasie zatrzymywali :/ I nie wiemy teraz, co robić :-(

Zamówcie kuriera :) ja tydzień temu wytrzymałam 500 km w pociągu ale nie mieliśmy jak zapakować wózka i nosidełka, więc mama przesyła kurierem wszystko razem :) Tylko my musimy wszystko załatwić, bo ona nie zna się na tych firmach, usługach, nigdy z tego nie korzystała :)

mrsmoon no jakie udane zakupy...super...

my dostaliśmy w "spadku" leżaczek taki w sumie spory ale za darmo i już go wyprałam (bo kurcze jak chyba po swoim dziecku spakowali, tak zasyfiony dostaliśmy) a w sumie teściowa wzięła, bo to jej znajomi i w naszym imieniu uznała, ze super się przyda, no trudno, niech będzie, chociaz taka koza z niego i ani to na leżaczek ani na huśtawkę mi nie pasuje....chciałam coś innego, ale będzie to...
Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - zdjęcia Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - Cokupic.pl

reklama
Do góry