reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam.Mialam sie wczoraj odezwac ale nie mialam sily..dopadl mnie jakis wirus grypy chyba bo wszystkie kosci mnie bolaly strasznie, wymiotowalam i lezalam z goraczka:(((nie mialam na nic sily..Rano bylam jeszcze z corciami u lekarza na kontroli i Pati ma miec tylko inhalacje dwa razy dziennie i za tydz do kontroli bo troszke jeszcze ma wydzielinki na oskrzelach.Dzis bylysmy godzinke na spacerku bo lakarz zalecil i mi rowniez swieze powietrze dorze zrobilo:)

ehhhh, moich postów i tak nikt nie zauważa, nie wiem po co ja się produkuję:-p
spacerek, zakupy i obiadek zaliczone, dzieć u babci, mąż idzie na drzemkę przed pracą, a ja biorę 2 łyki kawy i idę porzadek z ciuchami robić...

A co robiłam????? :-)

Gdybyś była supermenen pewnie nie wciągałabyś go po schodach

Spacerek się odbył, młody pomarudził trochę a później kima. Kurcze już myślałam że ten migdałek już nie będzie boleć a on co raz bardziej auuuuuu
Dobra idę do dziecia bo za raz zje kocyk.
Iduś jak to po co się produkujesz- po to żebyśmy mogły Ci czytać

Witam poobiednio :)

Natolin nastrój się poprawił? jak nie to wysyłam dużo słonecznych promieni !!!
Czarodziejka kuszę i kuszę tym ciachem ale chyba wszystkie na diecie jesteście.
Mnie też by się przydała ale ja mam słomiany zapał.
Teściowa cukiernik to mi dogadza, za każdym razem jak od niej wracamy to z ciastkami.
Już patrzeć nie mogę, będę chyba rozdawać biednym przynajmniej Oni skorzystają:)
Doris i reszta dziewczyn dzięki za info odnośnie solarium, zatem trzeba koniecznie skorzystać.
Dagisu popieram - nie pozwól by ktoś właził Ci w życie z buciorami.
Mila84 moja też niecierpi się ubierać wrrrr ile wtedy krzyku.
Ewelinka zdrówka Wam życzę :)
Ida co Ty pleciesz?

U Nas w końcu słońce się pokazało więc byłyśmy 2 h na spacerze, teraz mąż ją jeszcze zabrał póki jest ciepło a ja się walnęłam na wyrko z kompem i czytam, czytam, idę chyba po kawę bo zaraz tu usnę.
Myślę że okna same się umyją albo męża pozytywnie nastroję i umyje w weekend :)
Mam jeszcze dwie suszarki prasowania :/ do północy mi zejdzie, może któraś z Was lubi prasować to podeślę?

Strip bardzo współczuję:(((
a my też dziś na spacerku,słoneczko świeci wiec jest gitara, ale narazie na półtorej godzinki niedługo wybieram sie na spacer trochę dłuższy bo w mieście mamy piękny duży park ale poczekam jeszcze troszku jak będzie cieplej ,a teraz korzystam z małego parczku bo jest pod domem:))

reklama
A ja właśnie zaaplikowałam sobie herbatkę z miodem i cytryną a na wieczór wysmaruje się wickiem i końska dawka rutinoscorbin i wit C

Do góry