RZUTKA dobre podejscie
ja akurat jesli chodzi o Leane to wiem jedno ze oboje tzn ja i maz bedziemy cedzic przez sito kandydatow na potencjalnego ziecia, i przede wszystkim bedziemy chcieli poznac rodzicow by wiedziec z jakiego domu sie wywodzi bo jak z podejrzanego towarzystwa to sorry ale mojej corki taki kutasik nie dostanie, maz ostatnio mowil ze pozaklada kraty do okien i uzbroi drzwi zeby nikt nam jej nie podrywal
) jasssssssneee
) sorry ale mimo wszystko ze chlopak moze byc super a rodzice do bani to i tak cos on po tych rodzicach odziedziczy i to wylezie kiedys - potwierdzilo sie to z moim ex mezem, on -tzn moj ex byl przykladny grzeczny nie pijacy, w miare grzeczny, a starzy? matka nierob,ojciec chlal ile weszlo brat to samo, dziwne mi bylo ze moj sie tak wyrodzil bo on ani nie pil do pracy szedl chetnie... no i jak wyprowadzilismy sie na swoje to wyszlo szydlo z wora ze mezunio ma tatusia charakter tylko sie kamufluje zeby dostac to czego chce w zyciu.awantury na porzadku dziennym, zero szacunku do kobiety jak ojciec jego i w ogole.... nic tylko zatluc takiego.
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ej, no ja nie mam nic przeciwko zdrowej rywalizacjiIDUS nie, po prostu długo mnie nie było to miałam dużo do odpisania.

CMOK!To ja też pędziwiatr: wpadam i wypadam. Oknem. Przesyłam Wam wszystkim gorące uściski, moje forumowe psiapsiółki!
CMOK!

NIE, TO BYŁO ŚMIESZNE!!!!!! ja tam sikałam w portkiehh..to był żart..miało być śmiesznie... ale widze że..dobra bez sensu ide sobie bo ja już naprawde nie chce znów nikomu sprawić przykrości

oby plan zadziałał!!! ja to stwierdzam że naprawdę WSPANIALE trafiłam: mąż kocha swoją mamę BARDZO, ale ani razu nie poczułam się mniej ważna niż ona!!! nigdy nie olał mojego zdania "bo mamusia i tak ma rację" itp, a teściowa już kiedyś powiedziała nam że ona zacznie nam włazić w życie w zabłoconych buciorach jak PRZESTANIEMY SIĘ SZANOWAĆ!!! a tak to róbta co chceta - rady jak najbardziej, ale czy się do nich zastosujemy to nasza broszka:-)Też ostatnio o tym myślałam Natolin,jaką będę matką dla dorosłego syna i teściową dla synowej...hmm,tak sobie myślę,że nigdy nie chciałabym być na gorszym miejscu niż moja synowa,ale tez nie chciałabym żeby mój syn w przyszłości musiał wybierać pomiędzy moim zdaniem a zdaniem swojej żony,chciałabym aby był jakiś kompromis,żeby mój syn mnie szanował,ale żeby też bardzo szanował swoją żonę i liczył się z jej zdaniem.Ja co najwyżej mam nadzieję będę służyć w przyszłości dobrą radą,a nie narzucać nachalnie swoje zdanie.
primo, :*:*:*:*:*IDA pierdziolo jedna jak cie kopne!!! jeeeeejuuu ale ty sie musialas trafffffffki najarac ze tak glupio gadaszppppp
no a teraz o nas: 23 w cieniu o 16h. lazilam z Leanderkiem do 17.45, ona lekko ubrana ja typowo letnio bez skarpetek balerinki spodnicospodnie (bo nogi nieogolone wiec rybaczkow niet, koszulka), leanderek -body z krotkim, spodnie i lekki seterek i butki. dzisiaj przez 45 spaceru nie spala wcale tylko sie rozgladala i popiskiwala spiewala robila pfffff az w koncu usnela)) tak zesmy se pochodzily
podczas spaceru dzidzius podszedl mi do wozka i zajrzal i mowi: o jaka ladna dziewczynka i ma policzki jak mamusia (qrwa zabic!!-czyli ja wygladam jak chomik??).. noz nic tylko dietam nie ratuje!!!! pieluche wsadze se w dupcko i zaczne lazic na kolanach to bede wygladac 100% corkowo??:///
po powrocie Leanderek sie zrobil w trombe i dalam jej do picia wode zamiast mleczka to po kilku dobrych lyczkach zrobila oczy jak karp "cos ty mi kurna dala?". potem zabawa na macie na podlodze i na chwile zostawilam ja przy takim luku muzycznym co trzeba walic w laleczki zeby gralo no to mloda z impetem tak tlukla jak zawodowy bokser ze prawie te laleczki wnet szlak trafil.... stalam i sie smialam. potem zrobilam mloda w konia i to zdrowo: ponieawz nie lubi jabluszka samego to do tego co w sloiczku dotarla kawal banana wymieszalam i co?? zaczela grymasic i patrzy mi w oczy (juz wiem ze wtedy ona testuje) wiec ja mowie: nie nie nie, jedz bo bede zla. no i jadla. za chwile zas grymas no to zaczelam spiewac debilne pioseneczki i cala miseczka wpadla do brzuszka)) jak tatus wrocil to mloda zafundola mu seans "pfffffffffffff" az sie oplula po same oczy...
) no to tyle u mnie

secundo, mi tak mojego "hipcia" wychwalają wszyscy, że jakby mnie ktoś w końcu porównał do tego małego chomika to ja bym się nie obrażała

tertio, z tym testowaniem podczas jedzenia to nasze aparatki mogą sobie przybić piątkę

sariska, a z tym kupowaniem mieszkania to plany czy już konkretne na oku macie? no dawaj jakieś szczegóły!!!

Dziulka, ja też taki typ znam... na szczęście powoli zapominam że gdzieś jeszcze na darmo tlen nam marnuje padalec...
YCD rulz;-)
RZUTKA dobre podejscieja akurat jesli chodzi o Leane to wiem jedno ze oboje tzn ja i maz bedziemy cedzic przez sito kandydatow na potencjalnego ziecia, i przede wszystkim bedziemy chcieli poznac rodzicow by wiedziec z jakiego domu sie wywodzi bo jak z podejrzanego towarzystwa to sorry ale mojej corki taki kutasik nie dostanie, maz ostatnio mowil ze pozaklada kraty do okien i uzbroi drzwi zeby nikt nam jej nie podrywal
) jasssssssneee
) sorry ale mimo wszystko ze chlopak moze byc super a rodzice do bani to i tak cos on po tych rodzicach odziedziczy i to wylezie kiedys - potwierdzilo sie to z moim ex mezem, on -tzn moj ex byl przykladny grzeczny nie pijacy, w miare grzeczny, a starzy? matka nierob,ojciec chlal ile weszlo brat to samo, dziwne mi bylo ze moj sie tak wyrodzil bo on ani nie pil do pracy szedl chetnie... no i jak wyprowadzilismy sie na swoje to wyszlo szydlo z wora ze mezunio ma tatusia charakter tylko sie kamufluje zeby dostac to czego chce w zyciu.awantury na porzadku dziennym, zero szacunku do kobiety jak ojciec jego i w ogole.... nic tylko zatluc takiego.
:-(a ja myślałam że już wybrałaś zięcia
Natolin, no maminsynek to koszmar. Niby chce, ale nie może. Niby by coś zrobił, ale musi zapytać. Jednego da się z tego wyleczyć, inny będzie tkwił w tym do końca życia (przeważnie swojej matki).
Mój był takim typem bo jedynak, teściowa zrezygnowała z pracy aż do ukończenia przez niego 16 lat, nigdy nie puściła M na obóz, kolonie, późno się o niego postarali. Ba, jestem przekonana, że zrobienie dziecka było ich ostatnim seksem.
Do wyboru miał, albo jest jak jest, albo jest ze mną i robi drastyczne cięcie. Oczywiście nie chodziło mi o zerwanie kontaktu, ale o naukę samodzielnego życia i podejmowania decyzji. Decyzja była oczywista
Bez jej płaczu się nie obyło, dla niej byłam złem chodzącym bo nagle poprzestawiało się jej życie. A zwyczajnie łatwiej by było gdyby od początku zdała sobie sprawę z tego, że ukochany synuś kiedyś dorośnie.
Taki lajf...
Mój był takim typem bo jedynak, teściowa zrezygnowała z pracy aż do ukończenia przez niego 16 lat, nigdy nie puściła M na obóz, kolonie, późno się o niego postarali. Ba, jestem przekonana, że zrobienie dziecka było ich ostatnim seksem.
Do wyboru miał, albo jest jak jest, albo jest ze mną i robi drastyczne cięcie. Oczywiście nie chodziło mi o zerwanie kontaktu, ale o naukę samodzielnego życia i podejmowania decyzji. Decyzja była oczywista

Bez jej płaczu się nie obyło, dla niej byłam złem chodzącym bo nagle poprzestawiało się jej życie. A zwyczajnie łatwiej by było gdyby od początku zdała sobie sprawę z tego, że ukochany synuś kiedyś dorośnie.
Taki lajf...
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
u mnie YCD jeszcze leci

reklama