DZIULKA78
uzalezniona od BB
RZUTKA dobre podejscie
ja akurat jesli chodzi o Leane to wiem jedno ze oboje tzn ja i maz bedziemy cedzic przez sito kandydatow na potencjalnego ziecia, i przede wszystkim bedziemy chcieli poznac rodzicow by wiedziec z jakiego domu sie wywodzi bo jak z podejrzanego towarzystwa to sorry ale mojej corki taki kutasik nie dostanie, maz ostatnio mowil ze pozaklada kraty do okien i uzbroi drzwi zeby nikt nam jej nie podrywal
) jasssssssneee
) sorry ale mimo wszystko ze chlopak moze byc super a rodzice do bani to i tak cos on po tych rodzicach odziedziczy i to wylezie kiedys - potwierdzilo sie to z moim ex mezem, on -tzn moj ex byl przykladny grzeczny nie pijacy, w miare grzeczny, a starzy? matka nierob,ojciec chlal ile weszlo brat to samo, dziwne mi bylo ze moj sie tak wyrodzil bo on ani nie pil do pracy szedl chetnie... no i jak wyprowadzilismy sie na swoje to wyszlo szydlo z wora ze mezunio ma tatusia charakter tylko sie kamufluje zeby dostac to czego chce w zyciu.awantury na porzadku dziennym, zero szacunku do kobiety jak ojciec jego i w ogole.... nic tylko zatluc takiego.