reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny a powiedzcie mi, bo ja mam popsuty ten joytic czy jak to się pisze, i Hania jak się czasami nim bawi to on wydaje taki dźwięk "helo"

Co trzeba nacisnąć żeby usłyszeć to "helo"? Już próbowalam wszystkiego, sa wszystkie dźwięki tylko nie ten, a Hania widać jakieś zdolności nadprzyrodzone ma, heheheh

Powiem Ci szczerze ,że nie wiem jak ona ten hello zrobiła. U nas nie ma :) Chyba ,że ten guzik co się zmienia dzwięki przestawic. No nie wiem sama:)

A ja maluję kuchnie;)

A na jaki kolorek?:)

My dzisiaj mieliśmy święto lasu i spaliśmy do 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szok normalnie.

Perfekta, KasiaJ- jak tam maluchy?
Lenka- a Gaja kaszle jeszcze?
Kolendreko- a co u was?
Iza- u nas od rana śnieży :)

Agi, Gosiagro, Zdec- halo!!!

reklama
Kasiulka zapomniałam Ci napisać u nas tez nie ma czegos takiego:(A może to inna zabawka??
Emalia Migdałowy satynowy prawie, że biały!!!Ale jaka fajna świezość:)
A Gaja jeszcze kaszle ale dobrze bo słychac sama flegma się odrywa!!!

witajcie:)
ja tak z doskoku...
mężuś wrócił wczoraj już o 19! a myślałam że tak ok 22 będzie:p
Lena - ale fajnie, że kuchnie malujesz! zdrówka dla córci!
kasiaj - o kurcze to nieźle cię rozłożyło:( zdróweczka !

u nas padał śnieg ale teraz świeci słonko,tylko trochę chłodno...
mąż naprawia mi samochód, a Jagódka siedzi sobie z dziadkiem.
buziaki dla Was i miłego weekendu!

Dziewczyny ja mam taki i nie wiem jak ona robi to hello.

aja wypróbowałam wszystkie guziki i nic

1zxtv78.jpg

Aisa - jak bylo na basenie??

Emalia
- ale zazdroszczę spanka do 9!!!!!Ja to się chyba nigdy nie wyśpię

Kasiaj - zdróweczka kochana!!!!! Ale Was te choróbska łapią:-(

Ale tu weekendowa cisza, jak mam czas na pisanie to nie ma komu odpisywać:-)

Ha :) Druga :)
Ale cicho przez weekend...
Chciałabym sobie pospać, ale nie da rady :/ No cóż...zaraz jedziemy całą rodzinków do teściów. Miłego dnia!

reklama
Witam i ja.

Jasiek ma kaszelek. Jaki syrop bez recepty polecacie???

Kasiek- ja mam identyczny ale może Lenka ma racje, że dwa guziki. Pojade do mamy to sprawdze ,bo nie chcialo mi się już go wczoraj zabierac.

Iza, Asencja- miłego dzionka i wszystkim niewidzialnym ;) też miłego dnia!!!

Do góry