reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasza uroda po porodzie

Dziewczyny stosujące maść contraxtubex- czy blizna jest jaśniejsza, mniej widoczna????
Po pierwszej cesarce mąz codziennie smarowął mi blizne Cepanem(ja miałam opory żeby dotykac blizny) i u mnie faktycznie blizna zrobiła sie ładnie płaska i mało co widoczna.
Teraz Cepan lezy w szafce, bo jakos nie moge sie zebrac do jego uzywania

reklama
casia Zamykałam naczynka na twarzy, ale w tym czasie zaszłam w ciążę i efekt był marny. Za to po porodzie pojawił się efekt- rozlanie naczynek się zmniejszyło. Teraz się zastanawiam, czy nie kontynuować zabiegów, ale to nie wcześniej niż we wrześniu.

Ostatnia edycja:
konniczynka, a na buzi zamykałaś prądem czy laserowo?
ja na twarzy tez mam czerwone pajączki, ale mało i nie bardzo widoczne, szczególnie pod fluidem;) za to na nogach porobiły mi się fioletowe rozlewiska...

na pajączki dziewczyn y bez zabiegów polecam wyciąg z nasion kasztanowca w aptekach i w zielarskim HIPOSEM spróbujcie moja mama od jakiegoś czasu bierze bo polecił jej farmaceuta i pomaga

casia Laserowo, brałam jeszcze homeopatyczne granulki na uszczelnienie naczynek firmy boiron, ale w tej chwili nazwa wyleciała mi z głowy:dry: Ja mam wypukłe, punktowe, ciemnoczerwone te naczynka, rozlane dosyć głęboko i ciężko się ich pozbyć:wściekła/y: Na szczęście to największe się trochę zamknęło:tak:

Dziewczynki, dzięki za rady, na razie sobie odpuściłam, bo zaraz będzie ciepło, ale z tymi na nogach wybiorę się we wrześniu na zabieg:)

chcialam sie pozalic ;)
odchudzamy sie z moim szanownym małżonkiem od 3 tyg metodą MŻ, zero słodyczy, tłuszczu, pieczywa, dużo warzyw, owoców i płynów, on schudł 8 kg!!!!!!!!!!!!! a ja 1kg ;( a męczymy sie tak samo, ja nawet bardziej, bo wiecej sie ruszam, to niezbyt sprawiedliwe grrrrrrr ;D

Mama kubulki- nie zniechęcaj się. Czasem waga przez jakiś czas nie chce drgnąć a za jakiś czas ładnie leci. Moze schudłaś więcej tylko np jesteś przed okresem? Czasem nawet 2 kilo więcej mozna wazyc przed miesiączką. Chcesz uzyskać wage sprzed porodu czy nizszą? Ile wazysz i ile masz wzrostu??

Aha- ja od 2 tygodni jem owsiankę na śniadanie i kolacje i schudłam 1,5kg, więc polecam:)

reklama
Do góry