reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

przepraszam, ja taka zestresowana dziś bo mi tu niektórzy sn i to 13 przepowiadają:-D a wróż Maciej nie potwierdza i nie zaprzecza- najwyraźniej stwierdził że wiem "co ma na myśli":-D

Mnie przepowiedzieli CC a ja juz wybrałam SN i nie bedę zmieniać tylko dlatego, że wahadełko sie zepsuło bo za dużo zamówień dostało :szok: więc robimy podmiankę ty bierzesz moje CC a ja twoje SN, pasi Ci ??

reklama
:-D:-D:-D jakie sie czyta takie rzeczy to nawet jak cos boli to przestaje ;-)
mamusiaDorusia no a co z tymi 3kami ??? nieaktualne?? :-p
Koot sprzet kosmiczny :-D
Baby u nas sale porodowe wygladaja podobnie tylko nie jestem pewna co do tego hydromasazu i swiatelek :-D a co do pozycji to na SR dostalismy cala liste z obrazkami nawet :-D qrde jakby mi sie chcialo to nawet moglabym zeskanowac i wrzucic :-D
objadam sie michalkami mniam
znikajace pieniadze??? moze to jakas choroba ciezarnych bo mi tez znikaja ;-)

to pewnie taka nasza choroba juz niedługo nam przejdzie :-D

pozycje są wywieszone na korytarzu więc jakby co to męża wyślę i będzie mi tłumaczył gdzie mam sobie nogę założyć i jak zwiesić z drabinek :-D:-D;-);-)

akkm koleżanka na przełomie 8 i 9 mies wybrała się na wycieczke rowerową (szalona) i potem ją tak plecy bolały i myslała że popuszcza mocz, pojechała do lekarza (z tym bólem kręgosłupa) a ten jej że to skurcze, wody jej odeszły i ma rozwarcie....biedna nie skapnęła się że rodzi

swietna historia! :-D Zapewne zapapamieta te jazde na dluuuugo ;-)

ewa no ja rodzynek tez niecieerpie...i zawsze bawię się w wyjmowanie ich z czegokolwiek.... :D

a ja jem rodzynki jak cukierki - kupuje sobie cale opakowanie i wcinam jeden za drugim, mniam manim :-D A jak znajde w ciescie to jak rarytas dla mnie, wiec im wiecej rodzynkow tym lepiej :-p

żadne cc i żadne 12 gin. powiedział że na wizycie 12 to sie juz niezobaczymy-mam nadzieje ze Twoja wróżba się nie sprawdzi bo jak tak dalej pójdzie to do 12 ja sie ywkończę

dajcie odpoczac adi :-D Biedna zestresowana, juz tyle dni sie meczy a Ty ducha pastwisz sie nad Nia :-) :-p

Edit: nie zapłaciłam i wahadełko o mnie też zapomniało,buuuuuuuuuuu

wahadelko bylo darmowe, dlatego tyle dziewczyn skorzystalo, to mitaginka "brala" kasiutke! :-D

najwyżej mu lodówke otworzę i niech się bawi:-D

a potem Wasz domek bedzie wygladal tak: http://www.humorpage.pl/obrazki/d/554_dzieci_bawia_sie_farba_farba_olejna_na_telewizorze_rozlana.jpg buahaha :-D

Ale produkcja przeczytalam ale nie wiem kto co:eek::szok: znowu jakis koncert zyczen sie zrobil :-D ja tez po prosze zeby wody odeszly :tak: i to tak najlepiej 1 kwietnia co bym nie musiala zas malego kolosa moja mala dziurka wypychac :cool2::-p albo ewentualnie tego 5 kwietnia po wizycie u gina :-):tak: takie mam ambitne plany

Ciekawe co mnie przepowiedza??;-)

Ja tu czytam to co chwila ktos jakiegos skurcza ma a ja to co ?? Mam tylko twardnienia brzucha bezbolesne i rwania w szyjce czy gdzies a tak to nic....

Tez tak macie ze jak macica sie twarda robi to oddech wam przyspiesza??

Ostatnia edycja:
wizyta ok, nie za długa, ciuszków z Anglii pełno ;)
jankesowa ja mam tak, że jak mi twardnieje brzuch to mam problem z oddechem
telefonu ucze sie dopiero obsługiwac...ale sms od aeyne odczytałam, to nie jest źle;)
teraz dostałam też meska od hatorskiej, ale to wkleję za chwilę, najpierw muszę zjeść
pandora będziesz miec to cc ;) pani wie, o czym mówię ;)

reklama
Do góry