reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
lena nie martw się, świadczy to tylko o tym ze Gaja sobie poradzi w życiu hehehe, biedny kot
Witam 
badaicka - współczuje ospy
nadika - zdrówka, zdrówka i jeszcze wiecej zdrówka
Jeżeli chodzi o rowerek, to my pewnie kupimy lub zamówimy u rodzinki na 1-wsze urodzinki taki kierowany z tyłu
Jeżeli chodzi o spacery, to jak wyjdziemy rano, to Krystianek się prześpi, ale jak po południu ( jak zazwyczaj), to nie ma szans, zeby zasnął, ale to lepiej, bo potem śpi w domu lepiej
Jeżeli chodzi o raczkowanie, to nasz smiga strasznie szybko
Najbardziej lubi sie bawić w ganianie i jak dobiegnie do ściany lub okna, to wali dwoma raczkami i czeka, az sie go dogoni
Jeżeli chodzi o postępy w chodzeniu, to ostatnio stojąc się puścił i stał przez 10/15 sek! Do tego dwa razy wstał z kucek nie trzymając sie niczego
jeżeli chodzi o nocnik, to dostaliśmy w gratisie do fotelika samodowego gratis i chyba najpierw ten wykorzystany (najzwyklejszy), a potem zobaczymy
badaicka - współczuje ospy
nadika - zdrówka, zdrówka i jeszcze wiecej zdrówka
Jeżeli chodzi o rowerek, to my pewnie kupimy lub zamówimy u rodzinki na 1-wsze urodzinki taki kierowany z tyłu
Jeżeli chodzi o spacery, to jak wyjdziemy rano, to Krystianek się prześpi, ale jak po południu ( jak zazwyczaj), to nie ma szans, zeby zasnął, ale to lepiej, bo potem śpi w domu lepiej
Jeżeli chodzi o raczkowanie, to nasz smiga strasznie szybko
Jeżeli chodzi o postępy w chodzeniu, to ostatnio stojąc się puścił i stał przez 10/15 sek! Do tego dwa razy wstał z kucek nie trzymając sie niczego
jeżeli chodzi o nocnik, to dostaliśmy w gratisie do fotelika samodowego gratis i chyba najpierw ten wykorzystany (najzwyklejszy), a potem zobaczymy
zyrraffka
Szczęśliwa mama
asencja- to pięknie Krysianek robi postępy, gratuluję
)
a Ty jak się czujesz, prawie 16 tydzień to już brzuszek pewnie widać
) jak sobie dajesz radę z ciążą i takim biegaczem?
a Ty jak się czujesz, prawie 16 tydzień to już brzuszek pewnie widać
asencja- to pięknie Krysianek robi postępy, gratuluję)
a Ty jak się czujesz, prawie 16 tydzień to już brzuszek pewnie widać) jak sobie dajesz radę z ciążą i takim biegaczem?
Dzieki
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Lena już wiem jak Hania robi to HELLO w chodziku!!! Yeahhhhh
Która ostatnio pisała, że jej mały też to robi?
Która ostatnio pisała, że jej mały też to robi?
BButterFly
mamusia smerfusia
Kasiulka- jak dobrze ze już wiesz, bo strasznie Cię to dręczyło hihihi 
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka- jak dobrze ze już wiesz, bo strasznie Cię to dręczyło hihihi![]()
Normalnie w końcu się wyśpię, nie będzie mnie to dręczyło w nocy niczym koszmar jakiś haha
emalia82
Fanka BB :)
Kasiulka-Ja ci dam któraś !!!!! - Zdradz tajemnice 
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
agast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???