Lenuszka
Mamusia Gajusi
Emalia jak będziesz miała chodzik, to daj znać, bo odkryłam coś jeszcze ale wytłumaczę Ci jak go będziesz miała przed sobą![]()
hehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Emalia jak będziesz miała chodzik, to daj znać, bo odkryłam coś jeszcze ale wytłumaczę Ci jak go będziesz miała przed sobą![]()
hehehemoze kasa z niego bedzie wyrastac
![]()
nie takiego nie mam pokazywałam wczoraj jaki mam ale ten wydaje mi się dość konkretnymasz taki rowerek?? jak on wyglada na żywo?? podoba mi się w nim to siedzisko i że ma między nogami ten materiał bo wiem że wtedy mi nie zjedzie
uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczkiagast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???
uuuu to juz zazdroszcze uwedzonej domowej szyneczki
mi tez mama miesa popiecze, ja sama robie zimne zakaski czyli szynke i schab w galarecie plus salatki, do tego jeszcze cos na cieplo bym chciala
i nie mam pojecia co jeszcze
my mamy chrzest w wielka sobote kolo 21, wiec u nas bedzie raczej kolacja a potem normalnie swieta bo rodzinka zostaje
ja Cię podziwiam, nie mniałabym siły jeszcze kolacji wystawnych robić a będąc wciąży to już całkiem, pewnie bym przy stole na sieddząco zasnęła hihidzieki, dobrze, po nim nie widac chorobyKasiu- w piątek go zabieram, bo już skończe zabiegi i nie będzie dziadkom potrzebny. Przypomne Ci sie
Klementinka- my idziemy na chrzciny w świąteczną niedziele, więc śniadanko mam z głowyak tam Jasiu?
Lenka- fajnie by było z tą kasąJak Gaja?
A i miałam pytac jak tam nasza Ospowa biedroneczka?

A ja myslalam ze takie rzeczy sie " na zachodzie" nie zdarzaja ;-)
dzieki, dobrze, po nim nie widac choroby
zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem