reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Mnie przepowiedzieli CC a ja juz wybrałam SN i nie bedę zmieniać tylko dlatego, że wahadełko sie zepsuło bo za dużo zamówień dostało :szok: więc robimy podmiankę ty bierzesz moje CC a ja twoje SN, pasi Ci ??

ok, umowa stoi:tak:

pandora będziesz miec to cc ;) pani wie, o czym mówię ;)

tak, bardzo dziękujęi chciałam tylko dodać że dodzwoniłam się za pierwszym razem:-D

reklama
Wróciłam własnie z wizyty...generalnie przechodza już 2 palce i własciwie w każdej chwili mogę zaczac rodzić-pani doktor powiedziala, ze nie moze planowo zrobić wczesniej cc jesli mam dobre wyniki i z dzieckiem wszystko ok.,ale gdybym zaczela rodzić to mam jechać do szpitala-tylko troche mnie przestraszyla bo powiedziala, ze miednica mi się trochę rozciągnęła(mierzyła takim dziwnym sprzętem) i że teoretycznie małe dziecko mogłabym spróbowac urodzić naturalnie, chociaz byloby to trudne i ona zrobi mi cc,szczególnie że nie wiadomo czy Mela taka malutka będzie bo raczej ma być średniaczkiem,ale istnieje ryzyko ze jak zaczne rodzic wczęsniej pojade do szpitala i bedzie inny lekarz to moze zakwestionować to jej skierowanie...no i teraz jestem przerażona-wiem że nie dam rady urodzic naturalnie i efekt byłby taki ze męczyłabym sie nie wiadomo jak dlugo a i tak skonczyloby sie cc a najbardziej sie boję że gdyby za długo zwlekali to ze z mala coś będzie nie tak..ehh wiec teraz musze już dotrwać do tego 11 po porostu muszę!Na szczescie mimo że brzuch mnie ciągle pobolewa to skurcze mam bardzo rzadko w ostatnich dniach...
muszę sie położyc i troche odpocząć po tej wizycie...

Cześć tu lipcówka się wcina ;-) Dziewczyny mam pytanie o jakich olejkach piszecie, jeżeli to nie tajemnica. Przez pomyłkę do Was wlazłam i tak mi w oko wpadło.

Hej ja juz po wizycie.

Zaraz was nadrobie, ale najpierw napisze ze po 3h czekania i przechodzenia z pokoju do pokoju....

Wachadelko mialo racje!!!
14.04.2011 bede miec CC :-D
hihi

wiec teraz chcac nie chcac musicie wierzyc wachadelku bo ja sama o nic nie prosilam, daty nie wybieralam tylko samo tak wyszlo :-D

oki lece was nadrabiac.

Aaa i 3mam kciuki za akkm i dzikuske.

zuzanna dlaczego nie wierzysz w siebie i w to, ze moglabys urodzic sn?

mnie trochę muli, ale to pewnie od jedzenia, bo znów dzis poszalałam ;) UWAGA UWAGA wy mówicie, ze ja chudzielec (dzisiaj niejaka ducha, co mi klientelę podprowadza smiała mnie tak szykanowac), a ja przytyłam juz 9 kg !!!!
I co? Głupio Wam teraz? :p

reklama
Do góry