reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
B]Koot to koło porodowe super!! Wygląda jak wyrzutnia rakietowa. Ciekawe czy wygodnie się rodzi?

Ponoć ekstra, można się na nim ułożyć zupełnie w dowolnej pozycji.

Herbatita - ja sie powtórzę za dziewczynami, olej babę. Mi przy Majce tez radziło 1000 doradców a na koniec okazało sie,ze moja matczyna intuicja nie zawiodła i tylko jej się słuchaj. Kto chce lepiej dla dziecka niz jego własna matka, no hallo!

o matko...tak myślę dziewczyny, może przesadzam,ale może to ten olejek? nakręcił trochę sytuację,ale poród sam w sobie był jeszcze daleko i stąd zaprzestało? choć wątpię,żeby miał taką moc,heh, biedna akhm

A dla mnie jakaś przepowiednia? 003_money.jpg

herbatita zlej babiszona i na drugi raz powiedz ze jak bedziesz rady potrzebowala to zapytasz i tyle niech mi ktos rzadzi...

moja tesciowa i babcia M to tragedia jest normalnie.... do teraz mi truja ze po kupilismy juz wszystko dla malego po porodzie sie kupuje.... no jasne a dziecko w misce poloze i papierem toaletowym owine albo one mi moze wybiora co mam kupic :wściekła/y:

jankesowa nie urodzisz w samochodzie, głowa do góry!
dranissimo Ty, moja droga, 8 kwietnia

ok, mi pasuje :tak: Jakby nie bylo, wszystkie znaki na niebie, na usg i bb wskazuja, ze w nastepnym tygodniu JA rodze :-p Oby ;-p Az mi ciarki przeszly po plerach :-D

moja tesciowa i babcia M to tragedia jest normalnie.... do teraz mi truja ze po kupilismy juz wszystko dla malego po porodzie sie kupuje.... no jasne a dziecko w misce poloze i papierem toaletowym owine albo one mi moze wybiora co mam kupic :wściekła/y:

jankesowa nie gniewaj sie, bo wiem, ze to nie smieszne, ale usmialam sie z tej miski i papieru toaletowego! :-D
Jakby tak kazdy mial sluchac tych 'dobrych rad', a nie siebie i swojego instynktu, to chodzilibysmy w sandalach zima a w kozakach latem! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a tak w ogóle to ta koncówka marca jakos tak sie bez sensu ciagnie, tez tak macie?
a z moich statystyk wynika (nie ma to jak sie nudzic :-D), ze póki co- najwiecej z nas (az 3) urodziły w 36t3d ciazy (aligator, natasza, hatorska).
Jak mozecie zauwazyc na moim suwaku, dla mnie ta newralgiczna kombinacja nadejdzie w sobote :wściekła/y:, wiec prosze o kciukasy, aby tak sie NIE STAŁO.
Dziekuje :-)

reklama
witam was :-) niecały rok temu urodziłam mojego synka ;-) z racji zbliżających się urodzin naszło mnie na wspomnienia porodowe, więc zajrzałam do was... gratuluję wszystkim oczekującym i tym, które rozpakowały się przed czasem...
pamiętajcie, że nawet najcięższy poród będziecie później wspominać z łzą wzruszenia w oku... ja miałam bardzo cieżki poród a teraz... teraz uważam go za najwspanialszy dzień w moim życiu.

Pozdrawiam,
kwietniówka 2010

Do góry