reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
joll ja niestety nie pomogę, bo jakby nie bylo to sytuację mam odwrotną do Twojej ;) i powiem Wam Kochane: niesprawiedliwe to wszystko!

sms od beata87, coś czuję, że ona jednak też dziś nie urodzi...

Jak ma kolkę nerkową, to możliwe, że nie.. ja leżałam z kolką w szpitalu, też myślałam że to skurcze... po 4 dniach wpadli na to, że może jednak to nie to i wysłali mnie na usg nerek.. i ta-dam.

strasznie to wszystko jest bez sensu.. ja jak zaszłam w ciążę, to pierwsze 4 miesiące na podtrzymaniu, na leżąco, przy kosmicznych dawkach duphastonu... potem te (niby) przedwczesne skurcze i feneterol (na szczescie tylko kilka dni)... a teraz? chcesz rodzić, a to wcale nie takie łatwe... :/

No właśnie ja też wolę tortury niż cc ale 5 kilowego dziecka to ja nie urodzę ....... Chyba zaraz zabiorę się za jakąś robotę. Jeszcze mi kurze zostały do pościerania i może wypucuję tą łazienką z tymi kafelkami . Najlepiej szczoteczką do zębów by było więcej roboty....:p

U mnie kilka rzeczy... raz, że mam cały brzuch pocięty i to nie wygląda..a zrosty bolą...
to mnie przeraża, że po cc zabierają Ci dziecko i dają dopiero po 12 godzinach... ze nawet nie możesz go nakarmić ani nic.. jakoś sobie tego nie wyobrażam... :(

bo ja chce jak najszybciej wrócić do jazdy konnej i chodzić na fitness a po cc tak się nie da :p A tak serio to po sn od razu doszłam do siebie a cc jak by nie patrzeć to operacja i organizm dłużej wraca do siebie nawet jeżeli ktoś się po niej czuje dobrze.

A ja zrobiłam nam budyń. Tzn mi i Kacperkowi bo porcje męża właśnie zjadłam. Musze umyć garnek żeby się nie zorientował jaką ma wyrodną żonę :p

ja dopadłam winogrona, muszę się czymś zapchać.. a mama zaraz wróci ze sklepu to mi przyniesie pepsi... skoro nie rodzę, to coś mi się w należy w zamian ;p

reklama
Wróciłam nadrobiłam:-)

aknovi To Ty pocięta jak ja ;-)i też użyłam argumentu że już więcej blizn mi nie trzeba, ale lekarka mówiła że w razie co to będą ciąć po tej którą już mam ( a mam od pępka- nawet trochę wyżej po sam dół). No ale nie jest fajnie potem jak się goi.
A zrosty mnie bolą strasznie , najbardziej jak leżę na prawym boku, i Staś się przesunie na zrost po wyrostku. Okropność!!!

joll biedaku działaj na wszystkie sposoby..Może pomyj podłogi na kolanach, połaź po schodach a na koniec jakiś sexsik..
Wiem z doświadczenia jak niefajnie jest być przeterminowanym...

Mitaginka słońce wróciło do Ciebie? bo u mnie ulewa..

Do góry