reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
fajne te blizniaki widzialam w tv:-D
emila i misia zdrówka dla Was
a moja padla spi juz ponad godzine tak sie zastanawiam co to za choróbsko do lekarza łaskawie na 16.30na jutro dalo sie zapisac do pediatry, u mnie w przychodnia jest 1 pediatra bo drugi ot dziwny człowiek i nikt nie chce do niego chodzic wiec trudno sie dostac a Asia juz duza to odsylaja do ogolnego

a wiecie ze wczoraj po poludniu widzielismy 3 klucze żurawi wracajace do nas na lato?? to juz wiosna hurra:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Ja ledwo żyje a to dopiero początek. Jutro znowu cały dzień w pracy, a w sobote na szkolenie. I na dodatek nie mogę dojść jeszcze do siebie po zmianie czasu-tyle dni mineło a mi brak snu...:-(
Nawet nie będę Was probować nadrabiać.... niby czytalam ale...:zawstydzona/y:
anaconda zazdroszcze wyjazdu!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::-(
maltanka odp PW.

anaconda ależ Ci zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
maltanka Ty też nie dotarłas do Olimpu?:-p
sunday trzymaj sie i nie daj sie wykończyć kilkulatkom;-);-) chociaż jak to mówia w grupie siła:-D:-D;-)
Misia oj cięzko bedzie z taki szybkim odstawieniam Natalki,anie ma juz innego sposobu?:-:)-( trzymajcie sie
Kurcze chciałam kupic hulajnogę ale z tymi dwoma kółkami z przodu, ale kurcze troche drogie sa, może P sie skusi:-p albo na allegro zamówię
Dzis po przedszkolu siedziałam z Julka na placu zabaw do17:szok::szok: naprawde fajna pogoda,ale podobno jutro ma padać :baffled:

my po przedszkolu, poplotkowałyśmy z Anetą, Jula i Kuba pobawili się, pomalowali kwiatuszki i potańczyli pioseneczki.....

Sienio strasznie drogie te hulajnogi:sorry::sorry::sorry:ale podobno warto...zobaczymy:-D:-D Jula od dzisiaj na niej "hula" jak to mówi Julcio Madzi:tak::tak::tak:

Maltanka jak zakupy??udane???W prognozie zapowiadali deszcz...ale co do jutrzejszego spacerku będziemy w kontakcie smsowym;-)

Antuanet udanego weekendu w stolicy....;-)

hej
My już po basenie. Fajnie było, grupa liczyła tylko czworo dzieci:-D.
Emilka dziękuję za spacerek:-):-)
Anetko zaraz napiszę pw:tak:

reklama
Witajcie wieczorową porą tak ładnie było dziś na dworku że szkoda było nie z korzystać więc z Krystkiem wybraliśmy się najpierw na spacerek a potem jeszcze na plac zabaw poszliśmy, oczywiście Krystek do piaskownicy najpierw poszedł, potem do karuzeli a następnie do huśtawki i parę razy takie kółeczka robił. Wcale nie miał ochoty wracać do mieszkania na obiadek ale trzeba było.
Witam się :tak:
siedzę od dziś w domu z wirusówką:angry::no:do poniedziałku zwolnienie:szok:wczoraj dopadła mnie gorączka i nic poza tym, ale poszłam do lekarza a on stwierdził, że gardło czerwone i powiększone węzły i kazał siedzieć w domu:baffled:tak więc Karlita siłą rzeczy nie w tym i nie w przyszłym tygodniu raczej:sorry::-:)-(bo chciałabym być w pełni zdrowa:tak:szczepienie Natalki też musiałam odłożyć:eek:
najgorszą jednak informacją jest to, że dostałam Allertec:angry::angry:a przy nim nie wolno karmić:no:czeka nas więc od dziś przymusowe odcysiowanie:baffled::baffled::baffled:nie wyobrażam sobie nocy i już mam świeczki w oczach, bo lubiłam Kluseczka przy cysiu:tak: no ale jeśli nie wezmę tych leków i się zdrówko nie poprawi, to czeka mnie antybiotyk:baffled::baffled::baffled:
idę na herbatkę z sokiem malinowym i się położę póki mała z babcią spacerują:tak:
zdrówka podsyłam:tak::tak:

:-D:-D fajne dzieciaczki:tak::tak:

Do góry