anaconda27
styczniówka2006
Ja też zaraz zmykam a potem idę z Mają na plac zabaw i zapewne godzinka nam zejdzie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maltanka a gdzie się wybierasz na te zakupy butowe??
Dzis po przedszkolu siedziałam z Julka na placu zabaw do17naprawde fajna pogoda,ale podobno jutro ma padać
![]()
no juz jest od wrześniahmmm... dobrze wspominam te plac ;-) a robia cos tak na miejscu starego osiedlowego????
zdrówka podsyłamWitam się
siedzę od dziś w domu z wirusówkądo poniedziałku zwolnienie
wczoraj dopadła mnie gorączka i nic poza tym, ale poszłam do lekarza a on stwierdził, że gardło czerwone i powiększone węzły i kazał siedzieć w domu
tak więc Karlita siłą rzeczy nie w tym i nie w przyszłym tygodniu raczej
:-
-(bo chciałabym być w pełni zdrowa
szczepienie Natalki też musiałam odłożyć
najgorszą jednak informacją jest to, że dostałam Allerteca przy nim nie wolno karmić
czeka nas więc od dziś przymusowe odcysiowanie
nie wyobrażam sobie nocy i już mam świeczki w oczach, bo lubiłam Kluseczka przy cysiu
no ale jeśli nie wezmę tych leków i się zdrówko nie poprawi, to czeka mnie antybiotyk
idę na herbatkę z sokiem malinowym i się położę póki mała z babcią spacerują![]()