reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sienio strasznie drogie te hulajnogi:sorry::sorry::sorry:ale podobno warto...zobaczymy:-D:-D Jula od dzisiaj na niej "hula" jak to mówi Julcio Madzi:tak::tak::tak:
Kupiłas juz? i jak lepiej sie jeżdzi niz na tamtej? jaką macie?

kochane ja na sekundke

rozmawiałam z Aluśką nie jest dobrze Martynce cały czas zalega wydzielina w płuckach i być może będzie miała nawrót choroby :-( Ala juz łapie doła strasznego :-( wszyscy którzy z nimi leżeli juz wyszli do domu a one biedne tam siedzą :-(
Martynka ma robione wszystkie zabiegi żeby wszystko się odrywało z płucek Ala ja oklepuje a tu nie ma efektów :-(

wiecie juz naprawdę nie wiem co jej mówić :-(

się cholerstwo uczepiło naszej pierwszej kruszynki BB ..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR no wściekłam się NOOOO
kurcze biedne dziewczyny :( Wczoraj jak przejeżdżałam obok szpitala zastanawiałam sie właśnie jak sie maja
antuanet udanego wyjazdu:)
anaconda wyprzedziłas mnie :-p
maltanka super buciki!
a gdzie reszta?
MAgda z JUlka napewno jeszcze spią :tak:

Ide dzis na chwile do pracy zaniesc papierek,mialam to zrobic zaraz po zaprowadzeniu Julki,ale mi sie nie chciało. Dzis zapisy do naszego przedszkola,wiecie,ze juz kilka osób przyszło po karte o 8:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka fajne buciki w moim stylu...kupiliscie jeszcze takie zabudowane myslalam ze jedziesz po bardziej odkryte...
Karlita dzieki za wiesci biedne dziewczyny kiedy im sie to skonczy...
Anaconda posiedzisz weekend ma byc naprawde ladny i ja w to wierze...
Madzienka Maltanka chyba spacerek Wam nie wyjdzie chyba ze w kaloszach i parasolem:-)
Fogia gdzie ty sie podziewasz???co u Was???

Hello...w piekny dzien nie ma to jak budzi cie sloneczko:-)ja wyjsc z lozka nie moge jak ciemno pomoglam wyszykowac Mateusza i z powrotem do wyrka...musze dzisiaj nastawic prania i sie spakowac bo popoludniu jedziemy do rodzicow...

Witam

anaconda a no widzimy się :tak:. Miałam iść na piechotę, ale kurcze taka pogoda, że chyba lepiej pojechać samochodem. Tylko ciekawe czy mi benzyny nie zbraknie :sorry2:

Antuanet
z tymi wizytami u specjalistów to przerąbane. W zasadzie mogłam iść na Hipoteczną, z samego rana jak się stanie w kolejce to się dostanę, ale tam jest pulmonolog w poradni gruźliczej, a ja nie chcę się niczym zarazić, tym bardziej że dzieci małe. Kiedyś tam chodziłam, ale teraz wolę nie...

sienio dobrze, że mi przypomniałaś o zapisach, bo ja jeszcze chciałam w jednym spróbować, obok nas, siostry zakonne prowadzą i właśnie dzisiaj mają przyjmować zapisy :tak:

Jak mi się dziś nic nie chce, a tyle sprzątania....

No i zapomniałam filetów z ryby wyciągnąć wczoraj, ciekawe czy mi rozmarzną na obiad :dry:

maltanka buciki super, bardzo mi się podobają:tak:

marz miłej wizyty u rodziców :tak:

Witam!

Aluśka trzymam mocno kciuki żeby nawrót choroby was ominął:tak:
Maltanka bardzo ładne buciki:-)
Emilka powodzenia u lekarza:tak: i poproszę o zdjęcie tortu i prezentu:-)

Wstaliśmy dzisiaj o 8.30:szok: ale tylko dlatego że w nocy nie było spania i trzeba było to odespać:-). Wczoraj na wieczór posmarowałam Michała pulmexem i dzisiaj jest już poprawa:tak:

witajcie

ale mi się dzisiaj nie chciało wstać, i co tu robić w taką pogodę

muszę coś na obiad wymyślić jeszcze:sorry2:

justyna to dobrze, że małemu pulmex pomógł

maltanka jutro się pochwalę :tak:, teraz schowany puchar w szafie i zresztą ciemno jest.

ok czekam

maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.

Anetko 24, przymierzaliśmy też 25 ale były zdecydowanie za duże, w sumie to dużo zależy od modelu:tak:

A co to ja dzisiaj otwieram dzień :szok::szok::szok:
I pogoda nam się popsuła a ja zamierzałam cały weekend spędzić na podwórku u teściowej :crazy::crazy::crazy: mam nadzieję że jutro poprawi się pogoda :tak::tak:

o to poszalałyście wczoraj na placu, a pogoda...ja też mam nadzieję, że się poprawi

Maltanka fajne buciki w moim stylu...kupiliscie jeszcze takie zabudowane myslalam ze jedziesz po bardziej odkryte...

a no zdecydowaliśmy na zabudowane tak się wachałam czy jeszcze kupować czy już nie, ale następne to sandałki kupię, a takie poł zakryte już nie

Wczoraj jeszcze rozmawiałam w nocy z Aluśką bo E mówił ze czytał w kurierze ze jakieś dziecko leczyli przez pół roku na zapalenie płuc a sie okazalo ze to mukowiscydoza byla ... Ala ma zapytać czy mała miała badania robione w tym kierunku

my dzsiaj nie śpimy od 4 ....
Gabi mi sie obudziła z katarem i chciała do mnie.... usnęła dopiero po 6stej a ja juz nie usnęłam ....

tak się zastanawiam co się stało ... moze wczoraj późnym popołudniem sie przegrzała na placu zabaw bo była z moją mamą... najpierw biegała po małpim gaju a później siedziała w piaskownicy ...

Madzieńka dzwonili do mnie dzisiaj z Motylka ;-) zaprosili nas na przyszły tydzień na spotkanie indywidualne :-)

witajcie
gdzie jest słońce? :dry:

karlita smutne wieści, to niesprawiedliwe, że te choróbska czepiają się takich małych istotek :wściekła/y: wytrwałości dla aluśki
maltanka ładne buciki, czekam aż moja podrośnie żeby jej coś kupić
Justyna to dobrze że już widać poprawę
anaconda ja też wczoraj poszalałam z Olą na placu zabaw i w parku do 19 :tak: dzisiaj też chciałam ale pogoda się zepsuła :no:
marz udanej wizyty u rodziców

Ola szaleje na czworaka, tak jej się spodobało, że wszędzie jej pełno :tak: Paweł udał się wczoraj na przejazdzkę motorkiem, patrzę a on wraca i pcha przed sobą tego kolosa, zabrakło mu benzyny :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie,
ja jak zwykle wpadam z ranka na kawusię :-)

My już po śniadanku, mieszkanie w miarę uprzątnięte...tylko ta pogoda taka smutna się zrobiła... ;-(

Aluśka ja też zaciskam kciuki oby choroba wreszcie wam odpuściła... szybkiego poworu do domku życzymy!!!! i dużo siły i wytrwałości dla Ciebie...

Emilia pokaż dzieło... jak mąż zareagował?

Mandziula co sadzisz?? ja będę rzerzuchę siała z Julem tylko chciałam ją mieć na święta i nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie...

Misia i jak nocka? odstawiliście się??
Współczuję, pamiętam jak ja to przeżywałam... więc wiem co czujesz... ja też nie chciałam jeszcze się odstawiać bo kochałam karmienie ale u nas to już była najwyższa pora...

Dziewczyny - mam pytanie - macie może namiary na kogoś kto układa płytki?? musze ułożyć u nas na balkonie - i nie mam do kogo zadzwonić - jak macie jakieś sprawdzone namiary to poprosze... i jak wiecie ile mniej więcej biorą tacy fachowcy to też proszę napiszcie... bo nie wiem z jaką ceną mam się liczyć... :-/

Idę zalać kawusię i zaraz wracam...

reklama
Do góry