reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję za gratki kochane. Nie chcę na razie pisać, co mi wrzodem na tyłku siedzi. Muszę mojego To ma urobić, bo mu odwala :p
Trzymajcie kciuki, żeby nam się chrzciny udały!
Wpadnę po weekendzie.

Buziaki!

reklama
kochane tu mnie nie ma co podziwiac... ja bym odstawila mlodego, ale brak mi determinacji. a onprzegina, terazza smoczka robie.. nie ssie, ale ma cyca w bbuzi... co zabieram to ryk.................... kuzwa
on spi,a ja :( ruszyc sioe nie moge

STRIP szczerze powiedziawszy to jak Cię czytam to (pomijając, że naprawdę chce mi się płakać i Ci współczuję) to myślę sobie zawsze, że Bogu niech będą dzięki, że szybko skończyłam z karmieniem

Zastanawiam się,co ciekawego powiedzą w DDTVN o skazie białkowej...

Franek dzisiaj dostał katar... Już wczoraj mi się nie podobał,więc już się zaopatrzyłam w Nasivin. Mam nadzieję,że szybko mu przejdzie:-(

witam na sekunde, nocka ok, 6.00 i potem poszla spac i do 9.15 spokoj.
teraz mam jaja doslownie w domu!!!!!!!!!!!!!!!!! moje dziecko nawet butli nie chce kleiku ryzowego waniliowego na ktory zazwyczaj sie rzuca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!! qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz ide sie ubierac i jade w miasto zalatwac sprawy.

Strip a może radykalnie "raz na zawsze" zawziąć sie w sobie i odstawić : fajny pomysł podała jedna z mam (Happy jeśli dobrze pamiętam ;-) ) jakby Twoja mama mogła Was nawiedzić zajełaby sie całkowicie małym dawała mu jeść z butelki, obiadek, wszystko ona. Wiadomo pierwsze chwile to będzie dramat ale może właśnie to poskutkuje bo Słońce Ty nasze to nie synuś ma rządzić. jak tak dalej bedzie to sie wykończysz, tym bardziej że sama widzisz że sie łamiesz, ciągle ulegasz a to sie Robaszku odbija na Tobie...trzeba coś z tym zrobić i to już teraz

samo się dziecko nie zagłodzi:)

Ale jaja zadzownilam do A. że młody ma 4 zęby i się trzyma mebli i stoi hahahahha
A szwagierke nabrałam, że w ciążyu jestem, bidula wierzy i się zamartwia:D

reklama
Do góry