reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Ojjj dziewczyny to chyba hormony... Ja tez mam momenty ze placze bez powodu albo sie doluje.
Wczoraj plakalam bo wyobrazilam sobie dzien w ktorym pojedziemy do szpitala. Mamy byc na 7.15 wiec przed 7musimy wyjsc a Josh jeszcze wtedy spi i jak sie obudzi i mnie nie bedzie? No i ja w ryk bo codziennie rano sie w lozku wyglupiamy i wogole a ja go zostawie... Obudzi sie a tam zamiast mamy babcia czy dziadek... Ja chyba umre z tesknoty...

reklama
chłop mi oszalał...jakaś głupawka go złapała, zaczepia sie, gila mnie po stopach (a ja sie ruszyć nie moge bo w łóżku z laptopem na kolanach), rormalnie zaraz urodze :baffled:

no odczepił sie ode mnie i psa zaczepia, a niech go w ucho ugryzie

WRESZCIE KWIECIEŃ :-D
ja obstawiam Martę u mamusiDorusi :tak:
antonina śniłaś mi się- jechałam autobusem, patrzę a tu dzwoni...mój NOWY TELEFON :-D:-D:-D a to Ty, że odeszły Ci wody :szok:
trzymam kciuki za beate- to co na tym etapie płucka jeszcze nie dość wykształcone? :no:

Mitaginka - normalnie nie wierze, az poleciałam i krzycze do męża przez zamknięte drzwi od łazienki, bo Ty TEŻ misie śniłaś, nie pamiętam co prawda kontekstu, ale wiem że o tobie była mowa. Mam nadzieje ze to dobra wróżba:-), a wczesniej mi sie nic zwiążanego z BB nie śniło, ...dzis po raz pierwszy..hehehe

no to widze ze mamy to samo. mi powoli przechodzi ale jak tylko przychodzi wieczor to dol na maxa- spowodowany bolem. Nie boli mnie nic tylko jak leze na plecach ale wtedy nie zasne wiec abo cierpie z powodu bolu ( zoladek, cip...ka jak by mi ktos rozrywal, pecherz i zebra) albo nie spie :(
ja mam to samo a mój m mówi żadnych przyspieszaczy chyba boi się porodu i woli żeby poczekała, zresztą ostatnio z pracy jest o 20 zje obejży film i idzie spać a ja cały czas sama zreszą nie mam ochoty nikogo oglądać

NIe no, energia spadła mi dziś do min:baffled::baffled::baffled: a chciałam też mieszkanko do błusku doprowadzić
czuje się okropnie, wyglądam okropnie buuuuu

Dziołszki a ja z głupkowatym pytaniem, do porodu to jedziecie w pełnym make-upie??? bo tak se myśle że jak będe sapa, dyszeć i pocić się przez 15h-30h:szok: to wszystko przeca spłynie.... ale jak ja sie nie pomaluje :szok: w szpitalu zamiast mi pomóc to uciekna:szok:

Beata trzymam za WAS!!!

Nati ja nie wiem jak u was ale u nas masz zawsze wizyte w dniu twojego terminu i na niej wyznaczaja date ewentualnego wywolania. Jak do tego czasu nie urodzisz to wtedy jedziesz na ta date i godzine wyznaczona. Zwykle jest to od 10-12dni po terminie.

ja lezac w szpitalu nawet bylam zla ze mnie ktos odwiedza- wlacznie z mezem i corka. Nie wiem czemu teraz w domu jest ok ale i tak wole byc sama. Nawet patrzac na torby jak maz w pracy to mysle przecież ciezkie nie sa poradze sobie :)
A jak ma przyjsc tesciowa to najczesciej udaje ze spie :)

Madziarkas ja ostatnio jechalam w pelnym make-upie i na zdjeciach gdzie trzymam Josha wygladam jak panda po 18godzinach rodzenia...
Wiec teraz albo nie pomaluje sie wogole albo wezme chusteczki do demakijazu, z tym ze w takich momentach nie myslisz o wygladzie i masz gdzies wiec bezpieczniej w wersji "natural" :-)

reklama
Nati każdy szpital sobie inaczej ustala no i zależy to też od stanu zdrowia matki i dziecka

Mitaginko co do beaty to myślę, że mała mogła się np zachłysnąć wodami i stąd problemy z oddychaniem, bo zaraz po porodzie nic beata nie pisała, a mała dostała 9/10 apgar, ale najważniejsze, że tylko wspomagają oddychanie, na pewno będzie dobrze

Do góry