reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

oo jak pusto dzisiaj ...
u nas cudna pogoda :))

Dzień dobry
Złapał mnie ten okropny wirus żołądkowy, wczoraj podnosiłam się z łóżka tylko do kibelka. Najgorsze że Lenę też złapało:-(

oj bidaku :( oby szybko przeszlo tobie i corci !!!

Hejka dziewczyny...ja też się nudzę...leze i oglądam dzień dobry tvn......ja mam mały plan na dzisiaj....może załapię się do kosmetyczki....bo już brwi nie mam...a wczoraj się farbowałam i mam ciemniejsze włosy więc brwi by się przydały..hhehe...aaa potem jade do ginka i muszę go ochrzanić bo nie założył mi jeszcze karty ciążowej....wrrrr...aaa potem silesia i zakupy....juuupiii hehehe

no to fajny dzien sie zapowiada :) udanych zakupow !!

Wlasnie zastanawialam sie co jutro z dziecmi wymyslic ma byc 25 stopni.I stwierdzilam ze nie daleko nas jest taki rodzaj Safari zoo ,tanie to nie jest bo prawie 70 euro zaplace,ale co mi tam.(Najwyzej pod koniec miesiaca chleb i woda.)Zorganizowalam jeszcze dwie kolezanki z rodzinaami.I zapowiada sie jutro fajny dzien!

super pomysl !! dla dzieciakow tez niezla atrakcja takie safarii :))

reklama
a bierze któraś z Was udział w programie "Zdrowie, mama i ja" ?choć są nim objęte tylk 3 miasta (o ile dobrze pamiętam)

Dzień dobry
Złapał mnie ten okropny wirus żołądkowy, wczoraj podnosiłam się z łóżka tylko do kibelka. Najgorsze że Lenę też złapało:-(
zdrowka, oby szybko cholerstwo przeszlo i szkod nie narobilo

Karolina fajny pomysl z safari, ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy Jasiek bedzie czail takie rzeczy

ja tez juz poprasowalam ale mnie zmusil jutrzejszy wyjazd do tego, dobrowolnie bym sie za to nie wziela
pakuje sie i jutro z ranca jedziemy na dwa tygodnie nad morze

takze chcialam sie z wami pozegnac na ten czas i prosze mi tu za duzo zmian nie wprowadzac, zebym sie odnalazla po powrocie
i samych dobrych wizytowych wiesci sie spodziewam wiec ladnie dbac o brzuszki:-)

zaraz po powrocie bede miec usg genetyczne wiec prosze trzymajcie 16.04 kciuki kolo 10.00

Klementinka to udanych wakacji zycze !! duzo slonka i wracaj do nas szybko :)) a za USG trzymam kciuki :)))

sluchajcie jak to jest ze sloncem w ciazy ?? moge troche polezec czy raczej wogole unikac ?? bo tak sie zastanawiam wlasnie ...

u mnie od 14 to juz wogole sajgon na sloncu :) najgorzej wlasnie tak po 15 jest
napoczatku w szoku bylam , ze o 11 jeszcze nie jest tak upalnie jak w Pl tylko po poludniu slonce dobrze daje czadu :) dlatego jak juz to ja tutaj rano lezalam :)
nie wiem jak ja wsumie dam rade tutaj w lato ... w tamtym roku w ciazy nie bylam , a myslalam , ze ducha wyzione !! od maja do pazdziernika jeden raz padalo u nas !! codziennie bezchmurne lazurowe niebo ( juz wiem skad nazwa ) i mega upal , az stopy palilo jak sie szlo po chodniku , modlilam sie o deszcz hehe pierwszy raz w zyciu :)
mokra bylam przez caly czas ... nie wiem jakos mam nadzieje przetrwam to lato
juz teraz mi jest mega goraco , a pozniej podobno kobiety w ciazy i tak cierpia na dusznosci i wieczna cieplote
to jest wlasnie minus ciazy latem :)

nie narzekaj, tu w ogole nie ma lata. w tamtym roku tylko 2 razy w ciagu lata nie wlaczalam grzejnika na noc. niby swieci slonce ale wiatr taki ze caly urok lata odbiera. tutejsi sa przyzwyczajeni i dzieci juz w kwietniu na boso biegaja, ale ze mnie straszny zmarzluch wiec jak mialam na sobie krotki rekaw to gesia skorka az mnie bolala :no:
moze 2 dni byly takie strasznie gorace, ale wieczorem spadl deszcz i znow dupa.
tylko raz bylam nad morzem sie opalac, choc mieszkalam zaraz przy zatoce :p

a bierze któraś z Was udział w programie "Zdrowie, mama i ja" ?choć są nim objęte tylk 3 miasta (o ile dobrze pamiętam)
Ja brałam już 2 razy i teraz też bedę. W Warszawie on ruszył (ponownie) w 2005 roku, ale tak że sie z pierwszą ciażą nie załapałam.

Agnieszka - zdrowiejcie! Współczuję wirusa - to moim zdaniem najgorsze z chorób!!!!

Heh - wysłąliśmy dziś maila ze zdjęciem testu do rodzeństwa - specjalnie wyczekaliśmy do 1 kwietnia. Ciekawe co oni na to :-D

zupka - u mnie tez leje i wieje. tu w ogole por roku nie ma. caly czas to samo...

a ja sie zajadam w pracy owocami dzis i czekam z niecierpliwoscia na godzine 17!

reklama
nie narzekaj, tu w ogole nie ma lata. w tamtym roku tylko 2 razy w ciagu lata nie wlaczalam grzejnika na noc. niby swieci slonce ale wiatr taki ze caly urok lata odbiera. tutejsi sa przyzwyczajeni i dzieci juz w kwietniu na boso biegaja, ale ze mnie straszny zmarzluch wiec jak mialam na sobie krotki rekaw to gesia skorka az mnie bolala :no:
moze 2 dni byly takie strasznie gorace, ale wieczorem spadl deszcz i znow dupa.
tylko raz bylam nad morzem sie opalac, choc mieszkalam zaraz przy zatoce :p

dlatego nigdy bym nie obrala kierunku wysp , Norwegii , Irlandii i Szkocji:) nie dla mnie taka pogoda ...
ja cala zime raz grzejnik wlaczylam :)

Ja brałam już 2 razy i teraz też bedę. W Warszawie on ruszył (ponownie) w 2005 roku, ale tak że sie z pierwszą ciażą nie załapałam.

Agnieszka - zdrowiejcie! Współczuję wirusa - to moim zdaniem najgorsze z chorób!!!!

Heh - wysłąliśmy dziś maila ze zdjęciem testu do rodzeństwa - specjalnie wyczekaliśmy do 1 kwietnia. Ciekawe co oni na to :-D

hehe dobry pomysl :)) ciekawe czy uwierza ?? :))

Do góry