Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszczemoj zawod niestety opiera sie na jezyku wiec ja tylko moge w nim pracowac po polsku lub angielsku (bo innych jezykow nie znam) ale czasem mi sie Australia marzy :-) bo i cieplo i po angielsku mowia!
a ty Asionek dobrze znalas francuski zanim sie przenioslas?
a o 17 (za39 min) to ja prace koncze - i weekend sie zaczyna (choc jutro wieczorkiem bede musiala popracowac 3 godzinki ale to malo) dlatego tak czekam![]()
dla meza rzecz jasna , bo sama tutaj nie przyjechalabym ... teraz juz znam jezyk na tyle , ze sie dogadam i rozumiem , ale wiadomo do perfekt prakuje mi jeszcze troche ja i Justys
i to nie jest zart![]()
A u mnie tez cos malo wiosennie, ale chociaz coraz cieplej sie robi wiec jestesmy na dobrej drodzeA z wilgotnoscia powietrza to tez latem katastrofa... Na balkonie mi pranie potrafilo zasmiergnac jak je powiesilam wieczorem, coprawda na tej suszarce sie gesto wieszalo pranie, ale od rana goraco bylo, a mimo to takie hece
Asionek, a ja sie przyznam ze tez mam w lodowce wytrawne winko i juz raz sie skusilam na kilka lyczkow, bo tak mnie do kwacha ciagnie, ze jeszcze nigdy w zyciu mi tak nie smakowalo![]()
ja powiesialam posciel nie na slonku i po pol h juz sucha .... u nas mega sucho jest chyba
Australia mi sie kiedys marzyla tez , ale wlasnie te robactwo mnie odstraszylo skutecznieja mam chorobe na pajaki
(
no ja nie owteiram winka nawet , sama nie wypije , a maz jakos tez checi nie ma i sobie stoi ...![]()

ja jem budyń śmietankowy.....
Miłka ja właśnie jadę do C&A pooglądać spodnie ciążowe...![]()
Ja brałam już 2 razy i teraz też bedę. W Warszawie on ruszył (ponownie) w 2005 roku, ale tak że sie z pierwszą ciażą nie załapałam.
Agnieszka - zdrowiejcie! Współczuję wirusa - to moim zdaniem najgorsze z chorób!!!!
Heh - wysłąliśmy dziś maila ze zdjęciem testu do rodzeństwa - specjalnie wyczekaliśmy do 1 kwietnia. Ciekawe co oni na to![]()
super pomysl, napisz jaka byla reakcja.Hejka![]()
W pracy jakoś poszło, choć łatwo nie byłoAle już w domku szykuje się na urodzinowego grila i będę patrzyła jak inni piją browar i zaślinię się po sam pas
( Takie to życie
)
Buziaki miłego wieczoru :*
ja i Justys
i to nie jest zart![]()