reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tak na szybciutko, z pracy pisze, musialam was podczytac, a co, jakos nie jest najgorzej, plakalam tylko przy wyjsciu jak bobr, narazie sie aklimatyzuje, mam nadzieje, ze bedzie si, calusy dla was, frogg trzymam za Ciebie kciuki jutro kochana
dal 6 i naszej 7 gratki najwieksze

reklama
mamaagusi a może po prostu nie chce jej sie pić i tyle ;-) a jak z kupkami? jak wszystko ok to znaczy że po prostu macie małego kaktuska który potrzebuje niewiele płynów ;-)

Bączek śpi już półtorej godziny... toż to szok! NIGDY tak nie spał.
A mi dzisiaj nastrój siada, bo strasznie tęsknie za karmieniem cycusiowym. Wiem gupol jestem, ale strasznie bym chciała, tak dalej, no ale nie można mieć wszystkiego. No i za 2 tyg wracam trochę do pracy w pon i pt na 5 godzinek, pomogę A. w firmie, bo się nie wyrabia, więc jakoś mi dziwnie, że teściowej bobo zostawię:(

Strip, suwaczkowe WIEEEEEEEEEEEELKIE gratki!!! Bądź dzielna, bierz przykład z Wojtusia :)

Kasia, tulę...

Margerrita, fajnie ze znajdujesz czas w pracy zeby tu zajrzec! A z kim jest Twoje Maleństwo teraz?

E-lona, przesyłam dużo ciepła zebyś nam szybciutko wyzdrowiała!

Mamaagusi, kiedyś już tu pisałyśmy że dzieci na mm początkowym nie muszą byc dopajane, i często wcale tego nie potrzebują, bo mm początkowe ma taki skład zeby dziecia nie trzeba było dopajać (tak samo jak nie trzeba dopajać dziecia karmionego piersią tylko). Justyna ma takie dni że wypije 200 ml wody, a czasem dwa-trzy dni nic nie chce pić. Także popieram to co napisała Alicja - nic na siłę :-) trzymam kciuki za wizytę u neurologa - każde dzieciątko rozwija się w swoim tempie! Będzie dobrze :)

E-lona wspólczuję, a bylaś u lekarza? Ja dostałam antybiotyk.
Moja mama zabrała Pawcia do siebie a ja zaraz do wyrka wskakuję.
Kurde mąz na mnie krzyczy, że Pawciowi daję po lapku walic no i mam za swoje, klawisz jeden mi lata :( ojojoj, ale się mój chłopina nagada jak przyjdzie he,he

Cześć dziewczynki, gartki dla wszystkich 6 i 7emek :-) dziękuję za gratki dla nas ale my dopiero w niedzielę 6 kończymy ;-)
Nocka do bani, Zuza rozłożyła się na dobre, więc całą noc ryczała i stękała i walczyłam z gorączką, oczywiście sama bo małż w pracy, Maja też niespokojna, Zuza ją wciąż budziła, tak więc położyłam się spać o 5.50 po to żeby wstać o 6.30 :/ padam na ryjek i spadam obiad gotować. Nie wiem co mi z tego gotowania wyjdzie bo ledwo widzę na oczy.
Ejj, zaczynam się martwić, czy wszystkie dostałyście już @? Bo ja nadal nie, a raczej nie ma szans żebym w ciąży była..

Kasia Tobie tez zdrowia zycze chorowitku. U lekarza jeszcze nie bylam i nie wiem czy pojde. Ostatnio tak mialam i po jakis 3 dniach zaczelo mi sie wszystko odrywac i sama sie wyleczylam. Jutro wybieram sie z Laura, bo ma 2 tyg katar i moze przy okazji mi cos da.

Mamaagusi Laura tez nie chce sie obracac. Dopiero niedawno zaczela sie interesowac tym co jest dookola niej i jak tylko cos jest w zasiegu raczek to od razu ląduje w buzi, albo musi byc wymacane.

Dobranocka gratuluje wczorajszej 6.

No i młoda wstała.

reklama
Do góry