reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my po baseniku....ciałka wymoczone....i zrelaksowane po wizycie w jacuzzi;-);-);-)
ach jak ja dzięki tym przyjemnościom lubię poniedziałki:-):-):-)

Antuanet i tak dzięki za zakupy:tak::tak::tak:

Marta trzymam kciuki żeby w końcu wszystko unormowało się...
o matko 700km...wszyscy maja tyle pracy???czy trochę Twojego wykorzystują z racji Nowego w pracy??:baffled:

Karlita byłaś na warsztatach z chustowania???

Ostatnia edycja:
reklama
czytam was od godziny i odpisać nie mogę bo albo jedno albo drugie się mnie czepia ;-) noooooo

i juz nie pamietam co i jak ...

zaczne od końca ;-)

Madzieńka super ze basenowanie udane :-)
na chustowaniu nie byłam bo nie mial mi kto z Gabi zostac a sama z dwójka nic bym nie skorzystala :-(
miała iść ze mną koleżanka ale w sobotę zadzwoniła że jest chora ....

misa zdroweczka koniec chorowania !!!!!!!!!!!!! co to za moda!!!!!!!!!!!!!

Talia super ze macie pierwszy ząbek :-)

Marta zdróweczka dla twoich Muszkieterów :-) świetnie ze chodzicie na spacery :-)

Fogia kochana dzielna z Ciebie mamuśka a na Twojego synia napatrzeć się nie moge taki śliczniusi :-)

aaaa Madzieńka Gabi to ja teraz nie kupię hulajnogi ... przy jej manii uciekania ja nie bede lecieć z wózkiem za tym tornadem - musi poczekać ;-)

mały płacze spadam bo e jeszcze nie ma :-(

Fogia współczuję przeżyć - najważniejsze że teraz wszystko się ładnie goi... i powiem ci że ja też jak karmiłam Nelę to przyłam chorobę z 40st i karmiłam dalej... Gratuluję Twojego samozaparcia!!!! :-) a karmienie to cudna sprawa nie?
oj cudna :tak: mam nadzieję, że ten stan uda się utrzymać jak najdłużej. Czasami jeszcze brakuje mi wiary w siebie, zwłaszcza że jak już kiedyś pisałam rodzinka z powątpiewaniem patrzy na to moje uparte trwanie przy niedokarmianiu. Antoś przez marzec przytył 910 to chyba nie tak źle.

fogia biedny Filipek z tym rozcięciem...Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz.:tak: A chrzciny w święta planujecie?
no właśnie ja nie bardzo chciałabym w święta. Do moich babć zjedzie się tradycyjnie dalsza rodzina, a nie chciałam ich zapraszać ze względu na koszty. Mi najbardziej pasowałaby sobota po świętach. My z moim m nie mamy ślubu kościelnego, tylko sam cywilny i dlatego chrzciny Filipka odbywały się właśnie w sobotę między mszami. Mi ta sytuacja odpowiadała bo uroczystość była pięknie kameralna i dziecko mi się nie umęczyło. Chciałabym aby teraz też tak było ale ksiądz z którym rozmawiałam kazał mi iść do proboszcza i prosić go o chrzest w święta. Oj wogóle denerwuje mnie to wszystko bo księżulek kazał mi szukać proboszcza, którego nigdy nie można złapać i jeszcze wysyła mnie na konferencję. Ciekawe tylko co zrobię z dziećmi w tym czasie. Pytałam go już czy mogę je zabrać ze sobą, przecież Antiego karmię, to jak mam go zostawić w domu??????????? Dziś znowu byłam w kościele ale kancelaria zamknięta do środy ze względu na rekolekcje. Oj musi się człowiek nalatać ................:no:

Fogia, kiedy na spacerek wózeczkami się umawiamy? Całuski dla Fifiego na ranę.
a dawaj znać. Ja w tą niedzielę byłam już chłopakami na spacerku na dyrekcji. :-D

aaaa Madzieńka Gabi to ja teraz nie kupię hulajnogi ... przy jej manii uciekania ja nie bede lecieć z wózkiem za tym tornadem - musi poczekać ;-)

Karlita muszę kiedyś wybrać się z Wami na spacerek i zobaczyć uciekającą Gabi jako tornado:-D:-D:-D:-D:-Dno nie Madziarka???:-p:-p:-p
Gabi to spokojne dziecko które chodzi sobie trochę po swojemu ale żeby uciekała...nie wierzę...:shocked2::shocked2::shocked2:

Kiedyś pójdziesz z nami na spacerek i z nasza koleżanką Eweliną i jej Aleksem:tak::tak: to wtedy zobaczysz co to znaczy uciekające dziecko:szok::szok:i biegająca za nim mama

Widziałyście prognozę pogody w sobotę ma być 8 stopni!!!!:no::no::no::no: i gdzie to lato????

Madziarka kupiłaś filce???

Ostatnia edycja:
wpadłam tylko życzyć wam spokojnej nocki

madzienka
super, że zrelaksowaliście się na basenie, to co w środę razem się moczymy;-)

karlita ja też bym chciała zobaczyć uciekającą Gabi;-)

antuanet mój też tak mówi po każdych większych zakupach

Madzieńka i maltanka porozmawiamy jak będziecie mieć niemowlaki chociaż wasze starsze dzieci beda juz na tyle duże że nie będzie żadnych problemów ;-)

dziewczyny jakiego rehabilitanta możecie polecić w lublinie ???
byliśmy dziś u ortopedy i Norbert ma wzmożone napięcie mięśniowe rączek i dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje a nie chciałabym iść w ciemno ....

Madzieńka i maltanka porozmawiamy jak będziecie mieć niemowlaki chociaż wasze starsze dzieci beda juz na tyle duże że nie będzie żadnych problemów ;-)

dziewczyny jakiego rehabilitanta możecie polecić w lublinie ???
byliśmy dziś u ortopedy i Norbert ma wzmożone napięcie mięśniowe rączek i dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje a nie chciałabym iść w ciemno ....

Nie przekonałaś mnie:-D:-D:-D...jak dla mnie Gabi to grzeczne spokojne dziecko:tak::tak::tak:

a rehabilitanci - może Ci co byli na spotkaniu z firmą J&J w Bugi???innych nie znam...

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-):-)
No i pogoda nam się popsuła :baffled::baffled::baffled: dobrze chociaż że wczoraj posiedziałam z Mają na placu zabaw bo dzisiaj nic by z tego nie wyszło raczej :sorry2::sorry2:
Ja dzisiaj kopytka wymyśliłam sobie na obiad więc troszkę roboty mnie czeka a po południu z Mają do dentysty :tak::tak::tak:
Madzienka fajnie wam z tym pluskaniem :tak::tak::tak: my też musimy się któregoś tu dnia wybrać :tak::tak::tak:
Karlita już niedługo Gabi przestanie uciekać tylko wtedy Norbus zacznie ;-):-p:-D
Z rehabilintami nie pomogę bo nie znam żadnego :no::no:
Fogia to faktycznie w święta o wiele większe chrzciny by was czekały, może jednak masz rację że chcesz po, ja też nie lubię wielkich uroczystości :no::no:
Talia gratulacje dla Gabrysi za jedyneczkę, u was zaczynają rosnąć a Mai się ruszać :-D:-D:-D

reklama
Witam już w domu
Wczoraj wróciliśmy późnym wieczorem i już nie zaglądałam.
karlita my kiedyś chodziliśmy na rehabilitację do Domu Małego Księcia i nawet spoko było. Tyle że to chyba prywatnie tam...
anaconda ale rano dzisiaj wstałaś:szok: Współczuję stomatologa...A ile się płaci tam na tej strefie H2O za basenik?
madzienka super że pluskanie zaliczone i obie zadowolone jesteście.
Marta współczuję małżowemu takiego długiego maratonu:confused:
fogia współczuję tego latania za "wielebnym". Oni chyba myślą że nie masz co robić tylko go szukać:happy2:
Dzisiaj Kuba już o 7 nie spał, musiał zrobić przegląd zabawek. Ja trochę rozpakowałam walizki, jedno pranie już się pierze. Teraz idę na kawkę...Miłego dzionka:-)

Do góry