reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!

Marta super że Pawełek przesypia noce:-)
Madzienka udanego spacerowania z hulajnogą:-)
Anaconda uwielbiam kopytka:tak:, najlepiej takie podsmażane na masełku, no i żeby ktoś je jeszcze za mnie zrobił:-D
Aneta zdróweczka dla Oleńki podsyłam i żeby w tym tygodniu przestała już kaszlać:tak:

U nas nocka spokojna, do 7 spaliśmy potem cysia i po 8 zeszliśmy z łóżka:-D. Mały jeszcze pociągający, a i ja też już z katarem i wysypką na twarzy, która nie dość że jest nocno czerwona to jeszcze piecze:no:.
Zaliczamy dzisiaj basenik i wyjeżdżamy na długi weekend, bo wracamy dopiero w niedzielę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć!
Ja poczytuję ale mam jakoś mało czasu na wszystko chyba dlatego ze wstałysmy 7,45:-)
Byłam już z Gabi dziś w galerii i na placu zabaw wszytsko po to żeby poszła spać no i zasneła. Pogoda nie jest już taka super ale i tak trzeba korzystać bo to lepsze niz przesiadywanie w domu :tak:

Widzę że częśc znowu choruje wiec wszystkim pochorowanym ZDRÓWKA

Jeśli chodzi o nasz nowy wózek to kupiliśmy Chicco taki prostyhttp://**********/index.php?ProductID=3149&Model=27540

Tyle się opisałąm a tu posta mi zjadło :wściekła/y:

Marta oby wypłata była duża i szybko za taką ciężką pracę!!!
a Pawełek jest chyba śpiochem;-)

Karlita Madzienka to Gabi 3 ząbek ale jedyneczka:-)

Karlita
zaczniej od tych rehabilitantów o których pisze Marta to oni Cie pokierują żebyś chodziła na NFZ, moze ocenia że wcale to długo nie potrwa

Juz nie wem co pisałam.....

Ostatnia edycja:
Kopytka już zrobione i wreszcie mogę na godzinkę spokojnie zasiąść i odpocząć a potem po Maję i do dentysty :baffled::baffled: no a po dentyście zapewne real-a odwiedzimy :-D:-D:-D zresztą Mai porwały się buciki przedszkolne i muszę kupić jej nowe :sorry2::sorry2:
Ja kopytka też uwielbiam ale z racji tego że jestem na Dukanie jeść ich nie mogę :-:)-( a szkoda bo ślinka leci i nawet 2 już zjadłam :-p:-p
Justyna a gdzie wy wybywacie już we wtorek :szok::szok:
Madzienka, Maltanka znowu ominęło mnie spotkanie z wami :baffled::baffled:
Marta to Pawełek już honorowy obywatel Polski ;-);-)

Talia fajny wózeczek:tak::tak:
Anaconda trzymam kciuki żeby Maja dzielnie zniosła wizytę u dentysty:tak:może już wystarczy tego dukana, jak ja Ciebie wdziałam to ty na prawdę nie masz z czego się odchudzać:tak: wyjeżdżamy dzisiaj do rodziców. Jutro jest msza za teścia. Mąż wraca później do Lublina a ja zamierzam pobyć trochę z rodzinką:-):-), mam dużo planów ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo coś pogoda psuje się:no:

my juz po mega długim spacerku i jeżdzie na hulajnodze...coraz dłuższe dystanse Jula pokonuje:-D:-D:-D
a tak prezentuje sie (zdjeciai film z tel więc wybaczcie za jakość)
20110405044.jpg20110405046.jpg20110405045.jpg
[video=youtube;ePPNXddmt4E]http://www.youtube.com/watch?v=ePPNXddmt4E[/video]

Teraz juz spi...

My mieliśmy dzisiaj wycieczkę autobusową (bo Jula nie chciała z nami na piechotkę:-p a mówiłam że będzie słoneczko:-D), oczywiści dla H za krótką i niedawno wróciliśmy do domku.:tak:

madzienka mam książĸę i dzisiaj zamierzam ją zacząć ;)

oj tam nie chciała o 11.30 owszem ale o 10.30 było szaro buro i mokro...następnym razem pójdziemy....
udało się wszystko załatwić??

ciekawa jestem czy Ci się spodoba:tak::tak::tak:

Wiecie co, M się wczoraj tyle najeździł, wrócił ok. 21-ej i żadnej wpłaty nie miał :no::wściekła/y: bo sami "trudni" klienci się trafili:-(.

Marta to na czym polega jego prca...że wraca z kwitkiem, co ma ich straszyć żeby płacili:confused::confused::confused:

Mały jeszcze pociągający, a i ja też już z katarem i wysypką na twarzy, która nie dość że jest nocno czerwona to jeszcze piecze:no:.
Zaliczamy dzisiaj basenik i wyjeżdżamy na długi weekend, bo wracamy dopiero w niedzielę:-)

Idziecie z katarem i wysypka na basen???:szok::szok::szok::szok:

Talia super wózio a za pomyłkę ząbkowa sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kopytka już zrobione i wreszcie mogę na godzinkę spokojnie zasiąść i odpocząć a potem po Maję i do dentysty :baffled::baffled: no a po dentyście zapewne real-a odwiedzimy :-D:-D:-D zresztą Mai porwały się buciki przedszkolne i muszę kupić jej nowe :sorry2::sorry2:
Ja kopytka też uwielbiam ale z racji tego że jestem na Dukanie jeść ich nie mogę :-:)-( a szkoda bo ślinka leci i nawet 2 już zjadłam :-p:-p

Madzienka, Maltanka znowu ominęło mnie spotkanie z wami :baffled::baffled:

Szkoda że wcześniej nie doczytałam o kopytkach zapukałabym do twych drzwi....:-D:-D:-D

a spacerek i mnie ominął:-D:-D:-D

Sienio nagana za nieobecność na urlopie!!!!

Ostatnia edycja:
no mały śpi, a ja pilnuje obiadu i biorę się za książkę;-)

Marta widzę, że mały spioch z Pawełka. ps praca Twojego P polega na tym, że wypłata zależy od tego ile ludzi powpłaca?

Justyna w takim razie miłego weekendu życzę, idziecie na basen chorzy:szok: no tego to nie popieram:no::baffled:

talia nie wchodzi ten link

anaconda no co ty nie zjesz kopytek:-pja to jeszcze marchewkę ze śmietaną i chrzanem do tego robię...pycha

madzienka aj ta hulajnoga my też się zastanawiamy, ps. udało się pozałatwiać, zobaczymy

Madzienka super ze spacerek udany:tak:, nieźle Julka radzi sobie z hulajnogą:-)
Madzienka, Maltanka byliśmy wczoraj u lekarza i mały jest zdrowy(taka opinia lekarza), a ja mam alergiczny katar a wysypkę po jajku:tak:więc nikogo nie zarażę
Maltanka skopiowałam link Talii w google i mi wyskoczył o taki Chicco Chicco, Lite way - w

Ostatnia edycja:
Marta no super Pawełek sypia, :tak: współczuję mężowi, a jak Ty się czujesz?
Justyna udanego dłłłuuuugiego weekendu i pozdrów basen od nas :-D my się zjawimy w przyszłym tygodniu, jak tylko lekarzz pozwoli i skończy się kaszelek, Ola też zdrowa i w sumie mogłaby na basen pójść, ale obawiam się, że to skończyłoby się gorszą chorobą
anaconda udanych zakupów bucikowych
Madzienka bardzo ładnie Jula jeździ :tak:
Maltanka a jaką książkę czytasz?

moja walczy w łóżeczku z karuzelą, dopiero co nauczyła się wstawać a już śmiga wzdłuż regału i łóżeczka :szok:

reklama
Do góry