reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:) wlasnie byl dramat bo upralam zyrafke Leanderkowi i dalam inna przytulanke do smoczka, zyrafka sie suszy na oknie w trybie express. padala na nosek ale ryyyk bo to nie zyrafka!!!!!!!!!!! noz cholera az sie we mnie gotowalo! i juz sie budzi.... kuzwa kupie druga na zastepstwo.

poza tym nocka u nas spoko, wczoraj mloda sie polozyla kolo 20h, po kaszce warzywnej 150 w sumie. spala do 5.30- wstalam dalam smoka tylko. polozylam sie spac. o 6h pobudka -zrobilam butle 120-wciagnela wszystko. poszla spac. o 9h listonosz mnie obudzil bo moja rodzinka z PL wyslala prezent dla Leanderka na chrzciny i mloda tez wstala, wrabala 150 kaszki ryzowej waniliwoej. potem zabawa.

teraz udalo mi sie pojesc na szybko.

kolejny dzien upalu.:))))

przydaloby sie was nadrobic ale cos nei widze tego zbytnio bo glizda sie budzi przez ta zyrafke ktorej jej brakuje! noz kurde mokra jej dam!?

reklama
wit A? A czemu?

Ja podawałam tylko K i D.Przez kilka tygodni jeszcze wit E na zlecenie neurologa,bo mały miał wzmożone napięcie mięśniowe.ale teraz tylko D

Boszszzzz i gdzie jest Sugar??????????? Ja się pytam! NO przecież się pochlastam mydłem z tesknoty!!!!!:-D;-) :-****

noz jasna cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez zyrafke moje dziecko dostaje wariata do glowy!!! juz latam z ta zyrafka po domu i wieszam jak nablizej slonca! spala moze 40 min co zawsze spi z 1.5h o tej porze! oj czarno widze dzien z maruda!!!

DOBRANOCKA takiego slonca jak u mnie to nie ma:pppp w cieniu 28 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) teraz patrzylam:) dzis nawet nie biore skarpetek Leanderkowi na spacer.

a slyszalyscie o tym ze dziecko powinno miec wystawione stopy na slonce jak najczesciej??? podobno przez stopy wchlania sie najwiecej i najszybciej witamina D !!! i to nie jakis dupek mi to powiedzial tylko osoba studiujaca medycyne!!!!

No masz rację Dziulka - u mnie 18 stopni w cieniu. I trochę wiatru, więc musimy się zawinąć. Na wietrzenie stóp przyjdzie jeszcze pora :-) Póki co - myjemy...

Ja od początku mam zaleconą wit D dwie kropelki, i wit.A- jedną. Może dlatego, że Pawcio ma AZS. Sama nie wiem. Ale zadzwoniłam do kumpeli i ona też takie podaje.
Hmm muszę poczytać. A i tą wit.A do końca piątego miesiąca mam zapodawac.

Kasia33, gratulacje suwaczkowe!

A my dzisiaj byliśmy w Borach Tucholskich na działeczce i Olkowi się baaardzo spodobalo. I domek, i las i w ogóle. Poryczał się, jak go wsadziłam do samochodu, żeby wracać, hehe.

reklama
hello

melduję się tylko ,ze zyję i ze wszystko ok. Bylam od rana u kumpeli i teraz szybko robie obiadek dla małza. Nadrobię wszystko wieczorkiem, bo niestety czeka mnie jeszcze basen mojego syna i muszę skoczyc jeszcze raz do tej kolezanki bo sierotka Dorotka zapomniała u niej telefonu :-( - ehhh skleroza.

No to - do później;-)

Do góry