czarodziejkaM
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Podoba mi się Twój tok myślenia Sugaraaaa i dzięki za info o śmierci łóżeczkowej,ja akurat nie oglądałam.
Witam się i zmykam, bo i tak mnie nie czytacie :-)
No jak nie,jak tak głupolku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej hej:-)
Podoba mi się Twój tok myślenia Sugaraaaa i dzięki za info o śmierci łóżeczkowej,ja akurat nie oglądałam.
Witam się i zmykam, bo i tak mnie nie czytacie :-)

. A o dziwo zwrócił nam te produkty spożywcze które zużył, bo wyobraźcie sobie że miała sos czosnkowy i został na dnia, miałam majonez i to samo eh. Przepraszał nas bardzo bo myślał że to są rzeczy mojej teściowej i że może a okazało się że to nasze, no a my z mężem mamy swoją żywność. Witam się i zmykam, bo i tak mnie nie czytacie :-)
miłego dnia :**

ściskam kciuki za jazdy! Dla mnie pierwsza jazda to był szok. Pojechaliśmy na plac. ja pierwszy raz za kółkiem. Poćwiczyliśmy ruszanie, hamowanie i nagle mój instruktor mówi: to wyjeżdżamy na miasto. ja sie dre jak to wyjeżdżamy??? ja nie umiem jeździć!
zaczął sie śmiać i mówi: a jak chcesz sie nauczyć? wyjeżdżamy w miasto :-) jeździliśmy bocznymi uliczkami, całe szczęście pustymi więc strat nie było