reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej laseczki :-)
Kurcze, od 100 lat nie pisałam chyba. Jakoś teraz dni mi szybciej lecą, sezon grillowy otwarty, długie spacery jak pogoda lepsza niż dziś :dry: i tym sposobem wieczorami już padam na dziób i nic nie piszę.
U nas wszystko ok. Hubsonowi wyszły 2 zęby, nawet nie marudził przy nich tylko mniej jadł.
Opiekunka też ok. raz uśpiła młodego w wózku bo coś tego dnia jej nie szło, ale delikatnie zasugerowałam, że żadnego usypiania w wózku ma nie być. Żadnej huśtawki i innych uzależniających pierdół po których ja się będę bujać z marudą nie umiejącą samemu zasnąć. No i zobaczymy. Ale jestem i tak super zadowolona i spokojnie wychodzę z domu :-) Jakaś wtopa musiała być.

No i generalnie u mnie chyba tyle. W ciąży nie jestem, z mężem się nie rozwodzę , wszyscy zdrowi i zadowoleni bo wiosna :tak: Ja piernicze, chyba nadna jestem ;-)
Ale i tak postaram się coś więcej skrobać.

reklama
Idusia Słońce Ty moje a możesz Ty mi napisać kiedy na to Pobierowo jesteście umówieni? Bo ja bym baaardzo chciała Cie poznać :-) i pozostałe dziewczątka również :-D tylko nie wiem czy sie z urlopem małża zgramy... ale jakby co to napiszcie kiedy to może uda mi sie coś wykombinować (mi sie nie uda , MI SIE NIE UDA? :-D :-D)

Do Pobierowa to ja też chętnie pojadę,ale na weekend... Fajnie,jak będzie ustalony jakis termin...

a odnośnie Pobierowa: w tym roku na pewno jedziemy nad polskie morze, małż ma przypisany urlop koniec czerwca, początek lipca i tak sobie mysle że namówiłabym go na to Pobierowo (nasi znajomi tam byli więc dadzą nam namiary na jakąś fajną kwatere) i mogłybyśmy sobie jakieś spotkanie zorganizować :-) a najfajniej jakby jeszcze jakaś rodzinka w tym czasie sie tam wybrała, bo wiadomo że w kupie raźniej :-D chyba że kogoś ze znajomych ściągniemy...ale pewnie wszyscy do pracy będą chcieli jechać buuu... no ale jeszcze zobaczymy..choć ja w gorącej wodzie jestem kąpana i już sie będę nakręcać :-D
Aluś, zdecydowana była na Pobierowo chyba tylko Ulisia na razie(oprócz nas:-)). jest wątek wakacyjny i tam jest początek naszych planów:)
co do terminu to my raczej też na weekend, jak emisia. a który? jesteśmy gotowi zostawić decyzję tym, którzy mają sztywne terminy urlopowe bo mój M musi się po prostu dogadać ze zmiennikami.

spadam pod prysznic a potem jakieś cuś leci w tv i małż chce oglądać wiec jak będzie nieteges to ja będę z wami:-Dto tak a propos postanowienia noworocznego;-)

już mam stresa przed naszym spotkaniem, a przecież jeszcze żadnych konkretów nie ma...

Emiliab nasz Paffcio jeszcze się nie przewraca leniwiec mały, troszku mnie to martwi. I nie cierpi leżeć na brzuchu.

Nie martw się, zobacz,jak mój Franek późno zaczął się przewracać... I ciesz się tymi chwilami spokoju:-D....I gratuluję zębolka!!!!

Alicja tobie(a raczej Isi;-)) również zębolkowe gratulacje.
mamaagusi tak jak napisała Alicja;a ja ujmę to inaczej: skok na ząbki;-)
frogguś przytulaski:*
sugar dobrej nocki:cool2:

Ja też się żegnam. Zaraz będzie Instynkt.

a jak ja bym chciala sie z wami sie spotkac:((((((((((((((((((( na razie plany przyjazdu do PL daleko w lesie. kasy brak i nie mam na razie jak sie wyrwac.planowalam maj-czerwiec i chyba dupa z tego! a teraz jak szukam lepszej roboty to juz w ogole.bo jak dostane prace to co powiem? ze chce urlop jako motywacje??????????:D

IDA no ja w tobie sztywniaka nie widze jakos.

Ja tak na szybko,rano dopisze może więcej:))).
Kasia,jeszcze zdążyłam pogratulowac suwaczka:).Pawcio niech zdrowo rośnie:)***.
Ida,co do "dzikości " mam to samo:(.Cały czas propozycja "próby generalnej " przed Pobierowem u Włocha aktualna:)***.Znów niegramatycznie,ale ty inteligentna dziołcha,to skumasz,o co chodzi jakby...
Reszta jutro,buziaczki wszystkim,dobrej nocki:)***

kaniu uciekłaś ale ja Cie i tak tulam i przesyłam buziole, mam nadzieje że nastrój Ci sie poprawi :*****************

ja też umykam pod kołderkę bo małż ma przypływ uczuć i mnie woła od pół godziny, oho właśnie focha strzelił, ide go udobruchać :-D dobranoc Laseczki :***

reklama
EMILIAB ja mam tak cały czas, chociaż mój akurat lubi na brzuchu, więc trochę tak poleży zawsze.
KASIA no to zdrówka dla całej rodzinki!
FROGG no co Ty mówisz, kochana! nie oddalaj się nigdzie :-)
MAMAAGUSI to pewnie skok lub ząbki, więc pewnie trzeba czekać... niestety...
DZIULKA u nas też zębów nie ma, ale jakoś mnie to nie martwi.
RZUTKA! no wreszcie jesteś!
DORIS ja tęsknię jak Cię nie ma
też myślałam właśnie jak ONESMILE, tak się cieszę, że ona sobie spędza fajnie dni w rodzinnym kraju :-)
KANIA poprawy nastroju życzę!
no i ja się kładę spać...
zapomniałam się Wam pochwalić, że udało się zerwać z uzależnieniem pt. suszarka.
edit: właśnie zauważyłam ile mam postów :-D

Do góry