reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dziewuszki

melduje się tylko i zmykam , bo padam na twarz.
Muszę się zdrzemnąć . Wczoraj zrobilam 60 długosci na basenie , dziś już od 8-mej biegałam 2 godziny , potem zakupy , sprzatanie , obiad i dopiero siadłam.
Postaram się Was nadrobic później i wtedy odpiszę.

Buźka

reklama
Lidia = Lidusia = Dusia:-Dbardzo ładnie:-D
kojarzycie tą melodię z kabaretu jakiegoś "ja wiedziałem że tak będzie":-D
mi któraś już kiedyś pisała że dobry koń i po błocie pociągnie;-)a wyposzczony koń to po błocie jak po autostradzie będzie zasuwał:-D
Ida,to właśnie z kabaretu:tak:.
Z newsów-happymen właśnie mi napisał,że będzie dopiero w środę:-:)baffled::angry:z przyczyn od niego niezależnych.Jestem tak wściekła na żabojadów i ich olewancję totalną wszystkiego!!!!!GGGGRRRRR I WWWWRRRRRR!!!!A najgorsze jest to,że :
1.w srode właśnie mamy ostatnie szczepienie i sama będę musiała iść...
2.ostatnia kasę pożyczyłam koleżance,no,bo myslałam,że jutro już będzie M. i no problem.Co prawda w sumie nie potrzebuje teraz,mam zapasy wszystkiego dla Amelki i siebie i jakies drobne na świeży chlebek,ale nie lubie tego,bo gdyby coś nagle wypadło???!
3.Kaczka rozmrożona i co ja mam teraz zrobic?!Upiec i zamrozic czy co?!Przeciez jej nie zjem sama:(((!
eeech,do d...y to wszystko...:((((

HAPPYBETTI strasznie mi przykro :-( :-( :-( jak ja nie znoszę takich sytuacji!!! :angry::angry::angry:

chyba muszę listę zacząć sprawdzać-gdzie:
MINIU???
LOLISZKA???
KAHAAA??

może któraś wie z innego miejsca co ze SPARR, z LADYGAB??

do ELIZABENNETT wysłałam nawet PW ale nic nie odpisała :-(

Ostatnia edycja:
Roxannka, ja też lubię czytać. W czwartek wpadłam do biblioteki i wygrzebałam parę pozycji. Odtąd tylko czekam, aż Olek przyśnie.
Ulisia, Ida, suwaczkowe gratulacje!
Aniawa, serdeczne gratulacje i życzenia wszystkiego naj, naj, naj!!!
rysia, super, że oczko juz nie jest zaropiałe :)
margerrita, o 3 to i u mnie "ktoś" się budzi, hahaha!
sugar, wyobraziłam sobie, jak Ci łeb przy samej dupie urywa i się oplułam...
happybeti, poczytałam Twoje menu dla męża i ślina mi idzie :). Oooo, doczytałam, że nie ma kto kaczki zjeść. Ja zjem!!! A tak poważnie, to przykro mi, ze tak niemiło wyszło z przyjazdem męża.
ida, Ty nekrofilu, zwłoki przysypiały, a Ty... buuuuchacha!
natolin, to z bezmięsnych obiadków polecam Ci moją dzisiejszą zupkę: pomidory z puszki, włoszczyzna, makaron, koncentrat i śmietana. Niby nic, a uszy się trzęsą.
dobranocka, współczuję rzygaczki
Joli, kciukasy za dłuuuugie L4
dorisday, 60 basenów... ech, Ty będziesz zaniedługo jędrna, jak nastolatka :). Ja czekam na sezon jeziorny. Już wyprałam bikini, a Olek ma czapeczkę z daszkiem. Jezioro mamy blisko działki, więc tam będę namiętnie jeździła z moim szkrabem - ze Starogardu tylko 35km. Ach, lato nadchodzi!!!! Hurrra!
A ja dzisiaj od rana pracuję. Pewne rozliczenie roczne robię - same tabele excela. No czuję się jak za starych, dobrych czasów, jak jeszcze bezrobotną nie byłam ;-)

Jejka Iduś jaka Ty płodna pisarka jesteś :-)

happybeti żaden lamer, komputer masz co najwyżej głupi ;-)

Roxanka u nas z czegoś totalnie rzadkiego do betonowej gumy to było 10 sekund? Więc wkładac trzeba w rzadkie totalnike i jak tylko zacznie ścinac od razu wyjmowac, bo chwila i już nie wyjmiesz. Rączki ciężko odlac, bo do wzornika ciężko masę wlac tak, żeby do paluszków doszła. Trzeba dobrze obracac, żeby we wszystkie zakamarki weszło.

natolin ja robię album w albumie :-D Dokładnie w takim DUUUŻY MIENIĄCY DZIECIĘCY album tradycyjny 100 (1466778270) - Aukcje internetowe Allegro

dobranocku wpadywywaj częściej albo chociaż na gadulcu się ozwij...

happybeti kaczkę zabejcuj porządnie, upiecz w poniedziałek, na środę wytrzyma...

Efa nie ten kaliber, ja za duży gabaryt, żeby tak przy dupie urwało :-)

My odebraliśmy autko, sprawdzone na komputerze, mam nadzieję, że już będzie ok. Pojeździłam dziś sobie kilkoma bryczkami: Peugotem 408, VW Passatem i naszym- bo Mąż wczoraj wypił z kumplem 4 piwa do 23.00 i wmówiłam mu, że na bank ma jeszcze % i nie może prowadzić :-D :-D :-D Autko umyte- w sumie czyste było- ale Mąż miał ewidentnie potrzebę... teraz poszedł celebrować wymianę żarówki w reflektorze, fajne są te chłopaki z tymi ich fascynacjami :-)

Artek kima po i przy cycku, a ja z wielkim entuzjazmem celebruję oczekiwanie na Kuchenne Rewolucje :-) Uwielbiam p. Gessler :-)
Dla odchudzających mój obiadek w 100% gotowany na parze (plus kilka kropli vegety) :-)

Załączniki

• amam.jpg
    amam.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki

melduje się tylko i zmykam , bo padam na twarz.
Muszę się zdrzemnąć . Wczoraj zrobilam 60 długosci na basenie , dziś już od 8-mej biegałam 2 godziny , potem zakupy , sprzatanie , obiad i dopiero siadłam.
Postaram się Was nadrobic później i wtedy odpiszę.

Buźka

Wielki szacun! Wy ciągle o odchudzaniu a ja w 12 tygodni ciąży przytyłam już 800 gramów. Ważę się zawsze rano, bez ciuchów, wiec jak coś przybywa, to widać. Ech... Kiedy ja znowu szczupła będę? Bo o jędrności to pewnie niebawem zapomnę.

3.Kaczka rozmrożona i co ja mam teraz zrobic?!Upiec i zamrozic czy co?!Przeciez jej nie zjem sama:(((!
eeech,do d...y to wszystko...:((((

Proponuję upiec i upieczoną zamrozić. Ja tak zrobiłam i nie straciła nic ze smaku - przykre ze M. wraca dopiero w srodę...

A mój M. pomył mi okna i powiesił świeże firanki. Kocham Go :-)

EFA nie mówię tego złośliwie, ale... cholernie Ci zazdroszczę tej działki!!!
DOBRANOCKA 800g?? co to jest 800g w 12 tygodniu!
a okna zawsze myje mój mąż i jak to "pomył mi" chyba powinnaś napisać: "pomył nam"!

Hej
Wpadam się tylko zameldować i powiedzieć,że nie będzie mnie do wtorku.Zaraz przyjadą goście w postaci - mojego teścia,jego partnerki i ich psa.Jadą od rana,pewnie będą głodni i zmęczeni.Zostają do wtorku.Ciekawa jestem jak młody zareaguje na psa,mam nadzieję,że nie będzie się bał.Miłego weekendu laski i buziaki!

Ida[/B], tak ja jeszcze z tych cycowych ;-) a o solarium już gdziesz tutaj pytałam, bo właśnie miałam obawy jak to jest, ale z tego co dziewczyny pisały i nawet jakiś artykuł wstawiały, to można tylko nie za długo i trzeba brodawki chronić. Ja to i tak tylko na 5 minut chodze bo nie dość że blada jestem to jeszcze mam strasznie wrażliwą skóre i zawsze się boje poparzyć :baffled:
no i jeszcze raz gratki dla Inki z okazji suwaczka :-) bo chyba nie zauważyłaś w moim porannym poście :-(
pytałam, bo ja też się wybieram na solarka i nie bardzo wiem co i jak bo NIGDY nie byłam... a ciagnie mnie teraz jak cholera bo skoro już muszę wygladać jak galareta to niech to chociaż będzie opalona galareta:/ a jeśli gratków nie zauważyłam to BARDZO PASIAM:(((((((((((ale rano z niuśką przy cycu mogłam jeszcze nie zakontaktować, a post był pisany 2h bo cały czas sama siebie poprawiałam;-)więc tym bardziej dziękujemybo gratki wyszły podwójne:-) a Misiek niech cwiczy struny głosowe - tatusiowi szybciej kac przejdzie:-p:-D
ida, Ty nekrofilu, zwłoki przysypiały, a Ty... buuuuchacha!
no co? człowiek musi się przystosowywać do warunków środowiskowych:-Dskoro w więzieniach szerzy się homoseksualizm, to mi w udziele ten w wydaniu "nekro"przypada;-) a czytać i ja lubię (UWIELBIAM), ale jak młoda łaskawie zaśnie bardziej twardo to wolę nadrobić odgruzowywanie chatki... a tesknię za tym cholerrrrrrrrrrrrrrnie.............

młoda jeszcze dosypia w bujaczku, a ja ugotowałam ogórkową (małż będzie mi potem za to stopy całował:-D), umyłam stoooooooooos naczyń i poprasowałam stooooooooooooooos łachów... roboty jeszcze 3x tyle by sie znalazło ale ksieżniczka się właaaaaaaaaśnieeeeeeeeee budzi... i voila!!!!!!!!!!!!! nie śpi:rofl2:

reklama
Witam
Dzień minął szybko i aktywnie, niestety owiało mnie więc ledwo co chodzę :-(
Oliwka od wczoraj nie spacerowała bo u Nas wieje masakrycznie :-(
Zęby się nie przebiły jeszcze, więc marudzenia ciąg dalszy.
Zasypianie w dzień z mamą jej najlepiej wychodzi, w łóżeczku nie chce spać :-/
Teraz zmykam na wspólną kąpiel.
Gdybym się już dziś nie pojawiła, to życzę spokojnego, miłego, wyspanego weekendu Wam.

Roxannka winko pomogło i to bardzoooo, dawno nie miałam tak dobrego humoru :-)
U Nas przed chrztem było spotkanie, niby mieli być wszyscy czyli rodzice i chrzestni a był tylko mąż, ja się pochorowałam, moja siostra po Warszawą mieszka więc nie mogła dojechać, a chrzestny się nie pojawił heh.
Współczuję nocki.
Mała_mi wielkie gratki z okazji zdanego egzaminu !!!
Dziulka, emiliab, czarodziejka, onesmile, doris życzę dużo samozaparcia i efektów z stosowania Waszych dietek !!!
Efa super, że fotki wywołane, ja też jestem zwolenniczką fotek w wersji papierowej. Narazie mam jeden album od urodzenia Oliwki a mnóstwo zdjęć nie wywołanych.
Ulisia, Ida wielkie gratki suwaczkowe dla Was i waszych cudownych maluszków.
Aniawa Wszystkiego Najlepszego !!!

Ulisia udanej imprezki urodzinowej!!!
Happybeti przykro mi z powodu męża :-( a kaczkę upiecz !!!
Rysia supcio że oczko juz nie ropieje.
Doris ale się "katujesz", basen, jogging heh super.
Dobranocka współczuję tych wymiotów, a co do spania Justynki to niestety musimy być elastyczni i dopasowywać się do naszych pociech !!!
Sugar obiad wygląda wyśmienicie :-)

Do góry