reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

natiln no wiesz , nie moglam nie zauważyc i nie zareagowac na nowe osiagnięcie Pudzianka . A Ty myslisz ,za ja bym sie nie chwalila gdyby Mój Dodo łaskawie zwyrtnął się na brzuszek? ;-)
ida ja chyba jakaś ciemna jestem , bo nie zrozumialam co Ala robi.

A ja sączę lampeczkę winka. Wczoraj jak wrócilam z basenu o 23ciej to małzyk romantycznie czekał na mnie z winkiem i pokojem pełnym świec no i bylo .... ;-) milutko , a dzis jestesmy pokłóceni i on juz lezy w łóżku a ... no wlasnie dopijam winko z towarzystwem w postaci lapka.
Jutro do kina ze starszym synkiem , więc przynajmniej na chwilę będzie milo. A do małza sie nie odezwe pierwsza , o nie nie. :-(

reklama
witam wieczornie:)))

1- nocka- mloda dospala do 6.30- butla i spac do 9.15 a co!!
2- potem polecialam z mama na targ- przytaszzczylam stanik za 1 euro,sandaly zarypiste na koturnie lekkiej ze skory za 6 euro, dwa minibody dla Leanderka po 4 euro tzn krotki rekawek i nogawki krotkie,telefon komorkowy dla Leanderka zeby odwalila sie od mojego(zabawka a ile uciechy), pizame na upal za 3 euro, chcialam kupic jedna taka burdelowke (libido wzrasta a Ida mnie motywuje haha) niebieska koronka z futerkami piorkami itp:p.
3-potem randka z mama w jej banku
4-powrot do domu- robie mezowi w biegu jajecznice, mloda wstala po drzemce , maz je, ja karmie dziecie i w biegu chlone 2 jajka na twardo i szklanke wody (caly dzien w biegu)
5-na 14h fryzjer!!!!!!!!!! pasemeczka troche przyciela mi koncowki i jest git ( na nk i na galerie zamknieta rzucilam fotki i na nk tez)
6-wracam od fryzjera mloda wstala po sjescie- owoce i jogurcik
7-spacer o 18h- 30 w cieniu -zdjecia na galerii:) spalilo mi sie karczycho do slonka
8- efekty diety widzialam nawet dzisiaj-wreszcie sie czuje dobrze ze soba , zalozylam ubrania ktore obickaly i wygladalam niedawno koszmarnie. do idealu brakuje jeszcze, jutro u mamy sie zwaze to powiem ile zjechalam.
9- jak wrocilam od fryzjera-patrze gary nie umyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zjechalam meza ze co on robil!!!!!!! niby zajmowal sie dzieckiem z czego mloda strzelila dwie siesty po 1h a on zamiast do garow to na necie szukal czegos do samochodu swojego! pwoiedzial ze umyje wieczorem na co sie wydarlam ze ja przy dziecku moge gotowac prac prasowac sprzatac i zyje. w nerwach umylam ja te gary z poludnia a za to teraz wieczorem ON:ppppp nie podarowalam:))))pytam czemu nie poszedl na spacer z glizdeczka to mowi ze nie mial jak wziac prysznica (ja tez nigdy sie nie kapie jak sama jestem z Leane czy spi czy nie- nigdy), to akurat wybaczam.

nie wiem co chcialam napisac jeszcze...

MALA MI po prostu pokroiłam obrane ziemniaczki i cebulkę w talarki i wrzuciłam na olej z dużą ilością przypraw, przykryłam i samo się zrobiło :-) i było naprawdę pycha! aha, dodałam też trochę masła
IDA ja też nie zrozumiałam co Ala robi... i w ogóle co Ty IDUŚ tak przelotem tylko???
DORIS jeszcze raz dziękuję! ale to przypadkowo było na pewno, za to pełzanie widzę idzie coraz lepiej ;-) a było tak spokojnie ;-)
DZIULKA ja mojemu zamierzam kupić jakiś najprostszy, stary, używany telefon, bo widzę, że to najlepsza zabawa, on dostaje świra na widok wyświetlacza czy to w telefonie czy aparacie
no i znowu pogody zazdroszczę, bo u nas jest masakra... :-( :-( :-(

NAT Leane uwielbia moja komorke a skubana juz wie co ma zrobic paluszkiem na ekranie zeby obrazeczek sie zmienil z dzidziusia na innego dzidziusia!!! cholerka w galerie mi wlazi i ksiazke telefoniczna!!!!! i umie z boku odblokowac telefon!!! patrzyla kiedys jak to robie nie myslalam ze zajarzy za ktoryms razem, ze za mala jest a ta co?? jeszcze troche to bede ja chowac.
DORIS najlepsze na klotnie sa lozkowe rozejmy:)

aaa zapmonialam: gratki dla Marcelka i INki:)))

dziulka normalnie bym sie z Tobą zgodzila co do pogodzenia łóżkowego, ale dziś mam focha i koniec ! (mówiłam ,ze uparta jestem)

co do pogody to nawet mi nie mów nati , bo ja na dzisiejszy jogging się wybrałam bez czapki (dobrze ,ze chociaż bluze z kapturem mialam) i myslałam ,ze mi głowę urwie. A wiatrzysko takie ,ze tylko sie zastanawialam czy w tym lesie nie dostane po głowie z jakiegos konara. No ale nie ma ,ze boli.

a ja sie pytam gdzie znów się podziały : rzutka, sarisa....?

no nie wiem czy mogę całego smsa od Ali wpisać, ale chodzi o mieszkanie, niby cud-miód-orzeszki, narobili sobie nadziei a okazało sie ... wrrrrrrrrrrr
przelotem bo wszystko w biegu i z opóźnieniem. odciskaliśmy łapencje Miski w glinie i kąpiel była luźno 40min po terminie:p a poza tym chyba film skończymy ogladać, bo wczoraj hm hm został seans przerwany;-)dzisiaj raczej obejrzymy do końca bo mąż wczoraj odniósł podczas "bitwy" "obrażenia" i chyba nici dzisiaj... no cóż, nie zawsze może być pięknie... więc pałeczkę przekazuję dzisiaj Dziulce:-Di tak w ogóle to nawet nie wiesz kobieto jaki szlag mnie trafił jak zobaczyłam wasze zdj ze spacerku!!!!!! ja w kapturze dzisiaj smigałam bo mózg by mi wywiało uszami!!!!!!ale na słońcu było 22stopnie:rofl2:

więc miłego wieczorka wszystkim, spadam na film!!!
aha, tylko do beti jeszcze 2 słowa: ja pier.dolę!!!!!!!!! chyba bym rozniosła cos!!!!!!!!! kochana, kaczucha da radę tak jak dziewczyny pisały, ale ja bez jakiegoś znieczulacza chybabym nie zasneła z nerwów!!!!!!!

edit: sariska miała wpaść tu wieczorkiem... nastrój już lepszy, mam nadzieję że jutro do nas wróci i jak zawsze będzie w pełnej formie:-)a rzutka pisała przecież ostatnio że czasu ma mało ale że pamięta czy cus w tym stylu
doris, a ja ci i tak zazdroszczę tego joggingu mimo wizji konarów lecących na łeb:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry