Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc pałeczkę przekazuję dzisiaj Dziulcei tak w ogóle to nawet nie wiesz kobieto jaki szlag mnie trafił jak zobaczyłam wasze zdj ze spacerku!!!!!! ja w kapturze dzisiaj smigałam bo mózg by mi wywiało uszami!!!!!!ale na słońcu było 22stopnie
:
ROXANKA 19 dzieci będzie chrzczonych???? wow!!!
haha też tak zareagowałam, ksiądz tez widac cały w nerwach chodziROXANkA 19 dzieci będzie chrzczonych- masakra- ile to potrwa?
ale podobno wszystko ma się odbyć na mszy więc może jakoś pójdzie ... hurtem ;-)wow jesteś moim guruHej dziewuszki
melduje się tylko i zmykam , bo padam na twarz.
Muszę się zdrzemnąć . Wczoraj zrobilam 60 długosci na basenie , dziś już od 8-mej biegałam 2 godziny , potem zakupy , sprzatanie , obiad i dopiero siadłam.
Postaram się Was nadrobic później i wtedy odpiszę.
Buźka
przez dwa dni zrobiłas więcej niż ja w miesiąc 
uuu to widze że to grubsza sprawaRoxanka u nas z czegoś totalnie rzadkiego do betonowej gumy to było 10 sekund? Więc wkładac trzeba w rzadkie totalnike i jak tylko zacznie ścinac od razu wyjmowac, bo chwila i już nie wyjmiesz. Rączki ciężko odlac, bo do wzornika ciężko masę wlac tak, żeby do paluszków doszła. Trzeba dobrze obracac, żeby we wszystkie zakamarki weszło.
musze to jakoś rozpracowac coby mi dziecko z ręka albo nogą w gipsie nie chodziło ;-)
hehe z ta galaretą to i ja z takiego założenia wyszłampytałam, bo ja też się wybieram na solarka i nie bardzo wiem co i jak bo NIGDY nie byłam... a ciagnie mnie teraz jak cholera bo skoro już muszę wygladać jak galareta to niech to chociaż będzie opalona galareta:/ a jeśli gratków nie zauważyłam to BARDZO PASIAM((((((((((ale rano z niuśką przy cycu mogłam jeszcze nie zakontaktować, a post był pisany 2h bo cały czas sama siebie poprawiałam;-)więc tym bardziej dziękujemybo gratki wyszły podwójne
a Misiek niech cwiczy struny głosowe - tatusiowi szybciej kac przejdzie
![]()
i skoro i tak już strasze ludzi fryzurą i podkrążonymi oczami, to nie musze jeszcze oślepiać blaskiem mojej bladej skóry
a tak na poważnie to miałam spore obawy iść na solarke karmiąc piersią ale nie wydaje mi sie żebym jakoś mogła zaszkodzić dzieciątku, przynajmniej mam taką nadzieje 
a że podwójnie wyszło to jeszcze lepiej 
wybrałamroxi wybrałas zdjęcia? 19 dzieci na chrzcie – o rany!!!! A co do fryzjera to ja tez ide w sobotę![]()
ale ledwo zdążyłam bo kupon mogłam wykorzystać tylko do północy a dopiero nie dawno wysłałam zamówienie, no i już się nie moge doczekac jak przyjdzie przesyłka 

coś czuje że do wakacji to on już mobilny będzie chociaż wiem że wolałabyś żeby troszke poczekał ;-)
:-)ooo masakra, ja to bym chyba poszła i postukałabym młoteczkiem do drzwi takiego imbecylaA ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.
mam nadzieje że udało się Alutka znowu ululać i spokojnie sobie śpi, oczywiście bez pobudek ;-)hmmm chyba nie zrozumiałamaha, i nie czekajcie dzisiaj na Alę, bo "dzięki" teściowej fundnęli sobie dzisiaj wycieczkę po marzenia, które okazały się być odpowiednie/na poziomie chyba tylko dla kloszardów...

ooo, fajnie, DORIS kiedy idziesz?