reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki...głowa tak mi napierniczała całą noc że się załamałam, :(tak zapowiadała mi się @ zwykle:(.....
Wiem zwariowałam , zrobiłam test sikany....mam dwie kreski!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie cieszę się jeszcze czekam do czwartkowej bety....
Miałam nie robić ale ten test leżał w łazience i kusił jak sto diabłów!!!!!!!I rano nie wytrzyamałam, druga kreska bledsza ale bardzo wyraźna, nie trzeba się dopatrywać, poprostu jest!!!! Zobaczymy jak będzie dalej.....wróciliśmy z wycieczki znad jeziorka i nawet ognisko z kiełbaskami zrobiliśmy:)

reklama
dorocica- trzymam kciuki za twoje Misiaki :)))) oby znalazły sobie porządny domek i wychyliły sie z niego dopiero za 9 miesięcy !!
ma-mi - o jeeeny , to ty juz na końcówce jesteś , a pamietam jak w zeszłe wakacje pisałyśmy o swoich przeżyciach i marzeniach . A teraz proszę :) - trzymam kciuki za szybki , udany poród , już wkrótce przytulisz swoje maleństwo :)))
szarlotka - SUUUper II krechy to jest ciąża jak nic !!! gratuluję :)))))

szarlotka80 gratuluję !!!!!!!!!!
ja też się podkusiłam i klapa :-(, ale tak czułam przez te chol.....ne plamienia mam je już siódmy dzień, coś jest ze mną nie tak, tylko co ??

szarlotka - super!!! Gratulacje!!! Jestem w szoku że tak szybko Ci sikaniec wyszedł!!!

czarna
- nie stresuj się jeszcze bo z takim sikaczem to różnie bywa, widzisz, szarlotce tak wcześnie wyszedł, a ja robiłam w 11 dpt i nic, jedna krecha, a na drugi dzień betka piękna, oznaczająca ciążę, dopiero w 15 dpt mi wyszedł test sikany i to taka bladziutka jeszcze ta druga kreseczka była :)
Ja też się niepotrzebnie stresowałam! czekaj spokojnie na betkę, trzymam mocno kciuki:-)

eweli1982 ja tez jestem w szoku!!!!!!!!!!! Pozytywnym!!:):)Zrobiłam od niechcenia bo wiedziałam ,że jednej z Was chyba pcenter wyszedł po 6 dniach o ile dobrze pamiętam....
mi mi ja brałam luteine dopochwowo co 12 godzin 4 tabletki, estrofem co 8 godzin, fragmin w zastrzykach 1 na dobę, zamur po punkcji przez 5 dni, feminatal wcinam.....a jeśli chodzi o stymulkę to miałam Gonal F i Gonapeptyl...ovitrelle przed punkcją...
czarna380 no ale dzisiaj ten 8 dzień to naprawdę wcześnie!!!! Także wyluzuj do czwartku ja i tak dalej spięta dopóki bety wysokiej nie zobaczę....
dodora dziękuję:)ale narazie nie chce zapeszać bo ja niedowiarek jestem:)

eweli1982 bardzo dziękuję za pocieszenie, powoli oswajam się z tą myślą, ale nadal czekam i może będę miło zaskoczona :)

szarlotka80 skoro tak wcześnie wyszedł ci sikaniec to jak nic bliźnięta :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eweli1982 bardzo dziękuję za pocieszenie, powoli oswajam się z tą myślą, ale nadal czekam i może będę miło zaskoczona :)

uwierz mi kochana że ja też przeżyłam szok odbierając wynik betki. Dziewczyny mnie wcześniej oczywiście ostrzegały żeby nie robić sikańca wcześniej bo nie zawsze wyjdzie, a po co się niepotrzebnie stresować, no ale ja nie wytrzymałam i był niepotrzebny płacz i zwątpienie. Tak więc zapomnij o dzisiejszej I kresce i przygotuj się na II ale dopiero końcem tygodnia:tak:

szarlotka wielkie gratulacje kochana :-) II kreski jeeeeee :-D.Uwazaj na siebie,i betka to teraz formalnosc.Bardzo sie ciesze:tak:
czarna380 za szybko tescik. Ja robilam 13 dpt i kreski wyszly wyrazne.Poczekaj tak jak radzi eweli i zatestuj pod koniec tygodnia:tak:Nadal wierze,ze beda super II kreski.Trzymam kciuki :-)

reklama
szarlotka - GRATULACJE !!!!!!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ale to juz wygląda bardzo optymistycznie :-D:-D:-D
czarna380 - nie trać nadzei! jak doświadczenia innych dziewczyn pokazują - jeszcze nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki i czekam kiedy i Tobie będzie można gratulować!

Do góry