reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kwiat lotosu co ma wisieć nie utonie, ale zawsze lepiej mieć poczucie, że się coś robiło, dlatego te nasze zmiany w odżywianiu, co podejście to inne ;-)

reklama
kwiat lotosu co ma wisieć nie utonie, ale zawsze lepiej mieć poczucie, że się coś robiło, dlatego te nasze zmiany w odżywianiu, co podejście to inne ;-)
wiem, ja też cudowałam za 1 razem i wtedy Ty mi mówiłaś, że jak ma się udać to i tak się uda ;) Aha co do odżywiania to u mnie dr mówił, że najlepiej żeby dieta była lekkostrawna.

A ja dziewczynki korzystam z piątku, mężuś zabiera mnie do kina i wieeeeeem zjem okropną rzecz ale mam takiego smaka na sos serowy dodawany do nachosów że obejrze każdy film:):):)...córa czeka na koleżankę , obiecałam jej że może u nas nocować...także dziewczyny happy...:)My do kina i miejmy nadzieję że chałupy nie podpalą....:)...
konwalia, katyia....ja w przyszłym tygodniu mam wolne popołudnie w środę i poniedziałek tylko:(....może w środę???? Napiszcie co i jak:)
Jakoś lepiej się czuję teraz....
To buziole dla wszystkich kobitek:)

kochane, pomóżcie mi, bo ja już sama nie wiem. W którym tygodniu ciąży w końcu jestem? Ostatnią @ miałam 25 lutego, punkcja 14 marzec a transfer 16 marzec, i już sama nie wiem jak to liczyć :szok:

eweli - kiedyś na tym wątku jedna z dziewczyn zamieściła takiego linka, który może Ci pomoże:

Tu jest świetna stronie która pokazuje dokładnie ktory dzień ciazy i kiedy poród. Jako dzień owulacji wpiszcie dzień punkcji.

Due date calculator - When is my due date?

dorocica - pozdrowienia dla Michała i Michaliny ;-)trzymam kciuki :-)
szarlotka, katyia - ja mogę i w poniedziałek i środę - tylko najwcześniej ok 17 :-)
bzzzz - dzięki, że pytasz o moje zdrówko :) Ja na szczęście z tym zapaleniem krtani/tchawicy wychodzę na prostą i już wszysko prawie w normie. Jedyne co mnie martwi to fakt, że już któryś dzień boli mnie jajnik...To 20 dzień cyklu więc to nie ból owulacyjny - a ból przypomina ten jaki miałam przy torbieli. A w styczniu, w pierwszym cyklu po łyżeczkowaniu miałam torbiel. Niby się wchłonęła sama ale zaczynam się martwić czy problem nie wrócił. Jeśli tak - znów się wszystko przesunie ... Ale mam nadzieję, że nie i nie będę już wymyślać :-D Czekam na @ i wierzę, że na początku maja odbieram moje śnieżynki :-)

Czarna - co do Twoich plamień - to nie zamartwiaj się na zapas. Ja też miałam brunatne plamienia. Nie pamiętam którego dpt się zaczęły (chyba ok 7) ani ile trwały - pamiętam, że byłam przekonana, że nadchodzi @ Ale okazało się, że były to plamienia implementacyjne. Trzymam kciuki i gorąco wierzę, że u Ciebie będzie tak samo :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka,

co was tutaj wiatr wszystkie przegonił, czy jak??? pogoda do bani, więc korzystam i sobie siedze-leże w domku, a co mi tam, mam zwolnienie do testu więc wykorzystam. dziaś mój 1 dpt, brzucho mnie boli ale on bolał mnie już po punkcji tylko dzisiaj chyba bardziej. coś czasem zakłuje, cyski bolą. mam dziwny smak w buzi, chyba po tych wszystkich lekach. tak mnie zastanawia jedno, biorę tylko duphfaston 3x1, estrofem 3x1 i luteina 3x1 ale nie biorę nicewentualne skrzepy czyli np clexane? hmmmm czy to normalne??
acha i biore oczywiście witaminki Phfarmaton dla staraczek i zaciążonych:)
czy powinnam jeszce brać omegi i q10?

czarnykot ty piłaś kawkę normalnie?? bo mi napisali żadnych napojów z kofeiną:(
szrlotka i czarna nie za wcześnie z tym testowaniem?? mi lekarz powiedział zebym czekała do bety, po co mam sie denerwować wcześniej? tak wcześnie test może zawsze błędny wyjść

reklama
dorocica buziaki w brzusio dla dzieciaczkow :-) Ja dostalam przyzwolenie na 1 kawke dziennie,nie palilam ani nie pilam zanim mialam transfer,wiec pani doktor mi powiedziala,ze 1 filizanka dziennie mi nie zaszkodzi.Tym bardziej,ze kawe pije juz pare ladnych lat.

Dzis moj 26 dpt :tak: Ani wczoraj,ani dzis jak narazie nie mam mdlosci,alleluja :-) Czuje sie dobrze,brzuszek troche pobolewa,zakluje,ale juz nie tak jak na poczatku.Syski bez zmian,BOLA ! Wiecie moze czy zmeczenie powoduje mdlosci,bo odkad jestem na zwolnieniu,to mdlosci zniknely.Jestem wypoczeta,wyspana i czuje sie o niebo lepiej.A moze po prostu mi przeszly?:confused:

Udanego weekendu dziewuszki:tak:

Do góry