hejka,
aża się bałam dzisiaj zajrzeć na stronkę bo wysiadł mi komp w domu całkowicie, ekran czarny jak noc i nic nie widać, myślałam że naskrobałyście mnóstwo i znowu bede miała zaległości ale.... widac weekend był rodzinny

ale.....................
SZARLOTKA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA, HIPHIP HURRRA super naprawde super

Ty miałaś 2 zarodki podane?? i jesteśmy na tych samych lekach, nie ukrywam,że wielka nadzieja przede mną się otworzyła, choć i tak uda się:-) ale taka wiadomość kochana tylko dodaje skrzydeł. niech betka rośnie
CZARNA NIE STERESUJ SIĘ , TO NAPEWNO NIE POMOŻE, JESZCE NIE JEST WSZYSTKO STRACONE. MI WŁASNIE LEKARZ DLATEGO POWIEDZIAŁ ŻEBY NIE ROBIĆ zadnych SIKAŃCÓW, BO RÓŻNIE TO BYWA A STRES TYLKO MOŻE ZASZKODZIĆ. NO!! relaksuj sie jeszcze i odpoczywaj. wiem że to nie łatwe ale spróbuj kochana pliiisssss
u mnie dzisiaj 2 dpt, brzuszek pobolewa ale mniej już troszkę , sutki wrażliwe i sycki bolą. ja mam straszny niesmak w buzi, czy któraś tak miała?? napewno po tych lekach. acha kawa mi nie smakuje blllleeee i wczoraj od wieków miałam zachciewajke na lody, hihihiiii a ja lody jem tylko latem