majeczka02
Fanka BB :)
ja mysle, ze warto by bylo utworzyc tez zamkniety watek, dostepny tylko dla nas, w ktorym moglybysmy np. wstawiac nasze zdjeciaco by sie lepiej poznac

Świetny pomysł-jak tylko nasz wątek zostanie przeniesiony napisze w tej sprawie do Moderator:-)
 Nie chcemy żeby ktoś niepowołany nas ogladał czy kopiował
Nie chcemy żeby ktoś niepowołany nas ogladał czy kopiował
Witajcie. Ja też dziś zobaczyłam upragnione II. Mogłam je zobaczyć już wcześniej ale bałam się rozczarowania tak jak w tamtym cyklu. Życzę wszystkim bezproblemowych już 8 miesięcy
Ogromne Gratulacje!!! Witaj wśród Zimowych Mam:-)

majeczka jestem za tym, żebyś zrobiła takową listę
akasiam samopoczucie dzisiaj kiepsko, rano mdłości, potem osłabienie, senność, jednym słowem masakra
Dzięki:-)

Czuje sie jak narazie dobrze.Odkad jestem na zwolnieniu mdlosci nie atakuja calymi dniami. Przez ostatnie tygodnie dawaly mi popalic,cofalo,schudlam kilogram mimo,ze nie wymiotuje.Nie wszystko smakuje jednak ;-)  Moja temperatura utrzymuje sie na granicy 37*/37,1*.Syski bola mnie od samego poczatku
 Czuje sie jak narazie dobrze.Odkad jestem na zwolnieniu mdlosci nie atakuja calymi dniami. Przez ostatnie tygodnie dawaly mi popalic,cofalo,schudlam kilogram mimo,ze nie wymiotuje.Nie wszystko smakuje jednak ;-)  Moja temperatura utrzymuje sie na granicy 37*/37,1*.Syski bola mnie od samego poczatku Brzuch pobolewa,kloje po obu stronach,czasami skorcz.
 Brzuch pobolewa,kloje po obu stronach,czasami skorcz.  (tak bym chciała!!
 (tak bym chciała!!  )
 )