Kasiek1983
Fanka BB :)
Zdec - Twoja królewna nadal bezzębna? napisz coś jak się miewa Natalcia... raczkuje? Zaczyna chodzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdec - Twoja królewna nadal bezzębna? napisz coś jak się miewa Natalcia... raczkuje? Zaczyna chodzić?
Bezzębna![]()
Raczkować to nie bardzo, jak tylko stanie w raczkach to trochę tyłek popodnosi do góry, trochę się pokiwa do przodu i tyłu i pac na brzuch i zasuwaWszyscy się z niej śmieją że pełza jak żołnierz
![]()
Ostatnio nauczyła się porządnie wstawać i teraz nie chce leżeć w łóżeczku, bo już za chwilę stoi![]()
Wieczorkiem wrzucę jakieś aktualne zdjęcie![]()
Ale Ci zazdroszczę tych wakacji, tak bym też chciała się gdzieś urwać chociaż na weekend
kasiaj a jak wam się mieszka z rodzicami?
Moja Gaja jeszcze nie raczkuje...hehe i raczej nie będzie..bo ona jak sie trzyma to obejdzie wszytsko![]()
mogę iść na spacer z tym katarem?
Ja bym poszłamogę iść na spacer z tym katarem?
No to widzisztez jest taka mozliwosc.ja ani moj brat podobno nie raczkowalismy wcale.
ja zaczelam chodzic w 11mc a adam w dzien urodzin