reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Pierwsza!!!!!
Juuuuupi!!!!
Dzień Dobry.....Zmykam do pracy...JAk mi się dizś nie chce....Polcia z tatusiem śpia a ja sie szykuję...wrrrr....No ale cóż takie życie.....

koriander, kasiaj
- mocne kciuki za Was!!!!!
kajdusia - cieszę się ze "MAłgosia się naprawiła"!!!!
No nic tak na krótko....bo czas mnie goni...Do "zobaczyska" wieczorem.....

reklama
Oj widzę że okropna noc nie tylko mnie dotknęła... :( masakra... a tak bym chciała chociaż raz się wyspać ;)

Koriander i KasiaJ.
- kciuki zaciśnięte!!! ;)

Emalia - cieszę się że wszystko wyszło dobrze! :*

Co do kupek to u nas też bardzo śmierdząca sprawa... ;) ostatnio jak robi kupkę w pozycji siedzącej, często niestety wychodzi na plecy... czasami nie nadążam z praniem... :(

Kurczę, już tyle dni się pakuję i jakoś mi to nie wychodzi... młody mi przeszkadza i wyciąga wszystko... kiedy ja to zrobię??? przydała by się niańka na jeden dzień...

Wybaczcie że nie piszę za dużo ale jak same wiecie, muszę się pakować...

Z dobrych wieści to mieszczę się w większość ciuchów z przed ciąży!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Buziaczki!!!!!!!!!!! :)

Aha, dla solenizantów: ZOSI i ERYCZKA, wszystkiego najlepszego!!! ;)

Hej, Królewicz wstał idziemy jesć pierożki, królewna jeszcze buszuje w łóżeczku ale zaraz do spania tak za ok 1 godz;)
Już poranna walka kogucia byłą;)
Żyraffka ja bym poszła bo zielony oznacza infekcje albo jakiś stan zapalny:(

Dzień doberek,
KasiuJ, Koriander kciuki zaciśnięte!;)
Urząd skarbowy ma 3-mce, ja dostałam zwrot po 3tygodniach:) Kupiliśmy z niego fotelik:)
Lena ja Cię podziwiam, z dwójką dzieci dajesz radę:)

A jak tam nasze ciężarówki się czują?

reklama
Dzień dobry :)
Dołączam się do tych narzekających na nockę, u mnie to nowość, bo Nela zwykle pięknie śpi...
No i na zwrot kasy z US też czekam...
Wczoraj w pracy i po niej miałam ciężki dzień, to chyba ten 13 tak na wszystko wpływał..
Aż mi się nie chce dziś do pracy zbierać :(

Do góry