reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zyraffka super avatar:-D

A ja mialam przsrany wieczór, nie dosc ze idą nam 4 górne zeby to jeszcze mlody kupy nie mogl zrobic jakims cudem cos zrobil, dalam mu wody koperkowej ale i tak plakal... z tego placzu troszke zwymiotowal, dostal nurofen 5min i zasnol i spi juz od 18:50.... ehhhh mam juz powoli dosc tego zabkowania:-(

reklama
Dziewczyny jak dawkujecie czopki Viburcol??
Lenka - można rano podać i na noc Tak mi lekarka powiedziała. A jeszcze ostatnio słyszałam że dawki czopków powinno się wagowo ustalać Kochana bo u nas jakoś zaniżone są te dawki np. Paracetamolu dla dzieci. Ale jak to wagowo wygląda nie powiem Ci bo nie pamiętam dobrze a nie chciałabym Cię w błąd wprowadzać.

Cześć,

emalia cieszę się ogromnie że to jednak nic poważnego:)
hefi przykre:( Ale biedna kobieta się trochę męczyła, wiem co to znaczy bo widziałam na własne oczy:((((
gosiagro tak wynajęte od maja:) Trochę żal ale cóż poradzić... teraz tylko mamy nadzieję że wygramy w totka i się wybudujemy;P
Co do okruszków to u nas to samo, każdy paproch znajdzie. Wszystko do buzi...

Ja w ciągu 3 godz ulepiłam 300 pierogów;)
hehe pewnie bym szybciej to zrobiła normalnie ale przy dwójce dzieci:)
Ty to szalona jestes. Ja góra 100 ulepiłam. Szacun kochana!!!

Wasze dzieci też zbierają wszelakie paprochy z podłogi?? :/ Przy julce to odkurzacz normalnie wymięka :/ mogłaby robić za mikroodkurzacz....

Mój też jak coś zobaczy to tak słodko palcem dłubie i oczywiście wszystko do buzi pcha. A najlepiej jak chodzimy po trawie i zobaczy coś w kolorze innym niż zielony, to nie moge go utrzymac w pionie, bo od razu siada po to, aż czasami się denerwuje że mu nie pozwalam i wtedy to aż nogami wierzga i się rzuca złośnik jeden :)

Zyraffka super avatar:-D

A ja mialam przsrany wieczór, nie dosc ze idą nam 4 górne zeby to jeszcze mlody kupy nie mogl zrobic jakims cudem cos zrobil, dalam mu wody koperkowej ale i tak plakal... z tego placzu troszke zwymiotowal, dostal nurofen 5min i zasnol i spi juz od 18:50.... ehhhh mam juz powoli dosc tego zabkowania:-(

Wspólczuje wieczorku i ząbkowania. Oby szybko wylazły żebolki i skończyły się męki :)

Dziewczyny a ja dzisiaj zauwazyłam, że Hani wychodzi dolna trójka. Pewnie przez nią ta temperatura była a teraz ten kaszelek i katarek...

No masz cI. Już trójki się pchają? Szok normalnie.

Zyraffka- Avatarek zaje....!!! Jak go zobaczyłam ,to sama gębusia zaczęła się śmiac. Naprawdę super.

Ciekawe c u "Kasiów" naszych dwóch???

Dziewczyny a ja dzisiaj zauwazyłam, że Hani wychodzi dolna trójka. Pewnie przez nią ta temperatura była a teraz ten kaszelek i katarek...

to jest agentka, już z trójką wyskakuje, no masz Ci rekordzistkę:) a katarek i kaszel a kysz!!!!

koriander kciukasy wielgasy mocno zaciśnięte!!

lena- u nas też dwie dwójki idą, zawsze mu po dwa naraz wychodzą. Ja podaję paracetamol, na zmianę syrop i czopek

to jest agentka, już z trójką wyskakuje, no masz Ci rekordzistkę:) a katarek i kaszel a kysz!!!!

koriander kciukasy wielgasy mocno zaciśnięte!!

lena- u nas też dwie dwójki idą, zawsze mu po dwa naraz wychodzą. Ja podaję paracetamol, na zmianę syrop i czopek

Ale podajesz jak nie ma goraczki??

reklama
źle napisałąm paracetamol w czopku na zmianę z nurofenem w syropku, tak- oba przeciwbólowe

dziewczyny robiące A6W możecie mi "pogratulować" wymiękłam po jednym dniu, nie chce mi się robić tych strasznych brzuszków. Poczekam aż mi się zachce.

Kurcze Łukasz kaszle przez sen:(((

Ostatnia edycja:
Do góry