reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zdec - Twoja królewna nadal bezzębna? napisz coś jak się miewa Natalcia... raczkuje? Zaczyna chodzić?

Bezzębna;)
Raczkować to nie bardzo, jak tylko stanie w raczkach to trochę tyłek popodnosi do góry, trochę się pokiwa do przodu i tyłu i pac na brzuch i zasuwa;) Wszyscy się z niej śmieją że pełza jak żołnierz;)
Ostatnio nauczyła się porządnie wstawać i teraz nie chce leżeć w łóżeczku, bo już za chwilę stoi:)
Wieczorkiem wrzucę jakieś aktualne zdjęcie;)

Ale Ci zazdroszczę tych wakacji, tak bym też chciała się gdzieś urwać chociaż na weekend:)

kasiaj a jak wam się mieszka z rodzicami?

to lepiej pójdę z tym katarem, w sumie i tak muszę iść, bo wysypka nie zeszła a zauważyłam ze trochę się powiększyła. Tylko ja tak się boję z Łukaszem do tych chorych dzieci chodzić :((((( żeby jeszcze gorszego nie załapał, mam jakiegoś świra na tym punkcie, boję się chorób

Bezzębna;)
Raczkować to nie bardzo, jak tylko stanie w raczkach to trochę tyłek popodnosi do góry, trochę się pokiwa do przodu i tyłu i pac na brzuch i zasuwa;) Wszyscy się z niej śmieją że pełza jak żołnierz;)
Ostatnio nauczyła się porządnie wstawać i teraz nie chce leżeć w łóżeczku, bo już za chwilę stoi:)
Wieczorkiem wrzucę jakieś aktualne zdjęcie;)

Ale Ci zazdroszczę tych wakacji, tak bym też chciała się gdzieś urwać chociaż na weekend:)

kasiaj a jak wam się mieszka z rodzicami?

kuba tez tak pelzal :D conajmniej jakby mial do wojska isc:D

a zaraz potem nie wiadomo skad i jak zaczal raczkowac

Zdec - Damian też tak pełzał a z dnia na dzień zaczął raczkować, więc jeszcze wszystko przed Wami! Ze stawaniem z łóżku to tak już jest... dlatego mój mały zasypia na moim ze mną obok, bo jak go zostawiam w jego łóżeczku to od razu staje... masakra...

Zyrraffko - ja też mam na tym punkcie bzika, ale lepiej idź bo tak jak dziewczyny mówią to zwykle świadczy o jakiejś infekcji, chociaż nie zawsze... bo my mieliśmy zielony i nic nie było ;)

reklama
Do góry