reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mam do sprzedania suszarki do włosó zelmer, turystyczne składane na pół
oraz wszelkiej masci ciśnieniomierze, automaty i półautomaty
w razie pytan prosze na priv
oraz wszelkiej masci ciśnieniomierze, automaty i półautomaty
w razie pytan prosze na priv
Kici

Bransoletka owijana na 3 razy 10zł, kolczyki po 5zł jak zwykle, do wyboru. W realu kolory nieco żywsze.
Isabela

Jeśli masz uczulenie to zapięcia na rzemykach tez uczulają, zrobiłam taki, bez zapięć, długi wchodzi przez głowę, mozna zrobić supeł aby skrucić po załozeniu, jeśli Ci się spodoba jest Twój. 15zł
Niestety nic więcej teraz nie dam rady zrobić, brak czasu, jak dziś pojadę do szpitala, tak już tylko na kilka godzin zajadę do domu a potem Wrocław. :-(

Bransoletka owijana na 3 razy 10zł, kolczyki po 5zł jak zwykle, do wyboru. W realu kolory nieco żywsze.Isabela

Jeśli masz uczulenie to zapięcia na rzemykach tez uczulają, zrobiłam taki, bez zapięć, długi wchodzi przez głowę, mozna zrobić supeł aby skrucić po załozeniu, jeśli Ci się spodoba jest Twój. 15złNiestety nic więcej teraz nie dam rady zrobić, brak czasu, jak dziś pojadę do szpitala, tak już tylko na kilka godzin zajadę do domu a potem Wrocław. :-(
Ostatnia edycja:
Kici, a te kolczyki to takie antyalergiczne moga być? To dam radę zrobić bo w tych kolorach mam jeszcze koraliki.
tak tak hypoalergiczne mogą być :-) każde byle nie zwykły metal
własnie dokłądnie taki sam zestaw chciałam :-(
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Judysiu udusze a ty dobrze wiesz za co!!! Piekny jest ten komplet i gratisy też!!! A kolory jakie cudne! Idealnie pasują i do sukienki i do jeszcze kilku ciuchów!!!!! D Z I Ę K I ! ! ! ! ! !
reklama
Podziel się: