reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

A ja mam zrypany humor!!!:wściekła/y: Szczegóły na wątku o formalnościach...mój szef to jednak matoł jest:confused::-(
Nie wiem co ja teraz zrobię,bo kasy jeszcze nie dostałam za marzec od szefa,wniosek o wychowawczy miałam składać w przyszłym tygodniu.Może się okazać,że zostaniemy bez kasy na święta....

reklama
Ida nie bylam tu ostatnio obecna duchem , ale chyba wiem gdzie wczoraj byłas. Nie żebym Cię śledziła.
A co do Lejdis … to leci dziś w tv i choc widzialam milion razy to dziś nie ma mowy zebym ten najwspanialszy film opusciła., zwłaszcza ze jak żaden poprawia mi humor :-D
Centralny na pilota – heh proszę jaka burżuazja ;-)
mamaagusi no to bezpiecznej podróży jutro Wam zyczę
nina witaj znowu
mała_mi współczuję sytuacji w domu:( , dobrze ze wyjezdzasz. Odpoczniesz od tego wszystkiego. A co do palca to tez mi przykro.
Ida ,dziulencja, roxi nie pisałam o tym nigdzie. Strasznie dużo tego , może kiedys na zamknietym.
Sugar trzymam kciuki
makuc aleś mnie kobieto przestraszyła tym awatarkiem. Nie , no ładna jestes tylko tak jakos ;-)
natolin przestań podawac już Pudzianowi sterydy ;-). Oczywiscie zarcik no ii gratuluję. Makuc ma racje , teraz już będzie coraz wolniej ta waga rosła.
Czarodziejka to ciekawe ,ze kojarzysz mnie z sariską , bo nie ukrywam ,ze od początku była mi bliska w pewnym sensie ;-). Przykro mi ,ze tak Cię szefo urządzil :-( .

A ja wyszlam na godzinkę i zostawilam tesciową z maluszkiem. No i poradzila sobie nawet nawet :-) . Dodatkowo umyla mi okno (jak Dorian zasnął) i załozyła nową firankę (którą sama kupila). o co kaman????
Ja musialam uzupełnic materiał , bo w poniedzialek smigam do klientki (pierwszy raz od prawie roku).

natolin to jakby twojego pudzianka z tymi ponad 9 kg koło mojej agi z jej 6 kg i z prawie 10 cm różnicy to słowo pudzian by nabrało jeszcze większego sensu :-)

hejo dziewczynki :)

Sugar gratki dla Was piekna 6 u Was wybiła
Nina fajnie, ze jestes :)
Czarodziejjko :*. I tak sie zastanawiam, ze nas tak jakoś razem z Doris skojarzyłaś ;) hehe. I kurde ten szef frajer, kurde, ale moze faktycznie sad, tylko co wtedy z Twoim mezem ehh zeby sie wyjasniło pozytywnie.
Malami wiej stamtad. Barany juz to kiedyś mówiłam. Oni sie nigdy nie zmienia i z tego powodu jeszcze mocniej sciskam.

Dziewczynki ja tak na szybko bo gosci mamy i nie mogłam wczesniej, bo sama tworzyłam szatkę na chrzest dla mojej chrzesnicy, tylko niewiem czy sie nadaje i chyba na necie zamówie............... no nic miłego wieczorka

możecie mi napisać jak się nazywała ta maść na ząbki kiedyś gdzieś pisałyście taka na "d" chyba bo ja nie wiem czy jak na złość ząbki nie idą i muszę coś kupić dzisiaj zeby jutro na podróż było....

reklama
Ooo:szok: właśnie się zdziwiłam. Czytam was i nagle... koniec, nic więcej nie ma. Malutko dzisiaj pisałyście.

Mamaagusi my mamy Bobodent.

Natuś jestem pod wrażeniem wagi Pudzianka. Mój Wojtek należy do wagi lekkiej i może na roczek osiągnie obecną wagę Piotrusia;-)

Co do etyki w szkołach, to w żadnej ze znanych mi szkół nie ma takiego przedmiotu. Dzieci, które nie uczęszczają na religię, mają wolną lekcję. Niestety nie jest to do końca wina dyrekcji. Ona powinna zatrudnić nauczyciela etyki, ale najpierw musiałaby dostać pieniądze na godziny dla takiego nauczyciela a potem jeszcze znaleźć chętnego z kwalifikacjami (uwierzcie nie jest to takie łatwe).

Nasz dzionek nawet udany. Rano pojechaliśmy do lekarza pokazać się pediatrze przed weekendem. Nie chciałam jutro rano dowiedzieć się o czymś poza katarkiem. Na szczęście wszystko ok. Dostaliśmy syropki, mamy czyścić nosek i wychodzić na spacerki, jeżeli nie będzie wiało. Potem zrealizowaliśmy jedno z zaleceń i pojeździliśmy po targu. Kupiłam palemkę i obrus. Specjalnie nie brałam za wiele pieniędzy, bo potem kuszą mnie różne ciuchy. Później obiadek, kolejny krótki spacerek i drzemka Wojtusia, podczas której zrobiłam dla koleżanki kolczyki. Dostanie je jutro w ramach prezentu urodzinowego, jako dodatek do apaszki (osobiście przez nią wybranej we wtorek :-)).

Do góry