Ida nie bylam tu ostatnio obecna duchem , ale chyba wiem gdzie wczoraj byłas. Nie żebym Cię śledziła.
A co do Lejdis … to leci dziś w tv i choc widzialam milion razy to dziś nie ma mowy zebym ten najwspanialszy film opusciła., zwłaszcza ze jak żaden poprawia mi humor

Centralny na pilota – heh proszę jaka burżuazja ;-)
mamaagusi no to bezpiecznej podróży jutro Wam zyczę
nina witaj znowu
mała_mi współczuję sytuacji w domu

, dobrze ze wyjezdzasz. Odpoczniesz od tego wszystkiego. A co do palca to tez mi przykro.
Ida ,
dziulencja, roxi nie pisałam o tym nigdzie. Strasznie dużo tego , może kiedys na zamknietym.
Sugar trzymam kciuki
makuc aleś mnie kobieto przestraszyła tym awatarkiem. Nie , no ładna jestes tylko tak jakos ;-)
natolin przestań podawac już Pudzianowi sterydy ;-). Oczywiscie zarcik no ii gratuluję.
Makuc ma racje , teraz już będzie coraz wolniej ta waga rosła.
Czarodziejka to ciekawe ,ze kojarzysz mnie z s
ariską , bo nie ukrywam ,ze od początku była mi bliska w pewnym sensie ;-). Przykro mi ,ze tak Cię szefo urządzil :-( .
A ja wyszlam na godzinkę i zostawilam tesciową z maluszkiem. No i poradzila sobie nawet nawet :-) . Dodatkowo umyla mi okno (jak Dorian zasnął) i załozyła nową firankę (którą sama kupila). o co kaman????
Ja musialam uzupełnic materiał , bo w poniedzialek smigam do klientki (pierwszy raz od prawie roku).